Budget Nagellak

Swatches: Hema Top Coat Dots (06 + 09)

Toen een tijdje geleden de lentecollectie van Hema werd gelanceerd had iedereen het eigenlijk alleen maar over de Soft Matte Lipbalms. Niet zo gek natuurlijk, want die zijn ontzettend mooi! Echter was ik persoonlijk razend nieuwsgierig naar naar de Top Coat Dots, een serie topcoats met grove matte glitters. Ik vond het geweldig om te zien dat Hema deze had ontwikkeld, want zulke glitters zie je niet vaak! Ik heb twee van de kleurtjes om aan jullie te laten zien!

Hema Dots Topcoats - 2 van 5Ik vind het altijd zo jammer dat de Hema-beautyproducten geen namen hebben, want dat zou toch wat leuker klinken dan Top Coat Dots nummer 06. Enfin, dit is de donkerroze versie uit de serie. Deze zou tof zijn over lichtroze nagellak, maar ook over knalgeel is het een geweldige combinatie.

Hema Dots Topcoats - 1 van 5Hier heb ik hem gebruikt over Essence Indian Summer. Ik vind dit wel tof staan! Misschien dat een iets lichter kleurtje nog wat leuker zou zijn omdat het contrast dan wat hoger is, maar ook dit is een leuke combinatie.

Hema Dots Topcoats - 4 van 5

De lilakleurige versie is nummer 09. Deze zou mooi zijn over wat donkerdere kleuren paars, lichtblauw of misschien zelfs mintgroen! Ik besloot hem op een wat lichter kleurtje uit te proberen.

Hema Dots Topcoats - 3 van 5

Ik gebruikte de Hema Top Coat Dots 09 over Barry M Coconut, een wit lakje uit de Gelly-serie. Ik vind dit erg gaaf staan! Het is vrij subtiel, maar geeft tegelijkertijd ook een vrolijk lente-gevoel. Yes, I like!

Hema Dots Topcoats - 5 van 5Ik vind het echt heel gaaf dat Hema nu top coats met matte glitters heeft gemaakt. Het geeft altijd zo’n bijzonder effect! Echter had ik met deze wel wat moeite met aanbrengen, wat vooral door de glitters kwam. Ik moest behoorlijk veel topcoat gebruiken om de glitters erop te krijgen (wat ook wel te zien is aan de foto’s), waardoor het een behoorlijk dikke laag werd. Echter is dat bijna onvermijdelijk met zulke grove glitters en blijft het gewoon leuk om er een beetje mee te experimenteren. Bovendien zijn er nog een aantal andere kleuren verkrijgbaar (ik geloof vier andere tintjes), dus je kunt er genoeg variaties mee maken. Nu maar hopen dat Hema vaker zulke toffe glitters gaat maken en wellicht zelfs wat kleurencombinaties gaat proberen? Ik houd het in de gaten!

Hema Top Coat Dots – €2,75 (11 ml)
Hema

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Dat ziet er best leuk uit! Inderdaad wel jammer dat HEMA producten nooit ’n naam hebben. Zo vergeet je ze makkelijk eh…

 2. Ik vind het erg mooie glitterlakken en vooral de lavendel kleurige heeft mijn hart gestolen

 3. Super mooie lakjes!

 4. Leuk! Lekker vrolijk vind ik het, ideaal voor de zomer 🙂

 5. De lila versie vind ik heel leuk staan! Zeker voor de lente. Ziet er weer eens wat anders uit dan een gewoon simpel kleurtje.

 6. Wat een toppertjes! Ik vind de combinatie met de nagellak van Essence, Indian Summer, het mooist.

 7. Wat een gaaf effect. Ik vind ze beide erg leuk!

 8. Ik vind deze dots echt heel leuk.

 9. Heel tof! Ik hou van glitters. En je hebt gelijk over de namen van de Hema-producten. Dat is veel leuker dan nummers!

 10. Oh, dit ziet er echt tof uit!

 11. Wat een leuke topcoats! Van die roze heb ik er eentje van Essence.

 12. Wat een grappig idee!

 13. De roze is erg mooi! Hij maakt het gewoon lakje net iets spannender.

 14. Ziet er leuk uit, vooral die roze!

 15. Inderdaad zo jammer dat er nooit geen namen voor de kleuren bedacht waren.
  Ik zou wel leuke namen weten 😉
  Ben tenslotte grote van merk waar jij de dots nagellakjes gekocht had!
  Wat een prachtig effect.
  Laat de dots nagellakjes maar in meerdere kleuren komen.

  1. Merel zegt:

   Er zijn ook nog andere kleuren!
   Ik dacht blauw en nog een kleurtje
   Succes!
   Xx

 16. Love your nails, your cubical are just perfect

  xoxo
  http://hilarynirvana.blogspot.com/

 17. Merel zegt:

  Mooie review en lakjes!
  Hema heeft nu ook de jelly beans collectie
  Misschien is dat wat??
  Die collectie bestaat uit felle kleurtjes die Matt op drogen
  Xx merel

 18. In combinatie staan die lakjes zo mooi! Ik ga zeker even langs de Hema 🙂

 19. Prachtige lakjes! Vooral de tweede variant ben ik erg over te spreken.

 20. Mooie combinaties heb je ermee gemaakt. Toch eens naar kijken als ik weer bij HEMA ben 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.