Nagellak

Swatches: Let It Glitter – Neon Matteness + Candy Cocktail

Zoals jullie vast wel weten ben ik dol op bijzondere glitterlakken. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen! Hoewel er steeds meer leuke nagellakken in de winkels te vinden zijn, blijft het altijd een zoektocht om echte unieke combinaties te vinden. Een geweldige oplossing daarvoor zijn Indie-nagellakmerken. Indie (= independent) nagellak is inmiddels in Amerika een bekend fenomeen, maar in Nederland zijn er nog maar weinig kleinschalige producenten die unieke nagellakken creëren. Onlangs ontdekte ik Let It Glitter, opgezet door een Nederlands meisje met de meest geweldige glitterlakken die je ooit gezien hebt. Ik laat jullie vandaag haar creaties Neon Matteness en Candy Cocktail zien!

Toen ik in de Etsy-shop van Let It Glitter zat te snuffelen, viel mijn oog meteen op Neon Matteness. Wow, hoe gaaf is deze combinatie? Dit zul je nooit in de winkel tegenkomen, maar het is echt heel erg gaaf. De glitters zijn in tegenstelling tot wat wij gewend zijn niet metallic, maar juist mat en bijna neon. Wow!

Over zwarte nagellak springen de kleuren er echt uit. Wat ik erg leuk vind is de toevoeging van de miniscule gele glitters. Dat geeft de lak wat extra diepte en zorgt voor een leuke afwisseling tussen de verschillende vormen en formaten. De substantie is ietwat aan de dikke kant, maar dat is bij zo’n glitterlak onvermijdelijk. Je brengt de glitters het beste deppend aan zodat ze zo gelijkmatig mogelijk verdeeld worden.

In combinatie met een felle kleur is Neon Matteness ook heel erg leuk! Ik heb ‘m al een paar keer gedragen in combinatie met een koraalkleurige lak, en ik heb ‘m op deze foto gebruikt over Seche Coral, een iets rodere variant. Ik denk dat hij over knalgeel ook geweldig zou kunnen zijn, dus dat ga ik binnenkort nog een keertje proberen.

Tja, ik zou de naam van mijn website geen eer aandoen als ik ook niet een roze nagellak zou kiezen, nietwaar? Candy Cocktail is een geweldige combinatie van verschillende tinten roze en paars.

Oooh, deze is ook awesome! Ik vind de combinatie van de tinten erg goed gekozen en ook de verschillende formaten is altijd leuk. Qua substantie is Candy Cocktail vergelijkbaar met Neon Matteness, maar dat is door ‘m deppend op te brengen makkelijk te omzeilen.

Ik besloot ‘m ook eens over een roze nagellak te gebruiken, in dit geval Seche Snapdragon. Ook al zo leuk! Ik ga deze ook nog een keertje over een zachtroze lak uittesten, aangezien ik denk dat hij het beste werkt samen met aangrenzende tinten.

Yep, ik ben fan van Let It Glitter! Maakster Suzanne heeft nog veel meer leuke en unieke combinaties in haar Etsy-shop staan, dus ik kan jullie echt aanraden om daar even een kijkje te nemen. De nagellakken kosten €7,00 per stuk, verzenden is vanaf €1,70 en je kunt met PayPal betalen.

Dit vind je misschien ook leuk...

52 reacties

 1. Wat een super gave lakjes!! <3

 2. Wat super mooi, echt uniek! Vooral de eerste vind ik erg leuk en vrolijk!

 3. ziet er leuk uit!!

 4. omg deze zijn echt zoooo mooi!!! alleen de verpakkingen al zijn supercute

 5. Wat een ontzettend leuke lakken!

 6. Wauw, die zijn echt super leuk!
  Liefs

 7. Wat een leuke lakjes, vooral die roze glitter vind ik echt heel leuk!

 8. wat een leuke lakjes!

 9. Wauw wat een mooie lakjes! Ik ga zeker even in haar shop snuffelen.

 10. Wendy (B) zegt:

  “Candy Cocktail” is zo tof zeg!

 11. Bianca zegt:

  Candy cocktail awesom

 12. Waaah!! Deze zijn écht heel gaaf!!!

 13. Mooie glitterlakjes!
  Eefje

 14. Heel mooi!

 15. So cute!! Love this!

 16. De roze vind ik wel heel leuk. Die andere niet zo.

 17. Die zijn echt zo mooi!

 18. Wat een vrolijke lakjes, heel leuk!

 19. Het zijn echt mooie lakjes! Ik heb ze zelf ook thuis liggen, gebruik ze alleen veel te weinig.
  Over een zwarte basislak vind ik ze echt heel mooi, zeker het proberen waard 🙂

 20. oehh die zijn cute ;D

 21. Heel leuk en vrolijke lakjes!

 22. Superleuk! Ik hou van glitters 😀

 23. Wat een toffe glitterlakjes! Ik vind Neon Matteness echt héél gaaf, vooral over die zwarte lak heen. Mooie swatches ook weer!

 24. Wat gaaf zeg! Ik ga zeker een kijkje nemen!

 25. Ze zijn supermooi!

 26. Ontzettend vrolijke glitters!
  Ik ben zelf ook een nagellak fan.. Je zal me niet zonder aantreffen.

  http://www.ipriszz.blogspot.com

 27. Super schattige lakjes! Ze zijn al leuk om ze in de stash te hebben.

 28. Wat leuk! :). Ze zijn heel erg mooi.

 29. Wauw, ik vind ze echt superleuk! Wat een toffe lakjes!

 30. Wauw, wat gaaf!

 31. Pretty! Die eerste is prachtig!

 32. Die roze is echt heel erg leuk! 😉

 33. Wat ’n geweldige lakjes! Apart, zóó tof! Alleen vind ik ze iets te prijzig denk ik, nog even goed nadenken.

 34. wauw super mooi!

 35. Wat een prachtige foto’s! Alhoewel dit niet helemaal ‘mijn ding’ is vind ik de combinatie met de donkere basis het mooist.

 36. wauw super leuk lijkt wel carnaval;)

 37. Wat een leuke en bijzondere lakjes!! Ik ben nu ook fan!! 🙂

 38. Wat zijn dit gave kleuren zeg!

 39. Wauw, deze glitters lijken net confette: gaaf…! 🙂 Ik vind de combi met de rood/oranje nagellak echt helemaal super 🙂

 40. super leuk!

 41. Perfect om de grijze herfst mee op te vrolijken, echt leuk!

 42. Oh my… Wauw! I love glitters. Ik zie steeds vaker producten via Etsy voorbij komen. Ik moet er toch meer eens gaan snuffelen.

 43. Imke zegt:

  Mooi, wil je nog een keer je Inglot stash laten zien??

 44. Ziet er supermooi uit 😀 x

 45. Desirée zegt:

  Ik heb die Neon matteness ook gelijk besteld, geweldig! 🙂

 46. Wauw, zien er echt super uit!
  x

 47. Oh wauw!!! Deze zijn gaaf. N u ben ik fan :O

 48. Nienke zegt:

  Wat een geweldige lakken!!!

 49. waaauw supermooi!!!

 50. I <3 Neon Matteness !! Vooral op zwart vind ik dit lakjes echt supermooi!

 51. Super gaaf zo op het zwart

  XO

 52. Zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.