Nagellak

Swatches: Let It Glitter! – Paradise + Lady of Life (Garden of Eden)

Ik word altijd weer enthousiast als ik nieuwe lakken van Let It Glitter! zie. Die zijn altijd zo leuk! Ik heb de afgelopen tijd al een aantal van deze bijzondere glitterlakken voorbij laten komen en die kun je hier vinden. Wat ik ook leuk vind om te zien, is hoe Suzanne steeds meer gaat experimenteren en haar lakken verder ontwikkeld. In het begin bestond de serie vooral uit glitterige top coats in een transparante basis, maar de lakken worden nu steeds complexer en specialer. Leuk! Ik testte twee kleurtjes uit de Garden of Eden-collectie, Paradise en Lady of Life.

Toen ik Paradise zag had ik al meteen zo’n gevoel van ‘Wauw!’. Ik moet eerlijk toegeven dat blauw en turkoise niet echt mijn kleuren zijn als het om nagellak gaat, maar deze lak heeft iets speciaals. Kijk eens naar al die verschillende glitters!

Mijn camera pikt de kleur nog iets feller op dan hij eigenlijk is, maar in werkelijkheid is hij nog wel een stukje donkerder, zoals je in het flesje op de allereerste foto van dit artikel kunt zien. Ik was erg verbaasd over de dekking, want die is zeer goed. Ik heb twee laagjes gebruikt en dat was echt ruim voldoende. Deze lak zit trouwens echt bomvol glitters, dus ik raad je aan om ‘m bijvoorbeeld over de OPI Glitter Off Base Coat te dragen zodat je ‘m weer makkelijk kunt verwijderen.

Lady of Life is totaal anders, namelijk een lavendelblauwe tint met hele fijne holografische glitters. Een paar jaar geleden was ik altijd dol op holografische lakjes, maar het is al weer even geleden dat ik ze gedragen heb.

Wow, wat een mooie kleur! Deze doet me trouwens heel erg denken aan Catrice Dirty Berry (een hele oude van Catrice die niet meer te koop is), maar ik vind deze mooier. Het lukte me overigens niet om het holografische effect op de foto te zetten. De glitters zijn namelijk erg fijn, waardoor het wat moeilijk te zien is. Dat had van mij nog wel iets sterker gemogen. De substantie is trouwens erg prettig en de lak lakt mooi soepel.

Wat een leuke lakken waren dit weer! Tja, ik had ook niet anders verwacht. Eigenlijk alles wat Suzanne maakt is gewoon leuk! Je vindt de lakjes van Let It Glitter in deze Etsy-shop voor €8,00 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

47 reacties

 1. Oh wat zijn ze mooi! Prachtig die glitterlak, dat hij zo goed dekt!

 2. Waaaauw! Vooral die glitterlak is echt amazing. Wat een geweldige party nagels krijg je met die lak. Echt heel erg mooi <3

 3. ik vind ze allebei echt zó mooi!

 4. Paradise vind ik echt prachtig! Goede dekking ook, had ik zeker niet verwacht.

 5. Ik vind ze beide heel erg mooi!

 6. Paradise is prachtig, wauw!

 7. Geweldige glitterlak!

 8. Ik vind ze prachtig!

 9. Echt heel mooi weer! Ook maar eens uitproberen. Die glitter-off base coat van OPI is dan wel een uitkomst he?

  1. Ja, absoluut! Ik doe ‘m er altijd onder als ik glitterlak gebruik en ik ben er nog steeds heel positief over. Ik merk dat ik er ook vaker glitters door ga dragen, omdat ik ze er zo weer afhaal. Nou ja, nóg meer glitters, haha!

 10. Wat een bijzondere glitterlak!

 11. Wat een prachtige lakken!

 12. Oh wauw. Beide mooi maar paradise steelt echt de show in dit artikel.

  Die glitters! Geweldig mooi!

 13. Wow, ze zijn beide prachtig!

 14. Heel erg mooie kleuren! Vooral die eerste kleur is echt prachtig.

 15. Dat eerste lakje is erg mooi!

 16. Lady of life vind ik echt geweldig!!

 17. Beide lakjes zijn erg mooi! Vooral dat glitterlakje is echt prachtig:)’

  x Isabella

 18. Wauw, ik vind ze beide prachtig!

 19. Wauw, wat zijn ze mooi! Vooral die glitterlak vind ik prachtig!

 20. Wauw! Wat een prachtige kleurtjes!

 21. Love de glitterlak! ♥

 22. Bianca zegt:

  Prachtig de lavendelblauwe tint

 23. wauw ik vind ze allebei echt prachtig!

 24. Wat een prachtige lakjes!

 25. Paradise is echt prachtig! ♥

 26. Prachtige lakken!

 27. Wow die zijn echt heel erg mooi!

 28. Beide lakjes zijn pretty :3

 29. Beide lakken vind ik echt prachtig, maar het glitter lakje is voor mij een echte favoriet. Wat mooi!

 30. Wat een leuke lakjes! Vooral die blauwe glitterlak 🙂

 31. Dat glitterlakje is prachtig! Wow

  Liefs,
  Karlien

 32. Oooh, de glitterlak is echt heel erg mooi!!

 33. Inderdaad hele leuke lakjes 🙂 x

 34. Wauw, dat zijn super mooie nagellakjes 😉

 35. Wat een gave lakjes! Ik vind vooral die onderste kleur erg mooi 🙂

 36. Ooooh super leuk om te lezen dat je er enthousiast over bent! Ze staan je prachtig!

 37. Allebei erg mooi, vooral dat eerste lakje, wauw!

 38. Wauw ik vind ze allebei echt prachtig! 🙂

 39. Heel erg mooi! De blauwe is niet zo mijn kleur, maar is wel nog altijd heel mooi 🙂

 40. Ze zijn allebei erg leuk, allebei op hun eigen manier!

 41. Oeh, Paradise is mooi! <3

 42. Wauw, heel pretty!

 43. Wauw, beide prachtige kleuren! En die glitterlak dekt goed zeg, heel mooi!

 44. Wat een 2 prachtige kleuren !
  Ik wil je trouwens complimenteren over je nagels, wat zien deze er sterk en gezond uit. Hoe verzorg je die ?

 45. Die laatste, WAUW <3 Wat zijn ze mooi zeg!! Ik vind trouwens je swatches altijd zo mooi! Als ik een lakje wil opzoeken op google typ ik vrijwel altijd je blog erachter om te kijken of jij 'm ooit online hebt gezet haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.