Nagellak

Swatches: Maybelline Street Artist Top Coats

Het lijkt altijd alsof drogisterijmerken wat achterblijven als het om spannende trends gaan, maar Maybelline gaat de goede kant op. Ik was al razend enthousiast over Rosy Rosettes uit de Brocades-serie, maar er ligt inmiddels een andere serie in de winkel. De Street Artist Top Coats geven een soort graffiti-effect aan je nagels en kun je met allerlei tinten combineren. Zulke lakken zijn best uniek in de Nederlandse drogisterijen!

Boom Box Black is een combinatie van lichtgroene en zwarte matte glitters in verschillende vormen en formaten. Ik heb ‘m op deze foto over een laagjes Catrice Run Forest Run aangebracht. Het is een leuk effect, al is groen niet mijn kleur. Ik denk trouwens dat hij ook leuk zou kunnen zijn over een pastelkleur.

White Splatter bevat allerlei witte, paarse en blauwe glitters. Van alles wat! Ik vind hem hier in combinatie met Barry M Prickly Pear erg gaaf! Ook over donkerpaars kan deze denk ik heel leuk zijn.

Urban Vibe is mijn favoriet van deze serie. Ik heb ‘m op deze foto gebruik over OPI Where Dit Suzi’s Man-go. Ook over een iets lichtere tint oranje of perzik zou hij heel mooi kunnen staan. Op deze foto komen de oranje glitters niet helemaal uit omdat ze een beetje wegvallen, maar zelfs op deze tint zijn ze nog te zien.

Alley Attitude is ook al zo’n leuke kleur! Deze heb ik gebruik over Essie Sag Harbor. Hoewel ik denk dat hij leuk zou kunnen zijn over donkerblauw, denk ik wel dat de zwarte glitters dan wat weg zullen vallen. Over mintgroen zou hij daarentegen juist wel weer leuk zijn. Of wat dachten jullie dan lila of een koele tint roze? Mogelijkheden genoeg!

Ik vind het leuk dat Maybelline steeds wat spannendere lakken uitbrengt. Hoewel ik dit type lak uiteindelijk niet vaak draag vind ik Alley Attitude en Urban Vibe erg leuk. Het is in elk geval weer eens wat anders dan de standaard glanzende glitters die we de laatste jaren hebben gezien! Hopelijk blijft Maybelline ons de komende tijd nog vaker verrassen.

De Maybelline Street Artist Top Coats kosten €3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij drogisterijen als Kruidvat, Etos en DA. Ook kun je ze bestellen op Bol.com.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Het zijn inderdaad origineel bedachte lakjes, maar het trekt mij niet zo. Ik weet niet waarom, want echt lelijk vind ik ze niet. 😉

 2. Wauw, prachtig! De paarse en blauwe variant vind ik ect prachtig en mooie lente kleuren 😉 Het lijkt mij vooral erg leuk voor een feestje!

 3. Wat een prachtige nagellak. Weer eens wat anders dan normaal.

 4. Wat een gaaf effect deze ‘graffiti’ nagellak. Leuk om te zien welke kleuren jij als basiskleur hebt gebruikt. Ze matchen erg goed waardoor ik er nog enthousiaster van word. Fijne zondag!

 5. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik ze zelf niet zo snel zou kopen.. Het zijn geen lakjes die mij aanspreken

 6. Ik vind de lila versie het mooiste <3 Ik vind het allemaal eigenlijk wel gave lakjes 🙂

 7. Wauw, ze zijn zo leuk! Ik vind het echt wel iets hebben 🙂

 8. Leuk artistieke lakjes!

 9. Zien er opzich wel leuk uit. Vooral de laatste is met veel kleuren te combineren denk ik.

 10. Wat een leuke lakjes!

 11. Ze zijn super leuk!

 12. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden, want langs de ene kant vind ik ze best wel leuk, maar langs de andere kant heb ik er een ook beetje een meh gevoel bij…

 13. Ik vind deze iedere keer dat ik ze zie er erg leuk uit zien! Ben alleen nog niet overstag gegaan om ze ook echt te kopen. Hmm…

 14. Ze zijn zo leuk <3! En jij hebt ze echt perfect gecombineerd. Ik vind de paarse combi het mooist ^^

 15. Desirée zegt:

  Super leuk! Ik krijg er ook idd een beetje een street artist-vibe van, dus dat is goed gekozen :p
  Ik ga denk ik voor de blauwe en de oranje 🙂

 16. Wat een bijzondere lakjes! Ik vind vooral die paarse erg mooi, vooral de combinatie ook!

 17. Wat een leuke lakjes! De prijs valt me ook echt mee!

 18. Wat een geweldige nagellakjes, echt heel mooi!

 19. de oranje vind ik heel erg mooi!

 20. Ik vind ze alle 4 echt heel mooi 🙂

 21. De combinatie die je met White Splatter hebt gemaakt vind ik erg mooi! X

 22. Leuk dat Maybelline experimenteert met wat specialere lakken. Hoewel ik niet echt fan ben van het effect, vind ik wel dat je ze mooi gecombineerd hebt!

 23. Femke zegt:

  Leuk ! Lekker speels zo door die verschillende vormen glitters

 24. Ik vind het wel leuke lakjes. Net iets anders.

 25. Het zijn echt allemaal heel geslaagde combinaties, maar de eerste is toch wel mijn persoonlijke favoriet denk ik. Groeeeeen 🙂

 26. Ik vind de paarse het mooist, de rest trekt mij niet zo.

 27. Ik vind ze allemaal echt gaaf! Vooral de urban vibe combinatie is leuk.

 28. Super gave lakjes!!

 29. De tweede en de laatste vind ik echt prachtig! in de flesjes vond ik ze er niet zo mooi uitzien, maar nu ik ze op je nagels zie vind ik ze echt gaaf.

 30. Je hebt ze leuke gecombineerd 😀 x

 31. Superleuk gecombineerd vooral die derde is echt prachtig!
  Heel leuk gedaan 🙂

  Liefs,
  Karlien

 32. Jacqueline zegt:

  Leuk die glitters. Heb je ook tips hoe je het weer verwijderd. Daar wordt ik gek van namelijk.

 33. die laatste is echt mijn favoriet! 🙂

 34. Hmm, ik vind ze eigenlijk niet zo mooi 🙂

 35. Wauw ik vind jou echt DE nagellakqueen in beautyland. Wat een prachtige combinaties maak je altijd en je foto’s zijn ook geweldig. Ik blijf maar smullen van je nagellakartikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.