Budget Nagellak

Swatches: Miss Sporty Crush On You

Oh yeah, de bugetmerken hebben Liquid Sand-lakken ontdekt! En dat belooft veel goeds, want dat betekent dat we nog veel meer van deze fantastische lakken gaan zien. Ik kijk al reikhalzend uit naar de Crushed Crystals van Catrice, maar stiekem is Miss Sporty alvast ook met een kleine serie uitgekomen. De Crush On You-lakjes zitten bomvol prachtige glitters, maar met een ruwe matte finish. Per-fect! Ik kocht twee kleurtjes, Red Fusion en Big Bangundy.

Big Bangudy is een roodpaarse tint met prachtige glitters. De glitters variëren van goud tot rood en brons, zo mooi! Ik houd normaal niet echt van zulke tinten omdat ik ze vrij donker vind, maar dit is wel een mooie chique kleur. En tja, zo’n matte glitterfinish is natuurlijk altijd goed, ongeacht de kleur. De eerste laag lijkt vrij licht, maar bij een tweede laag krijgt hij een mooie diepe tint.

En dan Red Fusion. WOW! Deze is echt heel gaaf. Door de felle kleur komen de gouden glitters geweldig goed uit, waardoor het echt lijkt alsof je een potje glitters over je nagels hebt leeggegoten. Prachtig. Alleen de naam is misschien wat gek gekozen (ik zie toch echt oranje of koraal), maar da’s een detail.

Het zal de oplettende lezer vast niet zijn ontgaan dat Red Fusion héél bekend voorkomt. Hij lijkt namelijk ontzettend op OPI Jinx, één van mijn favoriete nagellakken van afgelopen zomer. Ik besloot ze meteen maar even met elkaar te vergelijken.

Op mijn wijs- en ringvinger draag ik OPI Jinx, op de middelvinger en pink zit Miss Sporty Red Fusion. Er is wel wat verschil te zien tussen de twee, vooral omdat OPI Jinx iets meer goud bevat. Daarnaast is Miss Sporty Red Fusion iets ruwer van structuur en lijkt hij ook iets meer roze in zich te hebben (is op deze foto niet zichtbaar, maar het viel me toevallig op). Verder zijn ze nagenoeg identiek en is Miss Sporty Red Fusion een perfect goedkoper alternatief.

Ik merk overigens wel dat de kwaliteit van de Crush On You iets minder is dan bijvoorbeeld OPI Liquid Sand of Barry M Textured Glitter. Ze blijven redelijk zitten, maar na twee dagen had ik behoorlijk veel tipwear langs de randen. Gelukkig gingen ze niet heel erg chippen en waren ze redelijk makkelijk te verwijderen. Het is ook niet zo heel gek dat je bij zo’n klein prijsje (€1,99 per stuk) een klein beetje aan kwaliteit inlevert. Ze zijn gewoon zo leuk!

De Miss Sporty Crush On You-lakjes kosten €1,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Etos en DA.

Dit vind je misschien ook leuk...

44 reacties

 1. Die eerste is echt prachtig! En wat een geweldige prijs voor zo’n lakje!

 2. Oeh, hebben! Wat een prachtige kleurtjes en mooi effect! 🙂

 3. Ik zit op beide lakjes te azen, maar ze zijn telkens uitverkocht!

 4. Big Bangudy is zo mooi!

 5. Super mooi! Ik vind vooral de eerste gaaf en uniek!

 6. Linda zegt:

  DA’s in mijn buurt voeren geen Miss Sporty, maar de Dio gelukkig wel. En die had ze ook. Met de nadruk op ‘had’ 😉

 7. ooo wauw de paars-achtige is erg mooi! Ik heb bij de hele sand style collectie van p2 maar deze is zeker een aanvulling

 8. Wat een leuke lakjes! Ik had vroeger al wel eens nagellak van miss sporty maar ik zie dat de kwaliteit echt beter is geworden!

 9. Beiden zijn super leuk om te dragen 🙂

 10. Wauw dat had ik echt niet verwacht toen ik ze in het flesje zag! Ze zijn echt super mooi!! 🙂

 11. Big bangundy vind ik mooi!

 12. Prachtig!

 13. Big Bangundy is mooi, echt een kleurtje voor mij 🙂

 14. Toch nog maar eens kijken of ze nog te krijgen zijn! 😉

 15. Beide zijn erg mooi!

 16. Joëlle zegt:

  Gelukkig is Miss sporty één van de best bewaarde geheimen in mijn woonplaats, en dus zijn de leuke lakjes bijna nooit uitverkocht. Binnenkort maar eens gaan snuffelen! 😀

 17. wauw ik dacht dat dit niet echt lakjes voor mij zoudn zijn maar ze zijn echt prachtig!!

 18. Wauw, deze kleurtjes zijn echt heel erg mooi!
  Liefs, Tessa

 19. Wauw, ik vind ze prachtig! 🙂

 20. Wauw, ze zien er prachtig uit! 😀

 21. margriet kuper zegt:

  omdat ik opi jinx al heb laat ik m staan maar anders had ik red fusion zeker gekocht… mooi!!

 22. wauw super mooi!

 23. Ik heb Jinx en ben nu heel blij dat de lak van Miss Sporty niet precies hetzelfde is haha ^^

 24. Red Fusion deed mij ook meteen aan Jinx denken, wat een mooierd!

 25. Wauw, ik vind ze allebei prachtig! En Red Fusion lijkt inderdaad behoorlijk op Jinx, al vind ik die laatste net iets mooier.

 26. love de tweede tint 😀

 27. Beide erg mooi, vooral de eerste! Must have!

 28. Lizet zegt:

  Die eerste is prachtig! Ik ga ook op jacht!

 29. Oh wauw, beiden zijn zo mooi.

 30. Red fusion kan ik dus skippen want ik heb Jinx al! Maar Burgandy is wel een nieuwe voor mij! Zo mooi! <3

 31. Kimmetje zegt:

  Ik heb deze twee toevallig een week geleden gekocht! Ben er ook helemaal blij mee. Inderdaad word het na twee dagen minder. Maar dan kan je dus in 1 week ze allebei op, ook leuk. Ik vind ze echt fantastisch!

 32. Wat goedkopen nagellakken, en ze zijn echt prachtig echt wow!

 33. Allebei super mooi!
  OPI jinx vind ik iets mooier maar het is een leuke budget dupe 🙂

 34. Wauw die licht rode is een echte musthave! 😀

 35. Prachtige lakjes 😀 x

 36. Red fusion is prettyyyy!

 37. Die eerste is zo mooi!

  Liefs Romy

 38. Ze zijn echt heel erg mooi 🙂

 39. Joanne zegt:

  Zo leuk! Jinx is mijn favoriet lak en hoewel ik nog 3 flesjes heb, heb ik ook alvast 3 flesjes red fusion gekocht. Ik wil nooit zonder deze kleur zitten, haha.

 40. Echt prachtige nagellakjes! Zou ik graag nog aan mijn collectie willen toevoegen!

 41. Jinx blijf ik net wat mooier vinden maar ik ga Red Fusion zeker nog wel aanschaffen!! 😀 Ik vind m zo mooi!

 42. lieke zegt:

  die oranje heb ik ook, maar heb m nog niet op gedaan, had bij voorbaat al geen zin om al die glitters er weer af te halen :p

  vraagje, hoe weet jij de namen? want ik zie altijd alleen nummers bij miss sporty

  1. Die komen uit het persbericht! Op de flesjes staan inderdaad alleen maar nummers, maar ik kwam online in het persbericht de bijpassende namen tegen 😀

   1. lieke zegt:

    ah oké, dan moet ik ook maar eens zoeken, dankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.