Nagellak

Swatches: OPI 50 Shades of Grey Collection

Of je de boeken al dan niet gelezen hebt, je heb er hoe dan ook van gehoord: 50 Shades of Grey. Niet alleen de pikante boeken deden heel wat stof opwaaien, maar nu de film volgende maand in de bioscoop komt houdt deze serie de gemoederen weer bezig. Zelfs in beautyland! OPI ging namelijk een samenwerking aan en maakte speciaal voor de film een collectie die helemaal geïnspireerd is door deze trilogie. Kijk mee om de swatches van de OPI 50 Shades of Grey-collectie te zien!

OPI 50 Shades of Grey collectie 002

In de collectie vind je geen 50 verschillende tinten grijs, maar uiteraard wel een aantal kleuren die toch echt in die hoek zitten. Cement The Deal is een lichtgrijze tint die me aan een grijze lucht en beton doet denken. De substantie is vrij dun, maar hij is wel keurig dekkend na twee laagjes.

OPI 50 Shades of Grey collectie 003

Een tintje donkerder is Embrace The Gray, al vind ik hem zelfs een beetje naar grijsblauw neigen. Ook voor deze heb ik twee laagjes gebruikt, maar ik vond de dekking niet indrukwekkend, aangezien ik behoorlijk mijn best moest doen om hem er netjes op te krijgen. De lak is behoorlijk dun, dus een derde laagje zou wellicht geen kwaad kunnen.

OPI 50 Shades of Grey collectie 004

Met de donkerste grijstint Dark Side of the Mood lag ik nog meer overhoop, want die was echt heel erg transparant bij de eerste laag. Zo zonde, dat zou bij zo’n donkere kleur niet nodig hoeven zijn! Toch heb ik hem met twee laagjes alsnog netjes gekregen, maar ik moest nog wel wat ‘gaten dichten’ om te zorgen dat er geen kale plekken zichtbaar waren voor de foto. Ook deze kleur neigt meer naar blauw dan naar grijs, maar dat maak hem wel erg mooi.

OPI 50 Shades of Grey collectie 005

Toen ik My Silk Tie in het flesje zag was ik bang dat het echt zo’n jaren ’90 frost finish zou zijn. Toch wist My Silk Tie me te verrassen en is hij precies metallic genoeg zodat hij er niet gedateerd uitziet. Bovendien past de lak natuurlijk perfect bij de naam, een extra pluspuntje. Ook dit zijn twee laagjes. Funfact: voordat ik met Pinky Polish begon droeg ik áltijd een lichtroze lak van Sally Hansen met zo’n frost finish. AL-TIJD.

OPI 50 Shades of Grey collectie 006

Oeh, glitters! Ik wist al meteen dat Shine For Me mijn favoriet van de collectie zou zijn. Moet je die zilveren foil finish met die blauwe glittertjes eens zien! Erg uniek en wat onverwacht in deze collectie. De substantie van deze nagellak was heel erg prettig en perfect dekkend na twee laagjes.

OPI 50 Shades of Grey collectie 007

Ik verbaas me er telkens weer over hoe OPI keer op keer een nieuwe rode kleur weet te verzinnen (elke OPI-collectie begint namelijk met een rode lak als de collectie ontwikkeld wordt…), maar Romantically Involved is echt een mooie tint. Nee, rood is nog steeds niet een nagellakkleur die ik snel zou dragen, maar dit is wel een mooie klassieke variant die ook nog eens prettig lakt. Ook dit zijn twee laagjes.

OPI 50 Shades of Grey collectie 001

Ik vind dit een leuke collectie geworden! Natuurlijk zijn sommige van de tinten wat voorspelbaar, maar verschillende tinten grijs en een sensuele rode lak mogen natuurlijk niet ontbreken in dit thema. De grote verrassing voor mij is Shine For Me, al ben ik ook nog verrassend enthousiast over My Silk Tie. Ook wanneer je geen liefhebber van de serie bent zijn dit leuke lakken voor beautyliefhebbers, dus neem zeker even een kijkje om te zien of er iets voor jou tussenzit!

Verkrijgbaarheid
De lakken uit de OPI 50 Shades of Grey-collectie kosten €14,25 voor de full-size flesjes van 15 ml. Ook is er een mini-setje verkrijgbaar met alle zes de kleuren in 3,75 ml voor €29,95. De OPI 50 Shades of Grey-collectie is vanaf 12 januari 2015 tijdelijk verkrijgbaar bij de verkooppunten van OPI.

39 Comments

 • Reply
  Nikki
  11 januari 2015 at 15:08

  Heeeel dekkend erg mooie tinten grijs precies wat ik zoek in grijs tinten:) xxx

 • Reply
  Beautyjuf
  11 januari 2015 at 15:30

  Romantically Involved & Dark Side of the Mood vind ik prachtig! Wat jammer dat Dark Side of the Mood zich niet gemakkelijk liet aanbrengen.

 • Reply
  Miranda
  11 januari 2015 at 15:39

  Wat een mooie swatches heb je gemaakt. Heel netjes!:) ik vind de donkerste tint grijs heel mooi, maar de glitters ook! Ach…. Wat maakt t ook uit…. Ik wil ze allemaal!:)

 • Reply
  femketje
  11 januari 2015 at 15:39

  love die rode ;D die springt er echt uit!

 • Reply
  Manon
  11 januari 2015 at 15:42

  Prachtige kleuren

 • Reply
  Ilona
  11 januari 2015 at 15:48

  Ik heb ze al eerder voorbij zien komen en blijf het zulke prachtige lakken vinden, stuk voor stuk! Kan niet wachten tot ik ze in mijn bezit heb 🙂 x

 • Reply
  Wendy
  11 januari 2015 at 15:50

  Hele mooie swatches weer! Ik heb vorige week de set met mini’s ontvangen en heb er al een aantal geprobeerd.. Toen ik Dark Side of the Mood aanbracht was ik echt verbaasd.. een donkere lak zó transparant? Een groot favoriet van mij is Smokin Hot van Essie (komt bij Dark Side of the Mood in de buurt) en die dekt vrijwel in één keer. Het blijft mij fascineren dat sommige kleuren bij het ene merk super dekt en bij het andere totaal niet.

 • Reply
  Akosua
  11 januari 2015 at 15:57

  Is het heel erg als ik zeg dat ik alle tinten mooi vind, behalve de grijze? Ik vind ze gewoon niet zo bijzonder, terwijl ik toch wel een aantal grijstinten in mijn stash heb.

 • Reply
  Kelly
  11 januari 2015 at 16:04

  My silk tie & shine for me zien er prachtig uit!

 • Reply
  nenacecilia
  11 januari 2015 at 16:12

  Heel mooie kleuren. Voorspelbaar inderdaad, maar bij een film als 50 Shades of Grey kan je natuurlijk geen geel of groen verwachten 😉

 • Reply
  Eline
  11 januari 2015 at 16:15

  Ik ben ook echt gek op Shine For Me! Wat een prachtige nagels heb je trouwens!

 • Reply
  Marjoleinee
  11 januari 2015 at 16:26

  Ik vind deze collectie echt zo mooi! 🙂 Ik wil ze allemaal hebben

 • Reply
  Dionne
  11 januari 2015 at 16:32

  Shine for me vind ik erg mooi!

 • Reply
  elize
  11 januari 2015 at 16:50

  Leuke collectie! Ook allemaal verschillende kleuren, structuren en finish! Heel erg leuk:)

 • Reply
  Isabella
  11 januari 2015 at 17:19

  Mooie collectie! De zilveren lak vind ik toch wel erg mooi 🙂

 • Reply
  Nicole
  11 januari 2015 at 17:47

  Enorm mooie kleuren. Echt een leuke collectie!

 • Reply
  Edith
  11 januari 2015 at 17:56

  Wauw wat een prachtige lakjes, vooral shine for me vind ik super<3

 • Reply
  chucky1012
  11 januari 2015 at 18:08

  Erg mooie nagellak collectie 😉

 • Reply
  anouk
  11 januari 2015 at 19:01

  Wauw my silk tie vind ik echt heeel mooi! Daar wil ik wel €15 aan besteden

 • Reply
  Jolien
  11 januari 2015 at 19:07

  Ik vind rood net een hele fijne kleur voor op mijn nagels. Ik zal dan weer minder snel voor grijs kiezen, hoewel de kleurtjes er wel leuk uitzien!

 • Reply
  Marloes/GLAMOURMOES
  11 januari 2015 at 19:18

  Mijn favoriet is shine for me!

 • Reply
  Beau
  11 januari 2015 at 19:52

  Zulke lakjes blijven toch altijd mijn favoriet, heerlijk casual ^^

 • Reply
  Jente-Nudelipsticks
  11 januari 2015 at 20:00

  Leuke kleuren, My Silk Tie is mijn favoriet!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  11 januari 2015 at 20:47

  Wat een mooie lakjes!

 • Reply
  Eva
  11 januari 2015 at 22:13

  Shine For Me vind ik echt super mooi ! 🙂

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  11 januari 2015 at 22:40

  Oh wauw, verrassend mooie kleuren!

 • Reply
  Amelie
  11 januari 2015 at 23:10

  Wat een mooie combinatie van kleuren! Erg mooi en ook kleuren die gemakkelijk te dragen zijn!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  12 januari 2015 at 01:42

  Wat een mooie lakjes!

  Xo

 • Reply
  suus
  12 januari 2015 at 09:12

  Het is bepaald niet de eerste keer dat ik swatches van deze lakken zien (lees ze staan werkelijk op elke blog geloof ik), maar jij weet ze er wel het mooist op te krijgen! Compliment daarvoor. Verder vind ik het eigenlijk niet zulke mooie lakjes, een merk als opi moet toch voor een betere dekking kunnen zorgen lijkt me. De rode lak spreekt me nog het meest aan.

 • Reply
  Karen
  12 januari 2015 at 11:00

  Jammer dat sommige lakjes niet goed dekken! Bummer! Want de kleuren zijn wel mooi. Ik sla deze collectie even over.

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  12 januari 2015 at 11:04

  De collectie valt mij tegen. Als jij al moeite hebt met het netjes aanbrengen van deze nagellak, dan ga ik mij daar niet aan wagen 😉

 • Reply
  Sanae
  12 januari 2015 at 11:09

  Prachtige kleurtjes! Jammer dat sommige kleurtjes niet zo goed dekken!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  12 januari 2015 at 12:58

  Shine for me is zo mooooooooooooooi!

 • Reply
  Michelle Kaiser
  12 januari 2015 at 14:41

  Romantically Involved & Shine for me zijn echt de mooiste, is mijn persoonlijke mening/smaak. Prachtige swatches.

 • Reply
  beautyforgirls
  12 januari 2015 at 16:50

  Wat een prachtige kleurtjes.
  Liefs, xxx

 • Reply
  Iris
  12 januari 2015 at 18:48

  Mooie klassieke kleuren, vooral de shine for me! Die blauwe glittertjes vind ik echt heel leuk 🙂

 • Reply
  Daisy
  12 januari 2015 at 19:17

  OPI slaat weer de nagel op de kop met deze prachtige collectie.

 • Reply
  Beauty Treasures
  13 januari 2015 at 21:08

  Een leuke inspiratiebron, maar de collectie zelf blaast mij niet meteen van mijn sokken af.

 • Reply
  donja
  19 januari 2015 at 14:20

  Zitten echt leuke dingen tussen 🙂 Die hele zilver nagellak heb ik voor mijn verjaardag gekregen….dus is wss nog na die limeted edition nog verkrijgbaar.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.