Nagellak

Swatches: OPI Brights Collectie Zomer 2015

De nagellakcollecties voor de lente en zomer zijn altijd mijn favorieten, omdat die meestal uit allerlei vrolijke kleurtjes bestaan. En tja, ik houd nou eenmaal van veel kleur! Wat dat betreft zitten we met OPI deze zomer helemaal goed, want vanaf nu ligt de OPI Brights Zomercollectie 2015 in de winkel. En met zo’n naam kan het toch niet anders dan dat deze collectie vol vrolijke kleurtjes zit?

OPI I STOP For Red

OPI Brights 2015 - 1 van 7Natuurlijk hebben we een rode kleur in deze collectie zitten! I STOP For Red is een vrolijke felle tint rood die een soort zomerse touch heeft. Moet je trouwens de finish van deze lak zien? Het lijkt bijna alsof ik gelnagels heb, zo glanzend is deze kleur!

OPI Can’t Hear Myself Pink

OPI Brights 2015 - 4 van 7Ik vond Can’t Hear Myself Pink er in het flesje misschien een beetje gedateerd uitzien, maar op de nagels vind ik hem eigenlijk wel heel erg tof. Hij doet me een beetje denken aan de welbekende NARS Orgasm blush, al is deze nagellak wel een stuk meer roze dan koraal. Echter is dit meer een duochrome lak, waardoor hij van kleur verandert afhankelijk van hoe het licht erop valt.

OPI On Pinks And Needles

OPI Brights 2015 - 3 van 7Ik vind On Pinks And Needles een toffe toevoeging aan deze collectie, vooral omdat je zulke matte glitters niet zo vaak ziet. Ik heb hem nu gebruikt over de paarse tint uit de collectie (The Berry Thought Of You), maar hij zou ook heel mooi kunnen staan over donkerblauw, geel of misschien zelfs rood! Dit is overigens maar één laagje en de glitters zijn erg makkelijk aan te brengen.

OPI The Berry Thought Of You

OPI Brights 2015 - 2 van 7

De paarse tint The Berry Thought Of You is misschien niet helemaal zomers (hij zou best in een herfstcollectie kunnen zitten), maar tegelijkertijd is het toch wel een vrolijk tintje. Persoonlijk vind ik hem vooral erg tof in combinatie met de roze matte glitters zoals ik net al eerder liet zien.

OPI My Car Has Navy-Gation

OPI Brights 2015 - 5 van 7Toen ik zag dat My Car Has Navy-Gation in de collectie zat vond ik het een beetje gek. Waarom zou er donkerblauw in een zomercollectie zitten? Echter doet deze lak me denken aan een matrozen-pak, en dat past natuurlijk wel weer bij de zomer. De substantie van de andere lakken is over het algemeen prima, maar met deze zat ik behoorlijk te worstelen. De eerste laag is namelijk ontzettend transparant. Wanneer je de tweede laag aanbrengt lijkt het bijna alsof die niet helemaal egaal over de eerste laag aan te brengen is, waardoor hij niet heel soepel lakt. Het resultaat van twee laagjes ziet er keurig uit, maar het aanbrengen is dus even wat rommelen.

OPI I Sea You Wear OPI

OPI Brights 2015 - 6 van 7Als laatste hebben we nog de blauwe tint I Sea You Wear OPI! Toen ik de naam nog niet had gezien moest ik meteen aan zeemeerminnen denken, maar de zee past er natuurlijk ook goed bij. Deze lijkt een beetje op de eerdere roze tint Can’t Hear Myself Pink, maar dan iets minder duochrome.

OPI Brights 2015 - 7 van 7Voor een zomercollectie die ‘Brights’ heet had ik stiekem nog wel een paar fellere tinten verwacht, maar deze collectie is sowieso best vrolijk. Uiteraard ben ik erg enthousiast over de roze tinten en zijn Can’t Hear Myself Pink en In Pink And Needles mijn favorieten. Quelle surprise! Qua substantie zijn ze vrijwel allemaal prettig (behalve de donkerblauwe tint) en waren twee laagjes voor de kleuren voldoende om ze goed dekkend te krijgen.

In deze collectie zitten nog een paar andere tinten die vorig jaar al in de Neons-collectie zijn uitgebracht, maar de nagellakken die ik nu heb laten zien zijn de nieuwe kleuren voor 2015. De kleuren in de collectie zijn los verkrijgbaar, maar er is ook nog een mini-setje voor €35,95 waar 6 tinten uit de collectie in zitten.

OPI Brights Collectie Zomer 2015 – €14,25 per stuk (15 ml)
Douglas | overige verkooppunten

27 Comments

 • Reply
  Manon
  14 mei 2015 at 09:00

  Allemaal heel erg mooi!

 • Reply
  Brittany
  14 mei 2015 at 09:22

  Wat een prachtige kleuren. Vooral can’t hear myself pink en i sea you wear opi vind ik echt hele mooie kleuren!

  Liefs, Brittany

 • Reply
  Beautyjuf
  14 mei 2015 at 09:24

  Oeh la la, wat een prachtige tinten! Met name I STOP For Red & On Pinks And Needles springen er voor mij bovenuit. Deze gaat ik op mijn wishlist zetten.

 • Reply
  Nina
  14 mei 2015 at 09:25

  Wauw, ik vind vooral die rode echt prachtig!

 • Reply
  Miranda
  14 mei 2015 at 09:45

  Ik vond niet alle kleuren even boeiend, had het allemaal iets feller verwacht haha! Maar ‘on pinks & needles’ heb ik direct gekocht. Gave topcoat! Ik draag hem nu over ‘mint Candy apple’ van essie. Super mooie combi vind ik:)

 • Reply
  Dagmar
  14 mei 2015 at 09:52

  Wauw wat een mooie lakjes, de ene is nog mooier dan de andere! Love them all!

 • Reply
  Marjolein
  14 mei 2015 at 10:14

  Oh die donkerblauwe vind ik nog best leuk, maar als hij niet zo goed dekt skip ik ‘m liever ook. Jammer! De rest spreekt me niet zo aan..

 • Reply
  beautifulday4makeup
  14 mei 2015 at 10:24

  Oh wat een prachtige kleurtjes

 • Reply
  Jaimy en Laura
  14 mei 2015 at 10:35

  Ik vind de kleurtjes leuk, maar niet heel bijzonder!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  14 mei 2015 at 10:38

  On Pinks And Needles is inderdaad een hele leuke, mooi!

 • Reply
  Margot
  14 mei 2015 at 10:48

  Ik vind Can’t Hear Myself Pink verrassend leuk!

 • Reply
  Camilla
  14 mei 2015 at 11:29

  Het zijn leuke kleurtjes, maar toch niet echt iets voor mij. De berry kleur wel, die is echt prachtig!

 • Reply
  Tessa
  14 mei 2015 at 11:46

  Oeeeh mooie kleuren weer! Love OPI

 • Reply
  Danielle
  14 mei 2015 at 11:53

  Can’t Hear Myself Pink en In Pink And Needles zijn ook mijn favorieten uit deze collectie! Die zou ik wel graag willen hebben <3

 • Reply
  Dana
  14 mei 2015 at 12:00

  wat een prachtkleuren!

 • Reply
  Mirjam
  14 mei 2015 at 12:18

  Oh dit is echt een mooie collectie! Vooral I Sea You Wear OPI vind ik echt eruit springen!

 • Reply
  Sanae
  14 mei 2015 at 12:25

  Wauw.. prachtige kleurtjes!

 • Reply
  Nicole
  14 mei 2015 at 12:28

  Erg leuke lakjes! Ik vind vooral de paarse erg leuk!

 • Reply
  Marloes/GLAMOURMOES
  14 mei 2015 at 14:14

  Hele mooie kleurtjes, dat blauw is prachtig, wel jammer dat het zo lastig lakt.

 • Reply
  Monique
  14 mei 2015 at 14:43

  Ik heb ze ook. Ik vind ze prachtig! <3

 • Reply
  Sara
  14 mei 2015 at 18:51

  All of those colours are incredibly amazing! xxxx

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  14 mei 2015 at 21:01

  Wauw, wat een beauty’s!

 • Reply
  Mandy
  14 mei 2015 at 22:25

  Super leuke collectie is dit. Van mij had er, gezien de naam ‘Brights’, nog wel een knalgeel / knalgroen bij gemogen, maar deze kleurtjes zijn ook wel tof. Als liefhebber van glitters vind ik de twee duochrome lakjes er echt geweldig uitzien!

 • Reply
  Femke
  15 mei 2015 at 19:24

  Ik word er eigenlijk niet echt warm van… Wel mooi geswatcht !

 • Reply
  Mariebeauty
  16 mei 2015 at 10:59

  Het zijn echt stuk voor stuk prachtige kleuren ! Ik zou echt niet weten welke kleur ik de mooiste vind!

 • Reply
  Kayleigh
  17 mei 2015 at 20:06

  Mooie collectie! I Sea You Wear OPI is denk ik mijn favoriet.

 • Reply
  Roxanne
  18 mei 2015 at 22:44

  The berry thought of you <3

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.