Nagellak

Swatches: OPI Coca Cola Collection 2015

Doordat ik het de afgelopen maand wat rustiger aan heb gedaan met bloggen zijn sommige collecties me even ontgaan, maar ik kwam de OPI Coca Cola Collection van dit jaar tegen en ik vond ze zo mooi dat ik ze toch eventjes wil laten zien. De iconische glazen fles van Coca Cola bestaat dit jaar namelijk 100 jaar en dat moet gevierd worden met een kleine OPI collectie. Kijk snel mee!

OPI Coca Cola - 2 van 4In vrijwel elke collectie van OPI zit rood en die tint mag bij een Coca Cola-collectie al helemaal niet ontbreken. Coca-Cola Red is een mooie felle rode tint. Qua substantie is hij op zich prettig en hij dekt in twee laagjes, maar de substantie had van mij nog een piepklein beetje dikker mogen zijn.

OPI Coca Cola - 3 van 4

Toen ik deze nagellakken aan het fotograferen was zat ik me af te vragen waarom er een groene tint tussen zat. Huh? Misschien voor de nieuwe Coca Cola Life? Of voor Sprite? Ik had natuurlijk kunnen weten dat de kleur Visions of Georgia Green door de groene glazen Coca Cola fles is geïnspireerd! Nu voel ik me een beetje een sukkel. Enfin, toen ik de eerste laag aanbracht dacht ik dat hij héél erg transparant zou zijn, maar met de tweede laag werd het wat meer een geheel. Ik heb het voor deze foto op twee laagjes gehouden, maar je zou hem met een derde laag perfect dekkend kunnen krijgen.

OPI Coca Cola - 4 van 4

Ik sluit dit artikel af met een knaller, want Centennial Celebration is prach-tig. Wow! Ik dacht dat hij standaard zilver zou zijn, maar hij heeft een ietwat warme ondertoon en een subtiel goud glittertje. Deze foto laat deze lak eigenlijk niet helemaal tot zijn recht komen. Geloof me, dit is één van de mooiste zilveren lakken die ik ooit heb gezien. Love it! De substantie van deze is trouwens perfect, waardoor hij heel makkelijk strak aanbrengt en na twee laagjes perfect dekkend is.

OPI Coca Cola - 1 van 4

Dit is de tweede keer dat OPI een samenwerking met Coca Cola is aangegaan, maar helaas heb ik de lakken van vorig jaar zelf niet. De collectie van 2015 is klein maar fijn! Mocht je op zoek zijn naar een mooie zilveren lak, ga dan voor Centennial Celebration. Deze is prachtig!

OPI Coca Cola Collection 2015 – €14,25 per stuk (15 ml)
Douglas | overige verkooppunten (deze collectie is alleen te koop bij professionele salons en Kappé Schiphol)

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Centennial Celebration vind ik echt het allermooist, wat een toffe tint is dat! Leuke review, gave kleurtjes!

 2. Centennial Celebration is inderdaad de eyecatcher van de drie lakjes. Wat schittert hij mooi! Zo’n kleurtje heb ik nog niet eerder gezien. Hij lijkt zelfs een beetje naar groen te neigen :). Mooie foto’s ook!

 3. Centennial Celebration wil ik super graag hebben, wat een prachtig lakje 😉

 4. Visions of Georgia Green is echt wel een mooie, zeg!

 5. Miranda zegt:

  Centennial Celebration spreekt mij het meest aan (:

 6. Echt hele mooie lakjes.

 7. Wauw! Mooie kleuren

 8. Erg mooie kleuren.

 9. Ik heb de mini’s van de collectie die vorig jaar alleen op het vliegveld te koop was. De rood die daar in zit is een van de eerste creamy rode nagellakken die ik echt mooi vind.

 10. Centennial Celebration is echt prachtig, wauw!

 11. Die zilveren kleur is zo mooi! Ook die rode vind ik prachtig!

 12. Wauw prachtige swatches!

 13. De rode kleur vind ik erg mooi

 14. Ik vind het effect van deze lakken erg mooi

 15. Echt een mooie collectie! Ik ben echt een fan van Coca Cola!

 16. Wat een toffe lakjes!

 17. Evi zegt:

  Zucht * Jij bent zo slecht voor mijn bankrekening.. Ik ben op slag verliefd op de zilveren lak !

 18. Ik zag die laatste swatch al eerder op je instagram en vind hem echt zo mooi! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.