Nagellak

SWATCHES: OPI Infinite Shine Spring 2016

Oooh, ik was zo enthousiast toen ik de OPI Infinite Shine Spring 2016 collectie binnenkreeg! Tja, lente- en zomercollecties blijven altijd favoriet omdat daar vaak mijn type kleuren tussen zitten. OPI heeft met deze collectie weer haar best gedaan en een paar mooie tinten voor ons gecreëerd. Ik ben sowieso al fan van de OPI Infinite Shine-nagellakken (let op, voor deze heb je een speciale base- en topcoat nodig!) en sinds ik deze lakken heb ben ik dit systeem nog vaker gaan gebruiken. Ik ga jullie de mooie kleuren laten zien!

OPI – Olive For Green

OPI Infinite Shine Spring 2016 - 9 van 9

Ik begin met de vreemdste nagellak uit de serie. Olive for Green is zo’n tint die je eigenlijk in een herfstcollectie zou verwachten, niet in een collectie voor het voorjaar. Enfin, een ietwat verrassende kleur dus, maar ik vind hem eigenlijk niet verkeerd! Ik ben normaliter niet zo’n liefhebber van groen, maar dit is toch wel een mooie variant.

OPI – Reach for the Sky

OPI Infinite Shine Spring 2016 - 8 van 9

Oh, dit is een mooie tint! Reach for the Sky is geen standaard tint blauw, maar hij heeft iets stoffigs en bevat wat grijs. Wederom niet een tint die ik in eerste instantie bij een voorjaarscollectie zou verwachten, maar het is wel een hele mooie!

OPI – Don’t Provoke the Plum

OPI Infinite Shine Spring 2016 - 7 van 9

Paars is een van de kleuren die je dit seizoen vrij veel ziet, in allerlei variaties. Don’t Provoke the Plum is een vrij donkere tint paars die ietwat richting het warme neigt.

OPI – Rose Against Time

OPI Infinite Shine Spring 2016 - 5 van 9

Rose Against Time is een snoeperige barbietint roze. Mij staat het niet (ik geef met mijn huid de voorkeur aan warme tinten), maar als je van zulke zoete tinten houdt is dit een mooie versie.

OPI – It’s Pink P.M.

OPI Infinite Shine Spring 2016 - 2 van 9

It’s Pink P.M. is misschien wel mijn favoriete kleur van deze collectie en ik heb hem al heel veel gedragen. Het is namelijk een hele lichte roze kleur die naar wit neigt, maar nog net voldoende kleur in zich heeft om niet echt wit te lijken. Ja, deze vind ik echt prachtig!

OPI – Half Past Nude

OPI Infinite Shine Spring 2016 - 3 van 9

De tint Half Past Nude is een andere favoriet van mij. Het is de ideale tint als je een onopvallende kleur wilt dragen, maar geen zin hebt in een saaie transparante lak. Ja, deze tint heeft wel iets!

OPI – Sunrise to Sunset

OPI Infinite Shine Spring 2016 - 4 van 9

Ik vind oranje tinten zoals Sunrise to Sunset vaak lastig, omdat ik liever een tint heb die net wat lichter of net meer roze is. Ach, dat is natuurlijk persoonlijke voorkeur. Het is desalniettemin een mooie oranje tint, niks op aan te merken!

OPI – In Familliar Terra-Tory

OPI Infinite Shine Spring 2016 - 6 van 9

In Familliar Terra-Tory was voor mij een verrassing! Ik vond hem in het flesje een beetje saai, maar op mijn nagels is hij prachtig. Hij neigt overduidelijk naar rood, maar hij is vrij warm, wat hem bijzonder maakt. Ook deze kleur heeft dat ‘stoffige’ in zich. Daar houd ik wel van!

OPI Infinite Shine Spring 2016 - 1 van 9

Ik gaf al even aan dat ik dol ben op deze collectie, het merendeel van de kleuren is echt prachtig! Overigens heb ik bij alle kleuren 2 laagjes gebruikt, zelfs de lichtste kleuren dekken erg goed. Houd er overigens wel rekening mee dat je bij deze serie lakken een speciale base- en topcoat moet gebruiken. Ik heb een uitgebreide review over het OPI Infinite Shine systeem geschreven waar je alle informatie kunt vinden.

Ik vind het zo leuk dat OPI de Infinite Shine-serie verder aan het uitbreiden is! Vaak gebruik ik deze lakken als ik haast heb, omdat ze ontzettend snel drogen. Daarnaast blijven ze erg goed zitten. Vooral de nieuwe kleuren lijken beter te blijven zitten, waardoor ik makkelijk een dag of 4-5 een lak onbeschadigd op mijn nagels kan laten. Ja, ik ben fan en de tinten uit de lentecollectie zijn absoluut de moeite waard!

OPI Infinite Shine – €18,95 (15 ml)
Douglas (helaas hebben ze de nieuwe kleuren nog niet!) | verkooppunten OPI

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Wat een bijzondere kleurkeuze, niet allemaal heel erg lenteachtig, maar op zich wel mooi. Van de nieuwe kleuren is Reach for the Sky mijn favoriet, ik ben de laatste jaren nagellak met een hint grijs of helemaal grijs wel gaan waarderen.

 2. Wat een gek kleurtje die eerste groene, nog niet eerder zoiets gezien. Vind de felle roze en de bijna wit roze het mooist.

 3. Ik vind die roze wel heel mooi eigenlijk. Leuk!

 4. Daar zitten zeker wel een paar mooie kleurtjes tussen. Die groen ben ik helaas niet zo weg van.

 5. Ik vind die lichtroze nog net geen wit echt mooi maar zo prijzig :/

 6. Wauw, wat een mooie kleurtjes!

  XO

 7. Oe daar zitten mooie kleurtjes tussen 🙂

 8. Rose against the time vind ik echt heel erg mooi voor nu!

 9. Wauw, vooral Reach for the Sky vind ik heel erg mooi!

 10. Wat een mooie kleuren. Ik heb jarenlang alleen OPI gebruikt nu ben ik over op allerlei merken en is deze wat meer op de achtergrond verdwenen. Toch weer eens even kijken.

 11. die groene springt er voor mij echt uit 😀

 12. Wauw gave kleuren! Vooral Don’t Provoke the Plum en Sunrise to Sunset vind ik heel gaaf.

 13. Wouw wat een mooie kleuren. Ze springen ook echt van het beeldscherm af zeg! Ik snap dat je zo blij hiermee bent. Liefs soraya

 14. Super toffe collectie zeg! Ik vind ‘Half past nude’ heel mooi!

 15. Wow! De kleuren zijn prachtig! Ik kan gewoon niet kiezen welke nu mijn favoriet is…

 16. Oh wauw deze lakjes zijn zo enorm mooi! De finish is ook echt prachtig. Ik vind vooral de laatste echt helemaal geweldig.

 17. Oh, wat een toffe kleurtjes! Met name Olive For Green. Ik kan niet wachten totdat deze collectie verkrijgbaar is bij Douglas.

 18. Wauw wat zitten er mooie tinten in deze lijn!

 19. Ohhhh die paarse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.