Nagellak Reviews

Swatches: OPI The Bond Girls Minipack (Liquid Sand)

Ik heb de laatste paar maanden een aantal OPI-collecties aan mij voorbij laten gaan, vooral omdat ik ze niet zo spannend vond. Op dit moment ligt de OPI The Bond Girls-collectie in de winkels, een serie lakken die allemaal de bijzondere Liquid Sand-finish bevatten! Ik was al van plan om een paar lakken in huis te halen, maar werd door OPI verrast met een setje mini’s. Dat is natuurlijk nog leuker, want op deze manier kan ik meteen meerdere kleuren uitproberen en aan jullie laten zien!

De hele The Bond Girls serie is geïnspireerd door de iconische dames uit de James Bond-films van de afgelopen jaren. Uiteraard past deze collectie helemaal in het thema van het 50-jarige jubileum van de James Bond-films en de James Bond collectie die OPI eerder uitbracht. Deze Bond Girls-serie bestaat uit zes lakken en dit setje zitten er al vier, dus je hebt vrijwel de hele collectie meteen in huis! De flesjes zijn overigens wel vrij klein (3,75 ml), maar daar kun je zeker wel een keer of 10 je nagels mee lakken.

Alle lakken heb de Liquid Sand-finish van OPI. Dat houdt in dat ze na het aanbrengen wat mat opdrogen en er een soort zandlaagje over je nagels zit. Doordat de lakken vaak ook glitters bevatten levert het een heel bijzonder effect op!

Jinx is mijn absolute favoriet uit deze set. Wow! Hij ziet er op deze foto’s al heel mooi uit, maar in het echt is hij nog veel mooier. Denk aan een prachtig mengsel van koraal en vooral heel veel gouden glitters! Ik heb overigens meteen een fullsize van deze prachtige nagellak besteld, want ik weer zeker dat ik hem in de zomer nog heel veel ga dragen.

De tweede lak uit de set, Vesper, vind ik wat saai. Ik vind de finish erg mooi, maar doordat hij niet echt glitters bevat blijft hij wat vlak. Donkere kleuren zijn sowieso niet echt aan mij besteed, maar deze had wel wat interessanter mogen zijn.

Pussy Galore is mijn tweede favoriet van de set! De kleur is vrij braaf en zou zelfs geschikt zijn voor bijvoorbeeld een bruiloft, maar de finish maakt ‘m erg speciaal. Daarnaast is hij ook een piepklein beetje metallic, bijzonder! Hij lijkt trouwens wel heel erg op Barry M Textured Nail Effects in Kingsland Road, maar ik vind Pussy Galore nog net wat interessanter.

Solitaire is het laatste lakje uit de set, maar ik vind ‘m erg saai. Het is net als Pussy Galore een brave kleur met een interessante finish, maar ik vind ‘m iets te ‘lief’. Nee, niet voor mij, maar er zullen vast genoeg dames enthousiast zijn over deze neutrale nagellak.

Ik vind de OPI The Bond Girls-collectie de leukste collectie die OPI sinds tijden heeft uitgebracht! Ik vind sowieso de Liquid Sand erg leuk, dus dat zit met deze collectie wel goed. Ik vind Jinx en Pussy Galore de leukste nagellakken uit deze set, maar OPI heeft helaas de allermooiste lak uit de collectie niet in deze mini-set gestopt. Welke dat is? Die komt volgende week online!

OPI The Bond Girls Collection Minipack kost €18,95 en is tijdelijk verkrijgbaar bij alle verkooppunten van OPI. Ook zijn de nagellakken in fullsize los te koop voor €14,25 per stuk. Meer informatie over de verkrijgbaarheid vind je op de Nederlandse website van OPI.

Dit vind je misschien ook leuk...

46 reacties

 1. Die rose is mooi!

  1. Goedemorgen de roze dus 😉

 2. Jinx vind ik echt zo ontzettend mooi, wauwie! <3

 3. Wauw, ik vind ze erg mooi allemaal!

 4. Mijn favoriet is Jinx, door de mooie glitters. Die anderen vind ik net wat minder spannend. Wel jammer, want Vesper is echt mijn favoriete bondgirl.. Daar had ik graag een mooi lakje van gehad 🙂

 5. Wauw wat een prachtige lakken!

 6. Jinx is een pareltje

 7. Jinx is echt super mooi! Mooie foto’s heb je gemaakt!

 8. Suzanne zegt:

  Wow Jinx is echt prachtig, was die maar niet zo duur dan zou ik hem meteen kopen! OPI is niet toevallig ergens in de aanbieding?

 9. Jaaaa ik vind deze collectie zo mooi!! Jinx is superpretty:) x

 10. Ik vind ze echt geweldig! Vesper vind ik wel de minste van de vier.

 11. Mooi! Ik vind Vesper juist heel gaaf! 😀

 12. Mooio lakjes hoor, al ben ik niet zo van de glitters!

 13. Mooie lakjes! Ik vind Pussy Galore wel echt een favoriet 🙂

 14. I love OPI 🙂 Ik vind de kleuren echt prachtig, maar ik ben niet zo’n fan van het zand-effect…

 15. Hele mooie lakjes!

 16. xAmber zegt:

  oo ik wil jinx zo graag hebben! en die zachtroze(naam even vergeten) vind ik ook erg mooi!

 17. ze zien er allemaal mooi uit 😀

 18. Hele leuke lakjes!

 19. Nynke zegt:

  Leuk! Ik ga ze meteen halen. Ik hoop dat ze ze bij de DA in de Leidsestraat hebben.

 20. Ze zijn allemaal zo mooi! Jinx is een van mijn favo’s!

 21. Wat een prachtige kleuren! stuk voor stuk, ik moet nog steeds aan de structuur wennen maar vind deze versie wel erg mooi!

 22. zó mooi! ik heb de goude haha

 23. Ik zag hem vorige week al in Engeland. Vesper is m’n favoriete bondgirl, maar in deze set wint Pussy Galore!

 24. Ik vind ze echt prachtig! Mooie swatches ook!

 25. Oh waw, love ‘em all!

 26. Joanne zegt:

  Jinx is echt mooi! Waar heb je die besteld?

  1. Op eBay, gewoon bij een willekeurige verkoper 🙂

 27. Prachtige lakjes zeg!

 28. Ik vind de Liquid Sand finish eigenlijk 100 x niks. De enige leuke van die 30 lakjes dat er al zijn vind ik dan toch wel Jinx. De rest vind ik allemaal maar mweh.

 29. Leuk! Die eerste, Jinx, is echt prachtig! Ik vind liquid sand lakjes wel wat hebben. Ik heb zelf die van Mariah Carey (ook OPI).

 30. Erg mooie lakjes!

 31. Ik vind het effect nog steeds erg gaaf!

 32. Mies zegt:

  want op dit manier kan ik meteen meerdere kleuren uitproberen en aan jullie laten zien!
  Dit = deze.

  En liggen de lakjes nu al in de winkel? Sinds ik de post zag ben ik al bezig met veel klusjes om geld te verdienen voor het setje, haha ! 😀

  1. Yep, ze zijn nu al te koop.

 33. Erg mooie kleurtjes, heb ze zelf ook allemaal.

 34. Alhoewel ik de lakjes mooi vind om te zien, is het toch niks voor mij.
  Ik had nog graag het zwarte lakje met rode glitters uit de vorige liquid sand collectie willen bemachtigen, maar helaas bedacht ik me dat te laat, haha.

 35. De eerste vind ik het mooiste 😀 x

 36. Ik vind ze echt super, vooral de witte! De paarse vind ik het minst!

 37. Wauw mooie lakjes!

 38. Prachtige lakjes!

 39. Wat leuk allemaal!

 40. Sheila zegt:

  Mooie lakjes, vooral de eerste heeft een hoog hebben-gehalte! Heb je de lakjes met of zonder topcoat geswatcht? Ik vraag me namelijk of ze goed blijven zitten zonder topcoat..

  1. Zonder topcoat, want anders gaat het semi-matte effect verloren. Heb er nu eentje op mijn nagels zitten en los van een beetje tipwear zit hij er na drie dagen nog netjes op!

 41. hele mooie lakjes 🙂 (behalve de paarse die vind ik niet geweldig)

 42. Jaloeeers, ik zit nog op de mijne te wachten haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.