Nagellak

Swatches: Ozotic Elytra-collectie

Ik hoef jullie vast niet meer te vertellen dat ik dol ben op bijzondere glitterlakken. Ik ben dol op verrassende combinaties en bijzondere effecten. De Ozotic Elytra-collectie is mij dan ook op het lijf geschreven! Deze serie nagellak bestaat uit drie lakken met elk een bijzonder multi-color effect. Ik teste ze voor jullie uit!

De Elytra-serie heeft een vrij transparante basis, dus de lakken zijn vooral perfect om over een andere lak heen aan te brengen. Om het effect van de kleuren zo goed mogelijk uit te laten komen heb ik voor deze foto’s een zwarte ondergrond gebruikt, maar je kunt natuurlijk allerlei geweldige combinaties ermee maken!

Nummer 528 neigt vooral naar turkoise, maar heeft ook veel paars en zelfs wat rood in zich zitten. Afhankelijk van de hoek waarin je hem bekijkt verandert hij van kleur! Deze laat zich ook heel mooi combineren met een donkergroene of donkerpaarse lak.

Nummer 529 bevat juist veel paars en een vurige combinatie van rood en koper. Echt een verrassende combinatie! Op de nagels is vooral het paars en wat blauw zichtbaar, maar ook op deze foto’s zie je het rood/koper nog steeds zitten.

Nummer 530 is mijn grote favoriet. Goud, koper en roze: wat wil je nog meer? Ik vind ‘m geweldig over zwart, maar ik droeg ‘m pas over Catrice Bricky Mouse (een donkere oudroze kleur) en dat was ook erg gaaf. Ook met deze kun je goed spelen en variëren. Vooral bij de tinten die in de lak verwerkt zijn kun je mooie combinaties maken.

Wat een leuke lakken! Ik heb volgens mij bij allemaal één laagje gebruikt, maar je kunt natuurlijk altijd een extra laag toevoegen voor een meer dekkend effect. Wel vind ik het wat jammer dat de lakken vrij transparant zijn en daardoor niet volledig dekkend zijn te krijgen, maar aan de andere kant laten ze zich daardoor wel wat beter combineren. Een leuke serie om veel mee te spelen!

De lakken uit de Ozotic Elytra-collectie kosten €14,00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop PrettyPolish.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Nummer 528 en Numme 529 zijn mijn favorieten, super mooie glitters 🙂

 2. Super mooie lakjes, perfect voor een avondje stappen of een gala!

 3. 530 vind ik gaaf! 😀

 4. Vooral die onderste vind ik heel mooi 🙂

 5. 530 vind ik gewoonweg prachtig! Ik had nog nooit gehoord van dit merk en ben echt blij dat ik het nu ontdekt heb 😀

 6. Allen heel mooi!

 7. Wat een mooie lakjes.

 8. Wat een mooie kleuren 😀

 9. Wauw ze zijn erg mooi! Jammer dat ze zo prijzig zijn!

 10. Heel gaaf! Vooral die eerste.

 11. Mooie lakjes! Ben het met je eens, 530 vind ik ook het mooiste!

 12. Wauw super mooie lakjes! Ik vind ook 530 de mooiste leuk voor de zomer met een licht lakje eronder!

 13. Wauw! Toffe nagellakjes zijn dat zeg 😀

 14. Wat een prachtige lakjes!

 15. Wauw, ze zijn echt gaaf!

 16. Wow, ik vind ze allemaal heel mooi! Over zwart komen ze mooi uit zeg 🙂

 17. Femke zegt:

  530 is gaaf. Ik had nog nooit eerder van het merk gehoord. Maar ziet er goed uit.
  De kleine glittertjes zijn erg leuk en geven een mooie glans

 18. Wat een geweldige glitters, leuk!

 19. renoeka zegt:

  Vind het wel wat hebben. Het lijkt een beetje op galaxy met de zwarte lak.

 20. annekuhhh zegt:

  ik vind ze allemaal prachtig!!! zeker op zwart!!

 21. Oooh, heel speciaal, mooi mooi.

 22. Wauw die eerste kleur is echt prachtig!

 23. Leuke lakjes! Maar ik vind €14,- voor een topcoat best prijzig..

 24. Prachtige lakjes, maar beetje prijzig

 25. Woah super mooi alle drie!

 26. Wat een plaatjes!

 27. Wauw hele mooie lakjes! Wel prijzig!

 28. Mooie lakjes zeg 😀

 29. Mooie lakjes 😀 x

 30. Leuk! Ik krijg zelf nooit genoeg van glitternagellak.

 31. 530 is ook mijn favoriet! lekker warme kleurtjes!
  als het ooit nog eens goed weer wordt, is dit een toppertje!

 32. Die laatste <3. Vast ook prachtig over donkerpaars of donkergroen 🙂

 33. oee die eerste is echt heel leeeuk!!

 34. Oh wauw! Dit zijn wel erg mooie lakjes!

 35. Mooie lakjes!

 36. Nummer 530 vind ik erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.