Nagellak

Swatches: Pupa Dot Shock Lasting Color Gel + Velvet Matt

Bring on the sunshine! Helaas is de zon alweer weggedoken, dus ik laat me maar even opvrolijken door gezellige nagellakcollecties. De lente/zomercollectie 2016 van Pupa draagt de naam Dot Shock en is geïnspireerd door de vrolijke stippen uit de jaren ’30. In deze collectie worden felle kleuren afgewisseld met zachtere tinten. Ik ga jullie de nagellakken uit deze collectie laten zien!

Pupa Lasting Color Gel – 136 Shock Fuschia

Pupa Lasting Color Velvet Matt Gel Spring 2016 - 3 van 5

We beginnen met de vrolijke kleur Fuchsia Schock. Lekker roze, een beetje zoet, maar vooral heel erg vrolijk. Overigens hebben de lakken uit deze serie een mooie glanzende finish. Deze swatches zijn zonder topcoat, dus die glans komt echt van de lak zelf.

Pupa Lasting Color Gel – 133 Fancy Coral

Pupa Lasting Color Velvet Matt Gel Spring 2016 - 4 van 5

De kleur Fancy Coral vind ik meer rood dan roze, maar het is alsnog een mooie frisse tint. In vergelijking tot veel rode nagellakken is hij een stuk warmer. Ook deze is vrij fel en knalt echt van je nagels af.

Pupa Lasting Color Velvet Matt – 001 Sugar Peach

Pupa Lasting Color Velvet Matt Gel Spring 2016 - 1 van 5

Als pastelkleurige tegenhangers van de nagellakken heeft Pupa gekozen voor twee matte tinten. Yes, je leest het goed: matte nagellak. Ik dacht dat we deze trend achter ons hadden gelaten, maar ik kom het nu weer steeds vaker tegen. De lakken zijn nu niet krijtbord-achtig mat, maar met een ietwat glanzende rubberen finish. De kleur Sugar Peach is een lief zacht kleurtje dat er met deze matte finish er nog erg leuk uitziet.

Pupa Lasting Color Velvet Matt – 002 Fair Pink

Pupa Lasting Color Velvet Matt Gel Spring 2016 - 2 van 5

Fair Pink vind ik sowieso niet zo heel erg spannend, want ik heb het gevoel alsof ik deze kleur al heel vaak heb gezien, zowel in een matte als glanzende versie. Aardig, maar niet ‘wauw’.

Het is een vrolijke collectie met een paar prima kleuren die leuk zijn voor het voorjaar. Niet schokkend vernieuwend, maar gewoon wel leuk. Maar die vernieuwde matte trend? Ik weet het niet… Wat vinden jullie?

Pupa Dot Schock Lasting Color – €6,95 (5 ml)
Pupa verkooppunten

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Wauw, vooral Shock Fuchsia vind ik echt prachtig en perfect voor de zomer!

 2. Wauw die matte lakjes zijn echt prachtig!

 3. Wat een leuke lakjes zeg! De potjes zien er al zo leuk uit. Sugar Peach is m’n favoriet.
  Liefs,
  Elles

 4. Toffe lakjes! Het eerste kleurtje is mijn favoriet.

 5. Dit komt niet vaak voor, maar ik vind ALLE kleurtjes uit deze collectie heel erg mooi! En je hebt ook prachtige foto’s gemaakt <3

 6. Wauw, vooral Shock Fuschia vind ik erg mooi. Mooie glans inderdaad.

 7. WAUW. Ik ben echt verliefd op Sugar Peach. Wat is dat een gave kleur zeg!

 8. awesome kleurtjes 😀 lekker vrolijk!

 9. Wauw, wat een gave kleuren!

 10. Supermooie typisch meisjesachtige kleuren!

 11. Je zou echt wat moeten doen aan die adds op je pagina. Het is niet te lezen door alle stomme plaatjes die er opduiken waardoor de helft niet te zien is. Ik klik in ieder geval geen artikelen meer aan tot die adds weg zijn.

 12. Shock Fuschia is echt heel mooi, wauw. Spijtig genoeg zit er geen Pupa bij mij in de buurt.

 13. die matte kleurtjes zien er leuk uit

 14. Prachtige kleuren 😉

 15. ze zijn zo lekker vrolijk en zoet! Ideaal voor de zomer(die nog lang niet in aantocht is…)

 16. Suger Peach vind ik heel erg leuk!
  Zelf vind ik matte nagellak nog altijd heel erg tof, dus ik vind het helemaal niet erg dat het weer terug komt ^^

 17. Miranda zegt:

  Wauw, wat een prachtige lakken.

 18. Wauw, wat een prachtig kleurtjes!

  XO

 19. Sugar peach lijkt me erg mooi

 20. Wat een heerlijk prachtige kleuren zeg, ik wordt hier echt vrolijk van als ik dit zie. Liefs soraya

 21. Amanda zegt:

  Ik vind de matte lakjes echt prachtig, jammer dat ze niet online te bestellen zijn!

 22. Wat een super mooie lakjes, zeker die eerste vind ik super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.