Sally Hansen Streetstyle collection Complete Salon Manicure review
Nagellak

Swatches: Sally Hansen Streetstyle Collection (Complete Salon Manicure)

Ik ben de laatste tijd weer op een nagellak-kick! En dat is leuk, want er zijn nu ontzettend veel nieuwe nagellakken om uit te proberen. Zoals de nieuwe Sally Hansen Streetstyle Collection uit de Complete Salon Manicure. Dat zijn zulke vrolijke lakjes dat ik niet kon wachten ze te proberen. Kijk snel verder om de swatches zien en te horen wat ik ervan vind!

De laatste tijd horen we veel over de Color Therapy-serie van Sally Hansen en natuurlijk ook Miracle Gel, maar laten we de Complete Salon Manicure-serie ook niet vergeten! Deze lakken beloven een complete manicure in één enkel flesje te bieden. Je hebt dus geen top- of basecoat, nagelverharder of verzorging meer nodig! Hartstikke handig natuurlijk. De Sally Hansen Streetstyle Collection is nieuw voor het voorjaar en bestaat uit drie gezellige nieuwe kleuren.

Sally Hansen Moss Definitely

Sally Hansen Moss Definitely swatch

Moss Definitely is een toffe groene kleur die een beetje richting het turkoois neigt. Ik houd altijd wel van zulke tinten, al draag ik ze verrassend weinig! Daar moet toch eens verandering in gaan komen. De lak brengt makkelijk aan en is na twee laagjes keurig dekkend.

Sally Hansen One in a Melon

Sally Hansen One in A Melon swatch

De kleur One in a Melon wordt door Sally Hansen beschreven als een koraaltint, maar dat vind ik afhangen van het licht. In sommige omstandigheden lijkt hij juist wat koeler, terwijl hij in andere omstandigheden weer wat warmer lijkt. Hij had van mij nog wel een tikje feller gemogen, al is het hoe dan ook een vrolijk kleurtje. Twee lagen van deze zijn voldoende om ‘m volledig te laten dekken, al had ik hier en daar nog wel ietwat kale plekjes die ik even strategisch weg moest werken tijdens het lakken.

Sally Hansen Know-the-Espa-Drille

Sally Hansen Know-the-Espa-Drille swatch

Tinten beige zoals Know-the-Espa-Drille vind ik altijd heel erg leuk! Ze lijken misschien wat onbestemd, maar stiekem zijn het ideale kleuren om met elke outfit te combineren. Ook doen ze het goed onder glitters! Deze tint is voor mij wat aan de donkere kant, maar zal voor veel dames de perfecte nude kleur kunnen zijn. Ook deze was na twee laagjes keurig.

Sally Hansen Complete Salon Manicure Review

Tja, en dan natuurlijk de grote vraag: hoe zijn de nagellakken qua houdbaarheid? Sally Hansen belooft dat je twee laagjes zonder base- of topcoat aan kunt brengen en je dan tot 10 dagen met je manicure vooruit kunt. Nou, ik kan vast zeggen dat dat er voor mij niet in zit. Na een paar dagen raakte hij behoorlijk beschadigd en zat de lak ook vol krassen. Nee, geen succes! Daarnaast vind ik ‘m voor het mooie wat te dof. Misschien komt het doordat ik gewend ben altijd een mooie glans van bijvoorbeeld deze topcoat op m’n nagels te hebben, maar zo op zichzelf vond ik ‘m wat tegenvallen. Met een base- en topcoat houdt hij het echter wel een stuk beter uit! Dat kan de gouden combinatie zijn, al zou het natuurlijk niet nodig moeten zijn met zo’n alles-in-1 formule.

Kortom: de Sally Hansen Streetstyle Collection bevat ontzettend leuke kleuren, maar de houdbaarheid laat wat te wensen over…

Sally Hansen Complete Salon Manicure Streetwear Collection

Prijs: €9,99
Waar te koop? Vanaf eind januari bij verkooppunten als Bol.com, Douglas en ICI Paris XL

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. one in a melon is pretty 😀

  2. Wauw moss definitely vind ik verrassend mooi! En one in a melon vind ik ook erg cute. Jammer dat de houdbaarheid wat te wensen overlaat, maar meestal lak ik na een paar dagen toch al een nieuw lakje op mijn nagels dus dat zou mij niet per se uitmaken. #nagellaklover 😉

  3. Ik vind Moss Definitely de mooiste van de drie. Draag hem op dit moment, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.