Video's

Teleurstellende Producten #2

Ik ontdek vaak producten die ik geweldig vind, maar soms zitten er ook een paar kneusjes tussen die gewoon echt de moeite (en het geld!) niet waard zijn. In deze video vertel ik welke producten me recent teleurgesteld hebben en je beter kunt vermijden!

 

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

  1. Fijn te weten over Nars foundation! “Aan de wandel”, haha. Zo wordt er over L’oréal true match ook zo gejubeld, maar ik vind die foundation dus echt drie keer niks. Veel te droog en cakey op mijn huid, terwijl ik toch echt wel van goede dekking houd. Ik vind Max Factor vaak betere foundations hebben. Lasting performance, miracle touch, en die drie in 1 foundation.

  2. Handige video, het is ook wel eens leuk om een video te bekijken met spullen die je niet aanraad.

  3. Mariska zegt:

    Leuke video! Amen op je NARS verhaal! Zo teleurgesteld. Bij mij was ie juist op de droge delen heel mat. En je ziet hem inderdaad zitten, kreeg er ook nog eens jeuk van. Nee, geen topper. Ik heb hem gelukkig binnen een dag op Marktplaats kunnen verkopen. Dat verzachtte de pijn een beetje.

  4. Ik heb die ervaring het het Clinique serum juist helemaal niet. Bij mij is het gewoon glad, geen korreltjes of rullen of wat dan ook. Ik heb een hele droge huid maar dit serum hydrateert bij mij prima. Ik krijg er juist een hele gladde huid van. Apart hoe het bij iedereen anders werkt!

  5. super handige video 😀 thanks for sharing!

  6. Handige video, altijd goed om te weten 🙂

  7. Oh van nars had ik niet verwacht. Hoor er wel veel goede dingen over. Ik twijfelde maar denk dat ik hem toch van mijn lijstje haal dan. Liefs soraya

  8. “Misschien beschermt hij goed, ik zou het niet weten, met de witte waas die deze achterlaat, kan je gewoon niet naar buiten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.