the body shop kerstcollectie 2017
Reviews Video's

🎥 The Body Shop kerstcollectie en giftsets 2017🎄

Altijd weer leuk aan deze tijd van het jaar: de kerstproducten! En ik trap het seizoen af met de nieuwe The Body Shop kerstcollectie! Het merk heeft dit jaar wel een hele bijzondere richting gekozen met hun cadeauverpakkingen… Is het wat? Ik vertel jullie alles erover in deze video!

Op zoek naar een tof kerstcadeau voor een beautyliefhebber? In The Body Shop kerstcollectie van 2017 zitten een paar leuke items!

Voor een jong meisje is de Robot Spaarpot cadeauset een goede cadeautip, maar voor een diehard make-upliefhebber vind ik de The Body Shop x House of Holland LE Lip Liquid collectie ook wel een hele goede. Van de Shimmer Powder uit dezelfde samenwerking ben ik dan weer minder fan. Oh, The Body Shop heeft nu ook bruisballen! De Bath Bubbles vind je in alle geuren terug. En heb je al een Adventskalender in huis? Dit jaar zal ik, net als voorgaande jaren, onder andere de 25 Days of Joy uitpakken op Instagram, dus houd mijn account daar vanaf 1 december in de gaten.

Wat vinden jullie van deze nieuwe twist van The Body Shop? Laat het weten in de comments, ik ben benieuwd!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Mooie gifts voor de feestdagen

  2. ik vind dat robotje wel erg cute 😀

  3. I love the Body Shop’s gifting range every year!

    Rosie | wearsrosie.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.