Make-up Tips

Tip: De geweldige Physician’s Formula Eyeliner is terug bij iHerb!

In al mijn video’s en artikelen van de afgelopen maanden hebben jullie mijn geklaag moeten horen over het feit dat de fantastische eyeliner van Physician’s Formula uit het assortiment van iHerb was gehaald. De bruine kleur was nog wel verkrijgbaar, maar de zwarte was bijna een jaar niet meer te koop. Ik vond het zo erg en ik had geen back-ups in huis! Tot mijn grote verrassing kreeg ik een paar dagen geleden een mailtje van iHerb dat hij ineens weer op voorraad was (hoe dan?!), dus heb ik meteen een berg besteld. Vijf stuks om precies te zijn, het overkomt me niet nog een keer dat ik deze geweldige eyeliner moet missen. Je vind ‘m hier in de webshop van iHerb (ze hebben trouwens ook de nieuwe kwasten van Real Techniques, die ben ik nu aan het testen!).

Mijn review van de Physician’s Formula Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum kun je hier vinden, mocht je nog benieuwd zijn naar dit fijne product. Serieus, dit is echt de allerbeste eyeliner ooit en perfect als je graag winged eyeliner draagt. Ik had van een aantal van jullie gehoord dat jullie deze ook graag wilden testen, vandaar dat ik er even een kleine update aan wijd. Ik ga nu weer snel aan het werk en aan de slag om een video voor jullie te filmen (die komt later vandaag online!). Mijn schema is op dit moment echt idioot druk, maar ik doe m’n best om er nog wat updates voor mijn blog tussendoor te proppen. Bedankt voor jullie begrip!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Dat klinkt goed!
  Ik ben er zo beniewd naar 😉

 2. knoopje zegt:

  Ik zou heel graag een swatch van de bruine zien, voor als je wel weer even tijd hebt natuurlijk 😉

 3. Klinkt goed!

 4. Yeey!! Misschien moet ik hem dan toch maar eens bestellen!

 5. Yeah! Jij kan voorlopig weer vooruit.
  Liefs, xxx

 6. Ben benieuwd!

 7. Ik ken deze eyeliner niet! Ga zo kijken naar je eerdere posts. Heel benieuwd.

  Fijn dat ie weer op voorraad is.

 8. Dat klinkt goed, ik ben benieuwd! Ook naar de RT kwasten, favorietjes!

 9. Dat klinkt goed!

 10. Emma zegt:

  In de Lookiss by Di in België (Leuven) kan je het merk ‘physician’s formula’ vinden. Gewoon even een tip voor iemand die zich toevallig eens in Leuven zou begeven 😉

 11. Suzanne zegt:

  Is deze dan echt zo veel beter dan de catrice liquid liner waar je eerst ook erg enthousiast over was? Want hij is wel een flink stuk duurder geloof ik.

  1. Ja, zonder twijfel. Deze van Physician’s Formula heeft zelf al een kwastje met haartjes als applicator, maar hij werkt net zo makkelijk als een stift (nog makkelijker zelf, omdat het kwastje mee beweegt). Bij die van Catrice heb ik altijd een los kwastje nodig, omdat ik de applicator niet fijn genoeg vind. Daarvan is de substantie goed, maar omdat ik er altijd een los kwastje bij moet gebruiken, merk ik dat ik vele malen liever deze van Physician’s Formula gebruik. Hij is gewoon helemaal perfect 🙂

 12. Oh, klinkt fijn!

 13. Omg, eindelijk. Bedankt! Ik was de afgelopen maanden al allerlei eyeliners aan het proberen maar nog niets gevonden wat deze goed kon vervangen. Ik ga ook maar een voorraadje bestellen. 😀

 14. Ik heb geen ervaring met dit product, maar het feit dat je een hele post wijdt aan het bericht dat hij weer op voorraad is, moet het een topper maken! 😀 x

 15. Nu al niet meer in stock! 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.