Budget Nagellak

Tip: Essence Nail Art Special Effect Topper – Copper’ize Me!

Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op de Essence Nail Art Special Effect Toppers. Tja, wie is daar nou geen fan van? Mijn grote favorieten zijn Hello Holo, Circus Confetti en uiteraard Night In Vegas. Night In Vegas was de grote hype uit het vernieuwde vaste assortiment, maar wisten jullie dat er nog een andere mooie topper bij is gekomen? Copper’ize Me valt misschien een stukje minder op in het schap, maar ik besloot ‘m toch maar mee te nemen. Hij lag een paar weken onaangeroerd in mijn ‘nog-te-testen’-doos, maar onlangs besloot ik ‘m eindelijk te proberen. Wow, deze is werkelijk prachtig! Move over, Circus Confetti! There is another pretty glitter polish in town!

Op het eerste oog ziet Copper’ize Me er misschien wat saai uit. Althans, dat vond ik! Maar toen ik ‘m beter bekeek viel het me op dat hij prachtige gekleurde glitters heeft. Ergens doet deze lak me ontzettend denken aan OPI Excuse Moi. Totaal anders, maar die gekleurde glitters komen aardig in de buurt. I like!

Copper’ize Me is een topcoat om over andere lakjes heen te dragen. Hij geeft zelf dus weinig dekking, dus je hebt er altijd een andere lak bij nodig. Ik heb een aantal combinaties uitgeprobeerd, zodat jullie kunnen zien wat hij op verschillende lakjes doet:

Dit is één laagje Copper’ize Me over Essence Black is Back. Wow, hoe gaaf is dit? Het lijkt bijna op een soort sterrenhemel! Hier kan je ook goed zien dat de lak helemaal niet zo oranje is als dat hij er in het flesje uitziet. Alle kleuren komen hier erg mooi uit.

Eén laagje Copper’ize Me over Catrice Meet Me At Coral Island. Ook best leuk, maar minder geslaagd, vind ik. Wel komen de kleuren van de topcoat nu wat beter uit doordat de koperen glitters een beetje wegvallen tegen de koraal-kleurige achtergrond.

Eén laagje Copper’ize Me over Catrice Marilyn & Me. Ik was even flink wat nagellakjes aan het swatchen en bedacht me dat Copper’ize Me best leuk zou zijn over deze lak. Een geslaagde combinatie!

En dan mijn ultieme absolute grote favoriet! Copper’ize Me over Catrice Marilyn & Me en een laagje matte topcoat (Essie Matte About You). Wat gaaf!! Dit is bijna een rode versie van OPI Excuse Moi. Hoe leuk is dit! Ik kan echt zo vrolijk worden van zo’n ontdekking, ik ben dol op dit soort vrolijke combinaties.

Ooooh, wat is Copper’ize Me toch leuk! Het is een beetje de underdog van de nieuwe collectie, maar hij is echt ontzettend leuk om mee te experimenteren. Nog zo’n leuke musthave! En dat voor €1,79, een prima prijsje. Ik ga ‘m de komende weken over allerlei lakjes uitproberen en als ik weer een leuke combinatie gevonden heb laat ik het weten!

Essence Nail Art Special Effect Topper Copper’ize Me kost €1,79. Deze nagellak is helaas alleen verkrijgbaar bij de filialen van Kruidvat met een extra Essence Nail Art-schap.

40 Comments

 • Reply
  Paola
  18 maart 2012 at 07:21

  Ik heb deze ook! Ik vind het een bijzonder lakje!

 • Reply
  charile
  18 maart 2012 at 08:31

  Ik heb hem zien staan, maar twijfelde heel erg. Ik ga hem nu toch maar halen ^^

 • Reply
  Kimberley
  18 maart 2012 at 08:46

  In het flesje vind ik hem inderdaad niet zo bijzonder (had hem ook gezien, en laten staan, bij het schap) maar vind hem er echt leuk uitzien op je nagels! Had niet verwacht dat hij zoveel verschillende kleuren glitters bevatte

 • Reply
  Yara
  18 maart 2012 at 09:01

  Wauw wat een mooie lakjes, ik ga ze halen!

 • Reply
  SpringVibes.wordpress.com
  18 maart 2012 at 09:37

  leuke combi’s allemaal! Mooie kleur ook!
  x SpringVibes

 • Reply
  Mandy
  18 maart 2012 at 09:56

  Erg mooi is deze!

 • Reply
  HollandaBeauty
  18 maart 2012 at 09:57

  Super ik heb deze ook mooi briljant om te zien hoe het resultaat telkens zo anders is met een andere ondertoon. Het is een ideaal potje

 • Reply
  Sandra
  18 maart 2012 at 10:00

  wauw echt prachtig, ga hem zeker halen =)

 • Reply
  Chantal
  18 maart 2012 at 10:11

  Deze is leuk, zeg! Had ik in eerste instantie niet direct verwacht, maar wauw!

 • Reply
  Anne-Floor
  18 maart 2012 at 10:29

  Wauw! Fabulous! Die wil ik hebben 😀

 • Reply
  Esmay
  18 maart 2012 at 10:41

  Die is inderdaad prachtig! Thanks for sharing, Charlotte!

 • Reply
  Helen
  18 maart 2012 at 11:01

  Heb deze zelf ook! Vind het een leuk lakje <3

 • Reply
  Jessica
  18 maart 2012 at 11:24

  Heel erg mooi! Ik ben morgen jarig, dus ik hoop dat ik wat spullen van de nieuwe essence en catrice collecties krijg. Gehehh:)

 • Reply
  Tedje
  18 maart 2012 at 11:33

  waaauw echt gorgeous!!

 • Reply
  Martina
  18 maart 2012 at 11:42

  Wauw die laatste is echt super mooi! 🙂

 • Reply
  Desirée
  18 maart 2012 at 11:49

  Heb m ook staan, maar moet m nog gaan uitproberen.
  Maar wat een mooie combi’s heb je gemaakt, vooral die laatste matte.. wow! 🙂 Misschien dat ik die ook eens ga uitproberen ;p

 • Reply
  Larissa
  18 maart 2012 at 11:55

  Ooh, die wil ik ook! Heel mooi lakje 😀

 • Reply
  Marieke
  18 maart 2012 at 12:45

  Mooi! Nou alleen nog een Kruidvat vinden met zo’n tweede schap… 😛

 • Reply
  LottedeJ
  18 maart 2012 at 13:15

  Wauw, hij is echt heel mooi! Hij is me nooit echt opgevallen maar ik moet zeggen dat ik ‘m nu toch wel graag wil hebben.

 • Reply
  Bellachique
  18 maart 2012 at 13:44

  Oeh, had k net gedacht, maar k vnd hem echt leuk!

 • Reply
  Miriam
  18 maart 2012 at 15:01

  Bijzonder! erg leuk, jammer dat ik ‘m zelf niet heb.

 • Reply
  Roos
  18 maart 2012 at 15:09

  Wat een leuke combinaties heb je ontdekt 🙂

 • Reply
  Mariel
  18 maart 2012 at 16:38

  Erg mooi lakje!

 • Reply
  Miranda
  18 maart 2012 at 16:52

  Oh wat een prachtige topcoat;D

 • Reply
  Juudith
  18 maart 2012 at 16:57

  Op die donkere lak issie mooi zegg!!

 • Reply
  Jana
  18 maart 2012 at 19:37

  Wow! wat mooi! 😀 x

 • Reply
  Gerrianne
  18 maart 2012 at 20:39

  Ai, ik dacht niet weer hé , glitter. Maar wauw, wat een effect heeft deze! Ik vindt je eerste & laatste combinatie leuk om te zien!

 • Reply
  Sam
  18 maart 2012 at 20:49

  Wat een leuke combi’s! Ik heb ‘m zelf ook en probeerde ‘m over een oranje lakje, dikke vette bummer. Jij hebt laten zien dattie toch wel gaaf kan zijn!

 • Reply
  Jennifer
  18 maart 2012 at 21:28

  Wauw! De laatste combinatie vind ik inderdaad erg gaaf! Ik voorzie weer iemand die deze week weer in de kruidvat staat te kwijlen.

 • Reply
  Mariska
  18 maart 2012 at 21:40

  Hij ziet er inderdaad wel heel erg mooi uit! Had ik niet verwacht eerlijk gezegd toen ik hem in de winkel zag staan

 • Reply
  Emma - Life&Cookies.nl
  18 maart 2012 at 21:42

  Oeh, hij is gaver dan ik dacht! Wel ben ik heel erg benieuwd naar een vergelijking met Excuse-moi, ik vond hem ook erop lijken! Ik gok dat deze toch ietsje roder is en excuse-moi net iets meer roze?

  Mooie foto’s ook trouwens!

 • Reply
  Kim
  18 maart 2012 at 21:58

  Oh wat is ie gaaaaaf! Ik heb hem al een paar keer gezien, maar besloot steeds om hem niet te kopen. Nu ik hem zo zie moet ik toch maar gauw terug naar de winkel!

 • Reply
  xxxx
  19 maart 2012 at 00:26

  oeh wat een leukie! die wil ik ook nog wel aan mn collectie toevoegen 🙂 alleen jammer dat er hier geen kruidvat met een extra essence schap in de buurt is… ik ben gisteren nog wel naar de stad geweest maarja volgende keer dan maar.
  Ik heb gisteren wel een ander lakje gekocht, namelijk opi excuse moi! jahaaa 😀 ik wou hem zo graag maar er is helemaal geen verkooppunt hier in de buurt. Ik heb zelfs nog op ebay gezocht, waar ik nog nooit op gekeken had en eigenlijk had ik het al op gegeven en een lakje gekocht wat er een beetje op leek. En toen ging ik gisteren kijken voor een ander lakje en ik zag hem gelijk staan! excuse moi! ik was helemaal blij en mn moeder lachen dat ik zo reageerde op een lakje haha. Ik las net je artikel nog eens over dit lakje, en je schrijft dat hij waarschijnlijk heel snel uitverkocht zal zijn. Hihi ik heb echt geluk gehad! 😀

 • Reply
  Merel
  19 maart 2012 at 07:12

  Vreemd he, dat hij in het potje heel erg brons/oranje lijkt en op de nagels komt dit dan niet terug. Ik had hem laatst op een oranje lakje geswatched, daar viel het al helemaal op weg!

 • Reply
  Self Help Hipster
  19 maart 2012 at 21:38

  Je nagels zien er altijd super uit maar dit is wel echt heel mooi: dat rode met die topper en dan mat, wow. <3

 • Reply
  Shirley
  20 maart 2012 at 09:43

  Wauw die is zeker weten mooi! Ik word echt blij van mooie en goedkope nagellakjes!

 • Reply
  Mariska
  20 maart 2012 at 19:34

  Mooie effect topper, hij past bijna overal bij zo te zien 🙂

 • Reply
  WeLoveImperfection
  24 maart 2012 at 15:41

  Met zwarte ondergrond vind ik het heel mooi!
  xoxo

 • Reply
  Nannick
  28 maart 2012 at 21:47

  Super mooie top coat!

 • Reply
  LadyLaura06
  23 december 2012 at 22:39

  Leuk om deze swatch te zien! Ik heb hem vanmiddag gekocht en over Essie In Stiches gedaan! Super mooie kerst combinatie!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.