Samenwerkingen

Tip: Kinder Bueno Dark

Ik was vroeger nooit zo’n chocoholic, maar de laatste jaren is het er toch langzaam ingeslopen en moet ik me inhouden om niet met elk supermarktbezoek een reepje van het een of ander in m’n mandje te slingeren. Kinder Bueno maakt het er niet makkelijker op met de nieuwe zéér Limited Edition smaak Kinder Bueno Dark, want deze donkere verrassing is wel heel erg lekker. Chocoholics opgelet: you’re gonna love this!

Kinder Bueno Dark - 5De andere Kinder Bueno’s kennen we inmiddels wel, en na de originele variant met melkchocolade en de witte chocoladeversie kon een Kinder Bueno met pure chocolade niet uitblijven. En de grote vraag is natuurlijk: hoe smaakt zo’n Kinder Bueno in een donker jasje?

Kinder Bueno Dark - 3

Het eerste woord dat bij het proeven van Kinder Bueno Dark in me opkomt is ‘intens’. Dat klinkt wellicht wat heftig voor een candybar, maar in vergelijking met de originele versie heeft hij een intensere en vollere smaak. Natuurlijk is hij net zo knapperig en smeuïg als we van Kinder Bueno gewend zijn, maar de pure chocolade zorgt voor wat extra pit zonder heel erg overheersend te zijn. I like it! 

Kinder Bueno Dark - 1

En de Bueno-familie is nu echt compleet! Kinder Bueno Dark maakt het plaatje helemaal af. Overigens moet je wel snel zijn om deze donkere vriend te proeven, want hij zal nog maar heel even verkrijgbaar bij onder andere supermarkten en Kruidvat. Een prima excuus om aan je chocolade craving toe te geven, als je het mij vraagt…

 Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kinder Bueno

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Klinkt heel goed zeg!

 2. Bueno, echt al eeuwen geleden! Ik vond de witte altijd heel lekker, die zwarte moet ik dan maar eens proberen 🙂

 3. Ik eet deze bijna nooit maar ze zijn ZO lekker! Die witte heb ik ook nog nooit gehad, dus ik ga ze alletwee maar even halen binnenkort haha…

 4. oeh dit klinkt super lekker!

 5. Klinkt best lekker, al denk ik dat ik de melk variant toch het lekkerste zal blijven vinden.

 6. Oh, ik ben verslaafd aan Kinderbueno! Met name de ‘gewone’ variant. Enige tijd geleden heb ik de variant met witte chocolade geprobeerd. Die vond ik lekker, maar niet heel speciaal. Deze variant met donkere chocolade ken ik nog. Binnenkort maar eens testen 😉

 7. Deze heb ik laatst gekocht (bij kruidvat had je er 3 voor 1,40, echt goedkoop!) en ik vond ‘m erg lekker! Maar ik ben sowieso enorm fan van Kinder Bueno’s 🙂

 8. Wooow, dit lijkt me zo vet lekker! Deze moet ik snel halen!

 9. Oh verdorie ik kom net bij de winkel vandaan, deze had ik wel willen proeven!!

 10. Mmmmm guilty pleasure!

 11. Hmm, ik ben normaal niet zo van de pure chocolade. Maar ik word nu wel nieuwsgierig 🙂

 12. Mandy zegt:

  Klinkt goed voor de pure chocoladeliefhebbers! Ik blijf echter trouw aan de witte variant. Eet smakelijk, meiden!

 13. Dat klinkt echt zo lekker!
  Ik ben gek op chocolade en zeker als het gevuld is.

 14. Hmmm, ik ben dol op kinderbueno. Deze wil ik ook wel eens proeven

 15. Ik heb net de melk versie naar binnen gewerkt! Nomnomnom! Ben wel benieuwd!

 16. Ik ben wel benieuwd naar die witte eigenlijk!

 17. Ik ben echt gek op kinder bueno, vind ze allemaal heerlijk! haha

  XO

 18. Marike zegt:

  I saw, I bought, I tasted.
  AND IT WAS AWESOME

 19. Kinder Bueno is erg lekker! Ik wist helemaal niet dat er meerdere varianten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.