Samenwerkingen

Tip: Kinder Bueno Dark

Ik was vroeger nooit zo’n chocoholic, maar de laatste jaren is het er toch langzaam ingeslopen en moet ik me inhouden om niet met elk supermarktbezoek een reepje van het een of ander in m’n mandje te slingeren. Kinder Bueno maakt het er niet makkelijker op met de nieuwe zéér Limited Edition smaak Kinder Bueno Dark, want deze donkere verrassing is wel heel erg lekker. Chocoholics opgelet: you’re gonna love this!

Kinder Bueno Dark - 5De andere Kinder Bueno’s kennen we inmiddels wel, en na de originele variant met melkchocolade en de witte chocoladeversie kon een Kinder Bueno met pure chocolade niet uitblijven. En de grote vraag is natuurlijk: hoe smaakt zo’n Kinder Bueno in een donker jasje?

Kinder Bueno Dark - 3

Het eerste woord dat bij het proeven van Kinder Bueno Dark in me opkomt is ‘intens’. Dat klinkt wellicht wat heftig voor een candybar, maar in vergelijking met de originele versie heeft hij een intensere en vollere smaak. Natuurlijk is hij net zo knapperig en smeuïg als we van Kinder Bueno gewend zijn, maar de pure chocolade zorgt voor wat extra pit zonder heel erg overheersend te zijn. I like it! 

Kinder Bueno Dark - 1

En de Bueno-familie is nu echt compleet! Kinder Bueno Dark maakt het plaatje helemaal af. Overigens moet je wel snel zijn om deze donkere vriend te proeven, want hij zal nog maar heel even verkrijgbaar bij onder andere supermarkten en Kruidvat. Een prima excuus om aan je chocolade craving toe te geven, als je het mij vraagt…

 Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kinder Bueno

19 Comments

 • Reply
  Teddy
  7 maart 2015 at 13:21

  Klinkt heel goed zeg!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  7 maart 2015 at 13:29

  Bueno, echt al eeuwen geleden! Ik vond de witte altijd heel lekker, die zwarte moet ik dan maar eens proberen 🙂

 • Reply
  Sarah
  7 maart 2015 at 13:33

  Ik eet deze bijna nooit maar ze zijn ZO lekker! Die witte heb ik ook nog nooit gehad, dus ik ga ze alletwee maar even halen binnenkort haha…

 • Reply
  Donna Luisa
  7 maart 2015 at 13:39

  oeh dit klinkt super lekker!

 • Reply
  Kelly
  7 maart 2015 at 13:41

  Klinkt best lekker, al denk ik dat ik de melk variant toch het lekkerste zal blijven vinden.

 • Reply
  Beautyjuf
  7 maart 2015 at 13:48

  Oh, ik ben verslaafd aan Kinderbueno! Met name de ‘gewone’ variant. Enige tijd geleden heb ik de variant met witte chocolade geprobeerd. Die vond ik lekker, maar niet heel speciaal. Deze variant met donkere chocolade ken ik nog. Binnenkort maar eens testen 😉

 • Reply
  Mandy
  7 maart 2015 at 13:56

  Deze heb ik laatst gekocht (bij kruidvat had je er 3 voor 1,40, echt goedkoop!) en ik vond ‘m erg lekker! Maar ik ben sowieso enorm fan van Kinder Bueno’s 🙂

 • Reply
  Amelie
  7 maart 2015 at 14:06

  Wooow, dit lijkt me zo vet lekker! Deze moet ik snel halen!

 • Reply
  anouk
  7 maart 2015 at 15:29

  Oh verdorie ik kom net bij de winkel vandaan, deze had ik wel willen proeven!!

 • Reply
  Martina
  7 maart 2015 at 15:55

  Mmmmm guilty pleasure!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  7 maart 2015 at 16:26

  Hmm, ik ben normaal niet zo van de pure chocolade. Maar ik word nu wel nieuwsgierig 🙂

 • Reply
  Mandy
  7 maart 2015 at 18:56

  Klinkt goed voor de pure chocoladeliefhebbers! Ik blijf echter trouw aan de witte variant. Eet smakelijk, meiden!

 • Reply
  chucky1012
  7 maart 2015 at 19:37

  Dat klinkt echt zo lekker!
  Ik ben gek op chocolade en zeker als het gevuld is.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  7 maart 2015 at 20:21

  Hmmm, ik ben dol op kinderbueno. Deze wil ik ook wel eens proeven

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  7 maart 2015 at 22:38

  Ik heb net de melk versie naar binnen gewerkt! Nomnomnom! Ben wel benieuwd!

 • Reply
  Margot
  8 maart 2015 at 11:08

  Ik ben wel benieuwd naar die witte eigenlijk!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  8 maart 2015 at 22:18

  Ik ben echt gek op kinder bueno, vind ze allemaal heerlijk! haha

  XO

 • Reply
  Marike
  9 maart 2015 at 11:22

  I saw, I bought, I tasted.
  AND IT WAS AWESOME

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  9 maart 2015 at 21:30

  Kinder Bueno is erg lekker! Ik wist helemaal niet dat er meerdere varianten zijn.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.