Make-up Reviews

Tip: MAC Tendertones!

Toen de MAC Shop/Cook-collectie werd aangekondigd hoorde ik opeens ontzettend veel enthousiaste geluiden over de MAC Tendertones. Deze lipproducten zijn al enkele malen eerder door MAC uitgebracht en hebben een flinke fanbase opgebouwd. Het was alweer een paar jaar geleden dat de Tendertones verkrijgbaar zijn, dus liefhebbers waren erg blij om te horen dat ze weer eventjes terug zouden komen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze nog niet kende, maar na zoveel positieve verhalen moest ik ze natuurlijk wel uitproberen!

Ik zal me maar meteen vast excuseren voor de foto’s, want ik had ze al gebruikt toen ik ze op de foto zette! Normaal wacht ik altijd, zodat ze mooi op de foto kunnen, maar ik had eigenlijk niet gedacht dat ik er nog een review over zou schrijven. Nu ik ze eventjes heb gebruikt begrijp ik helemaal waarom ze zo gigantisch populair zijn en wilde ik ze toch erg graag laten zien.

De Tendertones zijn een soort combinatie tussen een lippenbalsem en een lipgloss. Ze zijn dus erg verzorgend, maar geven een prachtige glans. Daarnaast hebben ze ook nog eens SPF 12 (dat is in de zomer altijd mooi meegenomen!) en ruiken ze ook nog eens heerlijk! MAC-liefhebbers zullen de verpakking wel herkennen, want die is namelijk exact hetzelfde als de Paint Pots en Fluidliners. Zo’n glazen potje met schroefdeksel is misschien niet heel praktisch, maar op zich werkt het prima.

Hush, Hush | Tread Gently

Voor de Shop/Cook-collectie zijn de Tendertones in vier verschillende tinten uitgebracht. Ik koos de twee neutrale kleuren, namelijk Hush, Hush en Tread Gently. Hoewel ze er in de potjes erg verschillend uitzien zijn ze nagenoeg transparant met een subtiele glitter op de lippen:

Hush, Hush | Tread Gently

Ik liet het natuurlijk al eventjes doorschemeren, ik vind ze ontzettend fijn! Ik had in eerste instantie alleen Hush, Hush gekocht, maar ben een paar dagen later nog teruggegaan voor Tread Gently. Dit is echt de perfecte combinatie tussen een lippenbalsem en een lipgloss! Ze verzorgen erg goed, maar geven daarnaast een mooie glans. En de geur… Heerlijk! Lekker zoet en fruitig, maar absoluut niet misselijkmakend. Tja, gewoon fijne producten voor de komende zomermaanden!

Voor een Tendertone betaal je โ‚ฌ15,00. Nee, ze zijn absoluut niet goedkoop, maar ze zijn het wat mij betreft zeker waard. Ik begrijp helemaal waarom zoveel mensen dol zijn op deze lippenbalsems en raad je absoluut aan om even een kijkje te nemen. Een klein nadeel is wel dat ze slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn. De MAC Shop/Cook-collectie ligt inmiddels alweer ruim anderhalve week in de winkels, maar met een beetje geluk kan je ze nog wel vinden! Je vindt MAC onder andere bij enkele filialen van De Bijenkorf, Douglas en de MAC Pro Store in Amsterdam. Kijk voor alle verkooppunten op de website van MAC.

23 Comments

 • Reply
  Mia
  14 maart 2012 at 21:27

  Dat er SPF in zit vind ik een erg groot pluspunt!
  Jammer dat ze waarschijnlijk zo’n beetje uitverkocht zijn.. Ik ben er toch wel erg benieuwd naar.

  • Reply
   Charlotte
   14 maart 2012 at 21:28

   Gewoon even bij een verkooppunt langsgaan of even bellen, wie weet hebben ze ze nog! De Pro store had er vorige week nog best wel wat, dus het is het proberen waard ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Jessica
  14 maart 2012 at 21:33

  Lijkt me erg fijn! Helaas iets boven mijn budget;)

 • Reply
  Bellachique
  14 maart 2012 at 21:34

  Nu heb ik spijt dat ik toch niet even ben gaan kijken naar de tendertones, vooral de geur wil ik ruiken! Ik vind het wel fijn dat ze transparant zijn, zolang ze fijn aanvoelen!

 • Reply
  Lisa
  14 maart 2012 at 21:58

  Ik heb nog getwijfeld of ik ze zou kopen. Ik heb ze toch maar laten liggen. Nu heb ik er wel een beetje spijt van ๐Ÿ™

 • Reply
  Hollandabeauty
  14 maart 2012 at 22:01

  Mmm ik twijfel nog heb al wel de nagellak maar ik zie dat haast geboden is misschien moet ik t toch maar doen:)) ze zijn wel erg gaaf

 • Reply
  Sandra
  14 maart 2012 at 22:06

  echt mooie producten =)

 • Reply
  Kimberley
  14 maart 2012 at 23:07

  Vind ze er chic uitzien! Maar op je lippen zie je dus eigenlijk geen verschil tussen de kleuren? ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Gerrianne
  14 maart 2012 at 23:50

  Hush hush vind ik prachtig!

 • Reply
  Isabella
  15 maart 2012 at 01:21

  Ze zien er fijn uit, maar Ik vind dit soort verpakkingen erg onhandig omdat mijn nagels een beetje aan de lange kant zijn ๐Ÿ™

 • Reply
  Charile
  15 maart 2012 at 07:08

  Ze zien er fijn uit!

 • Reply
  Esmay
  15 maart 2012 at 08:08

  Ik denk dat je aan 1 zo’n potje ook wel genoeg hebt, het verschil zit ‘m net in de shimmer , maar dat vind ik dan weer niet zo heel “boeiend”. Al met al lijken ze me wel fijn haha!

 • Reply
  Jennifer
  15 maart 2012 at 10:25

  Pfff. ik denk echt niet dat ik het geld over heb voor zo’n tendertone. Ik heb een heleboel fijne lipbalsems, voor slechts een paar euro. Ik hoef niet per se MAC te hebben. Wat wel fijn is, is dat er SPF in zit, want dat hebben die paar-euro-lipbalsems niet. Maar voor mij persoonlijk is dat niet de reden waarom ik ineens wel 15 euro uit wil geven aan een lipbalsem.

 • Reply
  Roos
  15 maart 2012 at 11:35

  Ik had er ook zoveel over gehoord op YouTube dat ik bij de MAC counter toch maar over stag ben gegaan voor hush hush en ik moet zeggen ik grijp verdacht vaak naar dit potje ๐Ÿ™‚ ze ruiken ook zo heerlijk en niet te overheersend.

 • Reply
  Mieke
  15 maart 2012 at 15:12

  Ik had er al meer over gehoord maar toen ik je post gisteravond zag was ik overtuigd. Vanochtend langs de Mac counter in Amsterdam geweest, en heb tread gently gekocht!! Super fijn spul, heb er m’n zusje ook gelijk een aangesmeerd haha. Ze hadden er trouwens nog genoeg bij de Bijenkorf counter en toen ik later langs de pro store liep lagen er ook nog genoeg. Ben er echt superblij mee!

  • Reply
   Charlotte
   15 maart 2012 at 15:43

   Aaaah, goed om te horen dat ze er nog waren. Veel plezier ermee!

 • Reply
  AnnaSophia
  15 maart 2012 at 15:27

  Ik heb ze bewust niet gekocht, vind mijn born lippy even goed! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Tessa
  15 maart 2012 at 15:36

  Naar mijn mening zijn ze iets te sheer. Ik hou wel van een mooi kleurtje. ๐Ÿ™‚ Je hebt me wel erg nieuwsgierig gemaakt naar de geur met jouw beschrijving!

  • Reply
   Charlotte
   15 maart 2012 at 15:42

   De andere twee tinten hebben iets meer kleur! Wie weet toch iets voor jou? ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Miranda
  15 maart 2012 at 16:49

  hmm ik weet niet of ik het er het geld voor over zal hebben. Wel fijn dat ze jou goed bevallen.

 • Reply
  Nannick
  15 maart 2012 at 18:58

  Lijkt me erg fijn alleen echt te duur voor mij ๐Ÿ™

 • Reply
  Amy
  16 maart 2012 at 11:34

  MAC zou deze echt permanent moeten maken!

 • Reply
  Juudith
  18 maart 2012 at 18:42

  Oeee ik vind ze echt leuk!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.