Tips

Tip: Trind Aanbieding 2e Gratis bij Etos!

Mijn Beautyscene-collega Wendy attendeerde me gisteren op Twitter dat de producten van Trind weer in de aanbieding zijn bij Etos! Zoals jullie weten ben ik dol op koopjesjagen (lees hier mijn beste tips), dus ik wilde jullie deze tip niet onthouden. Het is trouwens niet zomaar een aanbieding, maar ‘2e product gratis‘, één van de best mogelijke aanbiedingen die je kan hebben. Zo’n aanbieding mag je eigenlijk niet missen, vooral om dat Trind maar vrij weinig in de aanbieding komt (zo’n één keer in de 3-6 maanden)!

Zoals jullie weten ben ik op dit moment Trind Keratin Treatment aan het testen en dat bevalt tot nu toe ontzettend goed. Helaas zijn deze producten nog niet overal verkrijgbaar en kan je dus nog niet je slag slaan tijdens deze fijne korting. Gelukkig zijn de producten uit het Perfect System natuurlijk wel gewoon verkrijgbaar en die ga ik straks zelf ook nog even inslaan. Voor slappe splijtende nagels is de combinatie van Nail Balsam en Nail Repair geweldig (zie hier mijn artikel). Normaal kosten deze producten €13,95 per stuk, dus nu heb je meteen twee voor de prijs van één. De aanbieding loopt tot en met 16 oktober 2011, dus je hebt nog eventjes de tijd!

P.S. Mocht je de Trind Keratin Treatment-set al ergens hebben gespot, laat het dan weten!

Related Post

13 Comments

 • Reply
  xx_Patries_xx
  5 oktober 2011 at 09:52

  handige tip… ook maar eens gaan snuffelen 😀

 • Reply
  Martine
  5 oktober 2011 at 10:00

  Jammer inderdaad dat je dan die Keratine treatment nog niet kan kopen met die korting! maar het is zeker een top actie! Ben dankzij jou ook aan de trind hihi! Bedankt voor de tip!

 • Reply
  Nannick
  5 oktober 2011 at 10:07

  Handige tip ik heb alleen geen geld 🙁

 • Reply
  Tamara
  5 oktober 2011 at 11:12

  Handige tip! Ik ga zeker even langs de Etos

 • Reply
  charile
  5 oktober 2011 at 17:40

  ik heb er al gebruikt van gemaakt 😀

 • Reply
  lieke
  5 oktober 2011 at 19:41

  had het al gezien, dus was vandaag even langs geweest bij mijn etos.
  ik wou graag de basecoat en de topcoat, maar ze hadden alleen de nail repairs, en die heb ik al.
  beetje teleurgesteld maar ik ga volgende week nog een keertje terug, in de hoop dat ze bijgevuld zijn.

 • Reply
  kaylee
  5 oktober 2011 at 21:32

  oehhh! dankje voor tip!
  als ik tijd heb, ga ik zeeeker even kijken!

 • Reply
  Leonie
  6 oktober 2011 at 12:48

  Ik heb weer even wat ingeslagen! 😀 Als mensen het zich afvragen: het wordt afgerekend als 50% kassakorting..

 • Reply
  Frankie
  7 oktober 2011 at 00:19

  Hoi,
  Bij welke etossen verkopen ze Trind negellak? (/Bij welke etos zijn jullie geweest?)
  Want ik was bij een etos in Amersfoort geweest en daar hadden ze m niet, alleen bij grotere filialen zei de werkneemster.

 • Reply
  MissEvie
  7 oktober 2011 at 11:31

  Ik heb ook ff ingeslagen! Na alle goede reacties die ik gelezen heb over de balsam en de repair ben ik er erg nieuwsgierig naar geworden en nu ga ik ze zelf ook testen omdat m’n nagels ook zo ontzettend broos zijn. Ben benieuwd! 🙂

 • Reply
  Naomi
  7 oktober 2011 at 18:51

  Leuke actie,, maar geld deze actie ook voor de sets?

 • Reply
  Mariel
  9 oktober 2011 at 16:38

  Handige tip! Eens kijken binnenkort!

 • Reply
  F. vd Berg
  25 april 2012 at 13:59

  Bij Etos is deze week (23 mei) het 2e Trind artikel weer gratis. Heb zojuist een voorraadje ingeslagen. Mooi meegenomen!
  Ivm gespleten en snel brekende nagels heb ik een maand geleden een Trind kuur gevolgd. Na 2 weken de kuur te volgen heb ik weer sterke en mooie nagels. Nu gebruik ik alleen de Nail Repair nog als base coat.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.