Make-up Tutorial

Tip: Tutorial Lisa Eldridge – Nicole Richie voor Glamour Magazine

Jeetje, wat heb ik veel comments op mijn look uit deze video gekregen! Zowel bij het bijbehorende artikel als de comments op YouTube werd me talloze keren gevraagd of ik misschien een tutorial van deze look zou kunnen maken. Dat zou natuurlijk wel kunnen, maar aangezien ik deze look niet zelf heb bedacht vind ik dat niet zo netjes. Ik gebruikte namelijk een tutorial van één van mijn favoriete visagisten, Lisa Eldridge!

Ik kan me bijna niet voorstellen dat jullie Lisa Eldrigde niet kennen, maar voor wie haar toch nog niet ontdekt heeft verwijs ik bij deze graag naar het artikel dat ik ooit over haar kanaal heb geschreven. Zij is één van de weinige échte visagisten op YouTube, heeft jarenlange ervaring in de ‘echte’ wereld en werkt dagelijks met high profile sterren voor tijdschriften en rode lopers. Ik vind haar technieken altijd erg interessant, maar daarnaast vind ik haar ook gewoon een hele inspirerende vrouw. Ik had ooit de mogelijkheid haar een keer te interviewen toen ze in Amsterdam was, maar ik was helaas juist op dat moment in Londen. Ik kan mezelf daar nog steeds om voor mijn hoofd slaan, want dat had ik echt geweldig gevonden. Ach, soms lopen dingen gewoon anders.

Dit is de tutorial die ik heb gebruikt voor mijn look. Omdat het alweer even geleden is dat ik met looks het geëxperimenteerd maak ik op dit moment graag even gebruik van de ideeën van anderen. Op die manier kom ik er weer een beetje in! Ik had zin in iets heftigs en kwam bij toeval deze tutorial tegen. Heftig is het zeker, maar nog steeds absoluut draagbaar.

Ik had eigenlijk geen van de producten die ze in de video gebruikte, maar na wat rommelen in mijn stash kwam ik prima vervangers tegen. De cranberry-achtige kleur vond ik in het Storm Palette van Sleek. Regal, een tint uit het Au Naturel Palette van Sleek werkte perfect als vervanger van de matte diepdonkerpaarse oogschaduw. Het enige wat ik nog miste waren passende glitters. Ik had wel roze MAC glitters in huis en die heb ik ook gebruikt, maar die bleken een blauwe glans te hebben. Dat is een beetje terug te zien op de foto’s, maar viel gelukkig verder niet echt op. Ik had geen bijpassend lippotlood in huis, maar gebruikte een nude lipstick van Catrice in de kleur Hey, Nude… 

Bij deze dus helaas geen tutorial van mij van deze look, maar dat laat ik graag aan Lisa Eldridge over! Binnenkort ga ik weer eens aan de slag met looks, dus wie weet komt daar wel weer een origineel ontwerp uit. Ik houd jullie op de hoogte!

28 Comments

 • Reply
  Belllezza
  12 mei 2013 at 06:15

  Prachtige look! Wel aardig dat je haar de credits geeft!

 • Reply
  Martina
  12 mei 2013 at 06:51

  Ik had inderdaad ook gezegd dat ik deze look echt super bij je vond staan 🙂

 • Reply
  Sofie
  12 mei 2013 at 07:08

  Mooie look zeg!

 • Reply
  Kimberly
  12 mei 2013 at 08:10

  Deze kleuren staan je echt heel moooi! 🙂 Ik ben benieuwd naar een look van jou!

 • Reply
  Charile
  12 mei 2013 at 08:26

  Wat een prachtige look!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistiqué
  12 mei 2013 at 09:55

  Lisa is echt fantastisch! ik kijk haar filmpjes altijd met veel plezier. ontzettend mooie look!

 • Reply
  Suzanne
  12 mei 2013 at 10:01

  Prachtige look zeg! Zal het zeker eens proberen

 • Reply
  Ashleey
  12 mei 2013 at 10:21

  Prachtige look!!

 • Reply
  Nadine
  12 mei 2013 at 10:32

  Wauw echt een prachtige leuke mooie geweldige look! Me likey, die kleuren staan je écht heel erg mooi. 😀

 • Reply
  Esther
  12 mei 2013 at 10:43

  Het ziet er inderdaad supermooi uit. Vind die van jou wel net een tikje anders en daarom draagbaarder. Super sportief van je om dit artikel te maken!

 • Reply
  Minke
  12 mei 2013 at 10:46

  Mooie look!

 • Reply
  femketje
  12 mei 2013 at 11:30

  ontzettend gorgeous 😀

 • Reply
  Natasja
  12 mei 2013 at 11:52

  Wat een prachtige look! En ook de foto’s vind ik echt geweldig. Hele mooi kwaliteit.

 • Reply
  Jana
  12 mei 2013 at 11:58

  Dit is inderdaad een heel erg mooie look. Gotta love Lisa Eldridge!

 • Reply
  Joyce
  12 mei 2013 at 12:07

  Staat je heel mooi!

 • Reply
  Laura
  12 mei 2013 at 12:39

  Inderdaad was je look uit je shoplog-filmpje mij ook gelijk opgevallen. Je wilde toch ook juist uit je comfort zone? Dat is dan wel gelukt en het staat je prachtig! Lisa Eldrigde ken ik al. De laatste tijd kijk ik van zowel haar als van de Pixiwoo zusjes weer wat vaker video’s. Het is heerlijk om mooie looks van anderen als inspiratie te gebruiken en deze YouTubers zijn ook nog eens heel duidelijk over hoe ze hun make-up aanbrengen en welke technieken ze gebruiken. Leuk dat je deze look met ons deelt!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  12 mei 2013 at 15:13

  Knap! Je staat er echt prachtig mee.

 • Reply
  Marloes
  12 mei 2013 at 18:52

  Staat je heel mooi deze look! Mooie kleurtjes ook!

 • Reply
  Jana
  12 mei 2013 at 20:01

  Prachtige look heb je gemaakt 😀 x

 • Reply
  Marloes
  12 mei 2013 at 21:05

  Prachtig! Ik gebruik nooit een cranberry-achtige kleur, maar ik ga het zeker eens proberen! Thanks voor de tip.

 • Reply
  Soraya
  12 mei 2013 at 23:40

  Ik heb het storm en au naturel pallete ook, dus ga deze look ook zeker proberen na te maken. 🙂

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  13 mei 2013 at 09:19

  Mooie look!

 • Reply
  Joanne
  13 mei 2013 at 13:34

  Hele mooie look! Zou je voor de cranberry kleur ook die ‘grape expectations’ van TBS kunnen gebruiken denk je?

  • Reply
   Charlotte
   13 mei 2013 at 20:40

   Nee, je hebt wel een iets rodere/rozige kleur nodig. Grape Expectations is daar iets te paars en donker voor 🙁

 • Reply
  Bo Bea
  13 mei 2013 at 20:59

  heel mooi en het staat je prachtig

 • Reply
  vera
  13 mei 2013 at 21:30

  Well done, it looks great!

 • Reply
  xx_Patries_xx
  14 mei 2013 at 17:17

  heel erg mooi hoor

 • Reply
  miryam hamkour
  26 mei 2013 at 17:49

  mmmmmmmmmmooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.