Make-up Tutorial

Tip: Tutorial Lisa Eldridge – Nicole Richie voor Glamour Magazine

Jeetje, wat heb ik veel comments op mijn look uit deze video gekregen! Zowel bij het bijbehorende artikel als de comments op YouTube werd me talloze keren gevraagd of ik misschien een tutorial van deze look zou kunnen maken. Dat zou natuurlijk wel kunnen, maar aangezien ik deze look niet zelf heb bedacht vind ik dat niet zo netjes. Ik gebruikte namelijk een tutorial van één van mijn favoriete visagisten, Lisa Eldridge!

Ik kan me bijna niet voorstellen dat jullie Lisa Eldrigde niet kennen, maar voor wie haar toch nog niet ontdekt heeft verwijs ik bij deze graag naar het artikel dat ik ooit over haar kanaal heb geschreven. Zij is één van de weinige échte visagisten op YouTube, heeft jarenlange ervaring in de ‘echte’ wereld en werkt dagelijks met high profile sterren voor tijdschriften en rode lopers. Ik vind haar technieken altijd erg interessant, maar daarnaast vind ik haar ook gewoon een hele inspirerende vrouw. Ik had ooit de mogelijkheid haar een keer te interviewen toen ze in Amsterdam was, maar ik was helaas juist op dat moment in Londen. Ik kan mezelf daar nog steeds om voor mijn hoofd slaan, want dat had ik echt geweldig gevonden. Ach, soms lopen dingen gewoon anders.

Dit is de tutorial die ik heb gebruikt voor mijn look. Omdat het alweer even geleden is dat ik met looks het geëxperimenteerd maak ik op dit moment graag even gebruik van de ideeën van anderen. Op die manier kom ik er weer een beetje in! Ik had zin in iets heftigs en kwam bij toeval deze tutorial tegen. Heftig is het zeker, maar nog steeds absoluut draagbaar.

Ik had eigenlijk geen van de producten die ze in de video gebruikte, maar na wat rommelen in mijn stash kwam ik prima vervangers tegen. De cranberry-achtige kleur vond ik in het Storm Palette van Sleek. Regal, een tint uit het Au Naturel Palette van Sleek werkte perfect als vervanger van de matte diepdonkerpaarse oogschaduw. Het enige wat ik nog miste waren passende glitters. Ik had wel roze MAC glitters in huis en die heb ik ook gebruikt, maar die bleken een blauwe glans te hebben. Dat is een beetje terug te zien op de foto’s, maar viel gelukkig verder niet echt op. Ik had geen bijpassend lippotlood in huis, maar gebruikte een nude lipstick van Catrice in de kleur Hey, Nude… 

Bij deze dus helaas geen tutorial van mij van deze look, maar dat laat ik graag aan Lisa Eldridge over! Binnenkort ga ik weer eens aan de slag met looks, dus wie weet komt daar wel weer een origineel ontwerp uit. Ik houd jullie op de hoogte!

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Prachtige look! Wel aardig dat je haar de credits geeft!

 2. Ik had inderdaad ook gezegd dat ik deze look echt super bij je vond staan 🙂

 3. Mooie look zeg!

 4. Deze kleuren staan je echt heel moooi! 🙂 Ik ben benieuwd naar een look van jou!

 5. Wat een prachtige look!

 6. Lisa is echt fantastisch! ik kijk haar filmpjes altijd met veel plezier. ontzettend mooie look!

 7. Prachtige look zeg! Zal het zeker eens proberen

 8. Prachtige look!!

 9. Wauw echt een prachtige leuke mooie geweldige look! Me likey, die kleuren staan je écht heel erg mooi. 😀

 10. Esther zegt:

  Het ziet er inderdaad supermooi uit. Vind die van jou wel net een tikje anders en daarom draagbaarder. Super sportief van je om dit artikel te maken!

 11. Mooie look!

 12. ontzettend gorgeous 😀

 13. Wat een prachtige look! En ook de foto’s vind ik echt geweldig. Hele mooi kwaliteit.

 14. Dit is inderdaad een heel erg mooie look. Gotta love Lisa Eldridge!

 15. Staat je heel mooi!

 16. Inderdaad was je look uit je shoplog-filmpje mij ook gelijk opgevallen. Je wilde toch ook juist uit je comfort zone? Dat is dan wel gelukt en het staat je prachtig! Lisa Eldrigde ken ik al. De laatste tijd kijk ik van zowel haar als van de Pixiwoo zusjes weer wat vaker video’s. Het is heerlijk om mooie looks van anderen als inspiratie te gebruiken en deze YouTubers zijn ook nog eens heel duidelijk over hoe ze hun make-up aanbrengen en welke technieken ze gebruiken. Leuk dat je deze look met ons deelt!

 17. Knap! Je staat er echt prachtig mee.

 18. Staat je heel mooi deze look! Mooie kleurtjes ook!

 19. Prachtige look heb je gemaakt 😀 x

 20. Prachtig! Ik gebruik nooit een cranberry-achtige kleur, maar ik ga het zeker eens proberen! Thanks voor de tip.

 21. Ik heb het storm en au naturel pallete ook, dus ga deze look ook zeker proberen na te maken. 🙂

 22. Joanne zegt:

  Hele mooie look! Zou je voor de cranberry kleur ook die ‘grape expectations’ van TBS kunnen gebruiken denk je?

  1. Nee, je hebt wel een iets rodere/rozige kleur nodig. Grape Expectations is daar iets te paars en donker voor 🙁

 23. heel mooi en het staat je prachtig

 24. Well done, it looks great!

 25. heel erg mooi hoor

 26. miryam hamkour zegt:

  mmmmmmmmmmooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.