Lifestyle Tips

Tip: Vrolijke telefoonhoesjes bij Hema!

Ik word regelmatig benaderd door webshops met de vraag of ik misschien een telefoonhoesje op mijn site zou willen reviewen. Ik ga daar eigenlijk nooit op in, wat doen telefoonhoesjes nou op een beautyblog? Eeeuhm… Ja. Toen ik vanochtend wat boodschapjes bij Hema deed liep ik toevallig even langs het schap met accessoires voor gadgets en viel mijn oog op het bovenstaande hoesje. Zo leuk! Toevallig was mijn telefoon hard aan een nieuw jasje toe, dus ik nam ‘m mee. Ik vond ‘m zo leuk en vrolijk, dat ik ‘m toch laat zien (en stiekem denk ik dat jullie dat ook best leuk vinden, hihi!).

Normaal heb ik altijd een ‘ruggetje’ die alleen de achterkant van m’n telefoon beschermt, maar meerdere vriendinnen hebben een soort ‘boek-model’ waar je ook nog pasjes enzo in kwijt kan. Dit is dus zo’n type! Hij beschermt zowel de voor- als achterkant en sluit met een magneetje. Het leek me eerst niet zo handig, omdat ik geen dik hoesje wil (dan past hij niet meer in m’n broekzakken tijdens het sporten), maar deze is behoorlijk dun.

Het materiaal is PU (imitatie)leer en voelt vrij glad aan. Ik ben benieuwd of de print een beetje mooi gaat blijven. Ik heb wel vaker hoesjes van dit materiaal gehad en meestal ging het goed, dus laten we hopen dat de bedrukking niet snel gaat vervagen.

Je klikt je telefoon er zo in en hij zit keurig op z’n plek. Er zijn uitsparingen voor de camera, volumeknoppen en ook m’n headset (die ik echt altijd gebruik) kan er nog makkelijk in. Ik heb een iPhone 5, dus heb ‘m voor mijn type telefoon gekocht, maar hij is ook voor de iPhone 4(S) te koop en verschillende Samsung-modellen. Ik heb niet heel erg uitgebreid bij de hoesjes voor andere type telefoons gekeken, maar hij is in elk geval voor meerdere soorten smartphones te koop!

Ik wilde ‘m natuurlijk ook meteen met pasjes testen, maar ik ben er al snel achter gekomen dat twee pasjes voor het mooie te veel is. Hij sluit daardoor niet helemaal lekker meer, dus maximaal één pasje is beter. Ik laat er nu maar m’n OV-chipkaart in zitten, dat ding vergeet ik altijd en bovendien hoef ik ‘m er niet uit te halen om ‘m te gebruiken. Da’s nou weer handig! Misschien dat ik het tweede vakje voor briefgeld gebruik, zo heb ik altijd wat bij me.

Ik vind ‘m echt heek leuk en vrolijk! Het viel me sowieso al op dat Hema heel wat leuke telefoonhoesjes in het assortiment heeft. Ik stond eerst nog even in m’n handen met een ander bloemenprintje dat voor de achterkant was, maar dit type leek me wel weer leuk voor de afwisseling. Mijn hoesje was één van de duurdere opties (€12,00), maar de andere waren ongeveer €8,00. Neem gewoon even een kijkje dus! Ik kon ze overigens niet in de webshop vinden, maar je zal ze vast en zeker in de winkels kunnen vinden.

45 Comments

 • Reply
  Kiss & Make-up
  6 november 2013 at 17:00

  Da’s inderdaad een mooi en vrolijk hoesje, I like!

 • Reply
  Beautyjuf
  6 november 2013 at 17:11

  Wat een vrolijk hoesje! Handig dat je er ook pasjes in kunt stoppen 🙂

 • Reply
  Kelly
  6 november 2013 at 17:14

  Leuk hoesje, alleen voor mij iets te bloemerig haha. 🙂

 • Reply
  Marieke
  6 november 2013 at 17:17

  Omg wat een lief hoesje! Je zou toch bijna een Iphone 5 aanschaffen, alleen al voor dit hoesje. Ik haal mijn hoesjes altijd van eBay, omdat ze voor mijn telefoon (HTC desire C) eigenlijk nooit iets in de winkels hebben. Ik heb nu een flip case met aztec print, voor volgens mij 4 euro 😀

 • Reply
  Joyce
  6 november 2013 at 17:22

  die is echt ontzettend leuk! helaas heb ik een iphone 3, jammer 🙁

 • Reply
  Manon
  6 november 2013 at 17:23

  Een leuk vrolijk hoesje en ook nog eens voor de Iphone 5, gek genoeg heb ik ze gister niet zien liggen, maar het kan zijn dat ze die alleen verkopen bij grotere hema’s?.. Ik ga morgen nog eens goed kijken.

  • Reply
   Charlotte
   6 november 2013 at 20:29

   De Hema waar ik was is inderdaad vrij groot, dus dat kan kloppen 🙂

  • Reply
   Marieke
   7 november 2013 at 19:23

   Hey Manon, ik werk in een kleine HEMA, en wij hebben ze ook! Maar dit hoesje is echt net nieuw dus het kan zijn dat jou filiaal het schap nog niet geupdate heeft.

 • Reply
  Kimberly
  6 november 2013 at 17:24

  Wat is dat een leuk hoedje zeg!! Onwijs vrolijk en beschermt hem ook nog eens goed denk ik. Morgen even een kijkje nemen bij de Hema zo te zien!

 • Reply
  Robin
  6 november 2013 at 17:24

  Wat een leuke tip! Super schattig ook, typisch Charlotte 😀

 • Reply
  beautybysandra
  6 november 2013 at 17:27

  Wat een leuk hoesje zeg!

 • Reply
  Charile
  6 november 2013 at 17:41

  Wauw wat een leuk hoesje!

 • Reply
  Danique
  6 november 2013 at 17:43

  Oooh wat een leukerd! Daar ga ik eens even naar kijken 🙂

 • Reply
  Céline
  6 november 2013 at 18:16

  Wat een ontzettend leuk hoesje! Ik ga gelijk kijken welke modellen ze nog meer verkopen. Erg leuk om cadeau te doen met de feestdagen. En je hebt mooie nagellak op 😉

 • Reply
  Emily
  6 november 2013 at 18:21

  Ohh wat een leukerd!
  Pas wel op met pasjes er in. Door de magneetstrip in je pinpas kan je telefoon stuk gaan, en je pasjes kunnen blokkeren! Dit is ook zo bij je ov!

  • Reply
   Charlotte
   6 november 2013 at 20:31

   Daar heb je gelijk in! In heb de info over de OV Chipkaart van tevoren even nagekeken, en er zit een andere chip in (en geen magneestrip), waardoor het prima samen kan. Bij je pinpas moet je inderdaad uitkijken, maar ik ken veel mensen die ze gewoon bij elkaar hebben zitten en waarbij het prima gaat, dus dat verschilt misschien per telefoon/bank en bovendien pinnen we nu bijna overal met de chip op je pinpas, dus dat zal er ook mee te maken hebben.

 • Reply
  Martina
  6 november 2013 at 18:31

  Inderdaad een leuk vrolijk hoesje!

 • Reply
  Eline
  6 november 2013 at 18:34

  wauw die is echt leuk!!

 • Reply
  nikki
  6 november 2013 at 19:28

  Leuk!

 • Reply
  Roxanne
  6 november 2013 at 19:28

  Wat een leuk hoesje!

 • Reply
  Josanne
  6 november 2013 at 19:35

  Ik heb ook zo’n eentje, heel fijn waar je je pasjes in kan doen!

 • Reply
  Marie
  6 november 2013 at 19:35

  Dit is inderdaad een heel erg mooi hoesje ! xx

 • Reply
  Jana
  6 november 2013 at 19:35

  Superleuk hoesje 😀 x

 • Reply
  Kelly
  6 november 2013 at 20:12

  Wat een super leuk hoesje! Ik vind het erg makkelijk dat je in ieder geval één pasje er in kan doen en zoals je zelf zegt in ieder geval wat briefgeld. Altijd makkelijk!

 • Reply
  Sarina
  6 november 2013 at 20:16

  die hoesjes zijn vaak super leuk maar gaan nooit op mijn gsm zijn vaak voor de i phones en samsung galaxy s4 s3 maar vaak niet voor de galacy ace plus. jammer het zou een gat in de markt zijn 😀

 • Reply
  Lisanne
  6 november 2013 at 20:26

  Aaa, deze is super leuk!! Ik hou van Hema, ze blijven steeds meer met leuke producten komen.

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  6 november 2013 at 20:41

  Lekker vrolijk inderdaad! 🙂

 • Reply
  Fleur
  6 november 2013 at 20:46

  Wat een schattig hoesje!
  Heb er ook zo een voor mn samsung galaxy s3, maar die is zooooo saai. Jammer dat ze nog nika voor de s3 hebben!

 • Reply
  ELINE
  6 november 2013 at 21:01

  Wat een schatje, vind hem echt superleuk!

 • Reply
  pretty beauty land
  6 november 2013 at 21:18

  wat ziet die er leuk uit!

 • Reply
  Marissa
  6 november 2013 at 21:41

  Super leuk, maar voor mijn mobiel is er nooit wat. Krijg binnenkort misschien wel een nieuwe, maar voor een Nokia Windows Phone is ook nooit wat te vinden 🙁

 • Reply
  Dionne
  6 november 2013 at 21:48

  Ooooh die is leuk

 • Reply
  Purpura Papilio
  6 november 2013 at 23:39

  erg mooi hoesje!

 • Reply
  Danielle
  7 november 2013 at 00:31

  Dat is zeker een vrolijk hoesje! 🙂

 • Reply
  Yvette
  7 november 2013 at 06:59

  Weet je toevallig of er ook hoesjes voor de galaxy s4 waren? Tot nu toe waren de leuke er alleen maar voor de s2 maar die heb ik niet meer. Kan nergens in de winkels leuke hoesjes voor mn s4 vinden.

  • Reply
   Charlotte
   7 november 2013 at 09:33

   Dat durf ik niet te zeggen, ik ben totaal niet thuis in modellen van andere merken, dus ik heb er niet op gelet.

  • Reply
   Marieke
   7 november 2013 at 19:25

   Die zijn er ook! Net nieuw in het assortiment. Ik werk bij de HEMA en mocht het schap aanpassen dus toevallig weet ik het 😉

 • Reply
  Beautydagboek
  7 november 2013 at 07:26

  Hij is cute! Zo’n hoesje wil ik ook nog graag, dus ik ga even kijken bij de Hema. Bedankt voor je tip!

 • Reply
  Monique
  7 november 2013 at 08:17

  Ah zo schattig! Ze hebben meestal niets voor mijn telefoon jammer genoeg!

 • Reply
  Beau
  7 november 2013 at 14:05

  Wat een super leuk hoesje! Ze hebben helaas geen hoesjes voor de S3 Mini..

 • Reply
  Stephanie
  7 november 2013 at 14:09

  Wat een schattig en handig hoesje! Tis dat ik geen iPhone of een andere gangbare telefoon heb, anders had ik dit hoesje wel gekocht!

 • Reply
  Marieke
  7 november 2013 at 19:27

  Schattig! Ik wenste ook dat ik een telefoon had die er in zou passen…
  Verder hoop ik dat je t niet erg vind dat ik een paar comments heb achtergelaten. Ik probeer niet de HEMA aan te prijzen ofzo. Alleen even de vraag beantwoorden…

 • Reply
  Nynke
  9 november 2013 at 17:14

  Leuk hoesje!
  Zelf wil ik alleen niet een met een magneetje.. Is niet zo lekker voor de batterij van je telefoon en inderdaad ook niet handig om te combineren met pasjes.

 • Reply
  Ledertaschen
  19 november 2013 at 08:47

  Ontzettend gaaf!

 • Reply
  nicolekatjecreatief
  18 april 2017 at 07:58

  Een goeden dag ik heb ook dezelfde hoesje gekocht,
  vorig jaar die gaat wel lang mee heb er veel plezier van gehad

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.