Samenwerkingen

Tip: Ziggo pre-sale voor Take That!

Take That-fans opgelet: de mannen staan op 7 oktober 2015 in de Ziggo Dome! De reguliere kaartverkoop start morgen 30 januari 0m 9.00, maar tussen 28 januari 9.00 en 30 januari 8.59 is er een exclusieve pre-sale voor klanten van Ziggo. Ik heb zo’n vermoeden dat die kaarten best hard zullen gaan, dus als je nu gebruik gemaakt van de pre-sale weet je zeker dat je er bij zal zijn en weg kunt zwijmelen bij je idolen!

I love boybands! Nee, geen stiekeme guily pleasure, maar gewoon écht favoriet. Al houd ik het wel bij de klassiekers uit de jaren ’90. Backstreet Boys, ‘N Sync, NKOTB, heerlijk! Nou moet ik eerlijk zeggen dat de hype rondom Take That in de jaren ’90 niet helemaal heb meegekregen, maar toen in 2010 het album Progress uitkwam werd ik fan en ik heb nog steeds een aantal van de nummers in mijn vaste playlists staan. Altijd fijn om naar te luisteren!

Ik heb ze zelf helaas nog niet live gezien, maar op basis van de video’s die ik heb gekeken staat je een mooie show te wachten. Je kunt de tickets via de Ziggo pre-sale bestellen via deze link!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Ziggo.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Super tof dat ze een concert zullen gaan geven in NL..
    Het is zulke goede muziek 😉

  2. sandra zegt:

    Leuk dat ze komen…toch ben ik blij dat ik er de vorige keer bij was toen ze nog compleet waren….de groep is nu bijna de helft kleiner….erg jammer

  3. I love Gary Barlow <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.