Samenwerkingen

Trakteer jezelf op een McDonald’s Iced Frappé en win een VIP trip naar Hollywood!

Ik deel op mijn blog en op Instagram vaak foto’s van sporten of tips voor gezonde maaltijdjes. Daardoor lijkt het misschien alsof ik de hele dag op blaadjes sla zit te kauwen, maar om eerlijk te zijn valt dat stiekem best wel mee. Ik kan ontzettend gelukkig worden van een goede pizza Margherita, lekkere zoute frietjes (met véél fritessaus) of hele lekkere chocolade. Ach, soms moet je jezelf gewoon even op iets lekkers trakteren! Even lief voor jezelf zijn…

McDonald’s heeft een nieuw drankje om voor jezelf even een klein geluksmomentje te creëren, namelijk met de Iced Frappé, een lekkere verfrissende ijskoffie die ook nog eens fijn geprijsd is (€2,45). Ik had nu bijvoorbeeld een behoorlijk drukke week gehad en vond dat ik gisteren wel even wat betaalbare luxe kon gebruiken, dus besloot ik dit nieuwe drankje eens te proberen. Nou ben ik doorgaans niet zo’n koffiedrinker, maar de McDonald’s Iced Frappé in de smaak Koffie Caramel is toch wel heel erg lekker! I love caramel (ik kan ook niet een McDonald’s restaurant uitlopen zonder een Sundae Caramel, zó lekker!). De Iced Frappé Koffie Caramel is lekker zoet en verfrissend, ideaal voor deze warme nazomerdagen. Voor de echte koffieliefhebbers is er trouwens ook nog een Iced Frappé in de smaak Koffie Mokka.

Als ik me een beetje down voel, een tentamen achter de rug heb of vind dat ik gewoon wel wat extra’s heb verdiend, zijn er een paar dingen waar ik keer op keer weer even heel gelukkig van kan worden. De eerder genoemde pizza, frietjes en chocolade doen het altijd goed, maar een fantastische mooie nagellak of vrolijke sportkleding zijn voor mij ook altijd kleine luxe traktaties. Waar trakteren jullie jezelf graag op? Oh, en word jij toevallig gespot met de McDonald’s Iced Frappé? Dan maak je kans op een luxe VIP trip naar Hollywood. Over jezelf verwennen gesproken! Check voor meer informatie de website Frappérazzi om erachter te komen hoe jij kans kunt maken op deze toffe prijs.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

  1. Wauw! Toffe prijs!! XO

  2. Leuke prijs kan je winnen 😉

  3. Beter dan de frap van Starbucks?
    Ben benieuwd.

  4. Wauw leuke prijs!

  5. Amai, wat een prijs :-O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.