Nagellak Reviews

Trind Keratin Treatment (Tussenstand na 2 weken)

Vorige week konden jullie al wat lezen over Keratin Treatment, een nieuw verzorgingssysteem van Trind (zie dit artikel). Inmiddels gebruik ik de set zo’n twee weken, dus het leek me een mooi moment om even te laten zien hoe mijn nagels er nu voor staan! Zo zagen mijn nagels eruit toen ik met Trind Keratin Treatment begon.

En zo zien ze er nu uit, twee weken later:

De belichting is wel ietsje anders, maar zoals je aan de witte randjes van mijn nagels kan zien zijn ze al een aardig stukje gegroeid. En dat binnen twee weken! Ook lijken m’n nagels er in het algemeen gewoon wat gezonder uit te zien.  Overigens lijken de verkleuringen minder doordat ik mijn nagels heel lichtjes heb opgevijld met een buffervijl, waardoor het verkleurde laagje minder is geworden (doe dit slechts één keer per maand, anders worden je nagels dun!), maar ik heb het vermoeden dat een deel van de verkleuring minder lijkt door deze behandeling.

Na twee weken vind ik dit echt een geweldig resultaat! Ik blijf Trind Keratin Treatment sowieso nog twee weken gebruiken om het werkelijke eindresultaat goed te kunnen beoordelen, maar op basis van de werking tot nu toe ben ik zeer tevreden. Uiteraard horen jullie over twee weken meer!

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. wauw dat ziet er mooi uit, ik denk dast ik dit ook eens ga kopen. Aangezien mijn nagels nu echt extreem zwak zijn 🙁

 2. Wauw dat ziet er goed uit!

 3. Ik heb Trind ook eens 2 weken achter elkaar gebruikt. Het werkt echt super! M’n nagels waren veel sterker. Als je het daarna af en toe nog een dagje doet, dan blijven je nagels zo stevig.

 4. priscella zegt:

  wauw dat ziet er goed uit!!
  Helaas werkt Trind niet goed bij mij ik heb zelf namelijk vorige maand de perfect systeem voor 2 weekjes gebruikt(heb last van afbladderde nagels en nagels die snel chippen en zwak zijn) maar zonder enig goed resultaat wat ik erg jammer vindt.

 5. Dat ziet er heel erg mooi uit, vind ook de vierkante vorm van je nagels erg verzorgd ogen.

 6. Evelien zegt:

  Wat fijn dat het zo goed bevalt!
  Ik heb het ook maar besteld en ben er nu bijna een week mee bezig.

  Het lijkt wel of de nagels vreemd genoeg steviger worden. Alleen de laagjes kunnen nog steeds van de nagels afgehaald worden. Ik heb ze ook nog niet afgevijld, want was net zo trots op m’n langere nagels, na jarenlang nagelbijten. Is het het beste om ze toch maar wel af te vijlen? Zo ja, tot waar precies? Want mijn nagelbedden zijn nog een stuk korter dan die van jou.

  Alvast bedankt voor je reactie!

  1. Ik zou ze gewoon zover mogelijk afvijlen! Het is misschien zonde, maar die laagjes die op dit moment los zitten zullen nooit mee aan elkaar ‘gelijmd’ worden en het zal nu waarschijnlijk weinig verbeteren. Ik zou ze dus gewoon helemaal afvijlen, desnoods helemaal tot aan het begin van de loszittende laagjes en dan kan je ze vervolgens met behulp van Trind Keratin Treatment weer gezond terug laten groeien. Het is even doorzetten, maar het is het waard!

   1. Evelien zegt:

    Dankjewel!

    Dan ga ik daar vanavond eens mee aan de slag!
    Hopelijk worden mijn nagels ooit zo mooi als die van jou!

 7. ziet er mooi uit!
  x

 8. Ziet er inderdaad beter uit! Ben benieuwd naar de volgende update en hoelang het duurt, ik wil er namelijk ook graag aan beginnen. Maar kijk liever nog de kat uit de boom hihi.

 9. gerrianne zegt:

  Dat ziet er al een stuk beter uit zeg! Over deze producten wordt ik ook heel enthousiast maar wil toch wachten om ze te kopen door mn low-budget.. Maar dan nog een vraag, je hoort vaak dat je een gewone nagellak hier gewoon overheen kan doen. Daar betwijfel ik zelf aan.. Mag dat ?! Of gaat de werking dan weg?! Daar ben ik echt heeel benieuwd na! Liefs, Gerrianne

  1. Dat doe ik ook gewoon! Dat mag zeker, is echt geen probleem en de werking wordt er absoluut niet minder om 🙂

   1. gerrianne zegt:

    Dankjewel , dankjewel! Ik heb ze vanavond toch gekocht, doordat ik me toch mateloos begon te ergeren en mn moeder vond het dan toch maar weer nodig hihi! Maar nu ga ik dan ook zeker mijn best doen om mooie nagels te krijgen! En zeker ga ik dan gewoon nagellak door dragen, als de werking er niet minder om wordt 🙂

   2. Tessa zegt:

    breng je na de trind lakjes nog een basecoat aan of gelijk een kleurtje?

    1. Meestal meteen de nagellak, maar als het een kleur is waarvan ik weet dat hij in je nagels gaat trekken doe ik er nog een basecoat onder 🙂

     1. Tessa zegt:

      Thanks! Zag vandaag de set in de winkel liggen en heb hem meegenomen, ga er vandaag meteen mee aan de slag. 😀

 10. Lijkt goed te helpen! Maareh, je rookt niet? Die randjes zijn echt van de nagellak?

  1. Nee, ik rook absoluut niet (ook nooit gedaan), het is echt puur van de nagellak…

 11. Renske zegt:

  Wow, dat lijkt echt goed te werken. Je nagels zijn echt een stuk minder geel.
  Mijn nagels groeien trouwens zoveel als dat in 1 week, echt niet normaal. Zelfde met mijn haar, dat groeit als een gek.
  Ik gebruik trouwens, door jouw goede reviews, nu al een tijd de Trind Nail Balsam tegen het afbladderen van mijn nagels en ik ben er super tevreden over. In combinatie met een voedende handcreme, heb ik er bijna geen last meer van.

  1. Ah, goed om te horen! De Nail Balsam is inderdaad perfect tegen bladderende nagels 😀

 12. Joanne zegt:

  Mooi resultaat! Maar ligt deze al in de winkel? Ik zocht ‘m namelijk en kon het niet vinden!

  1. Hij zou nu wel in de winkels moeten gaan verschijnen! Je kan ‘m in elk geval al wel vast bestellen via de webshop (link staat in het eerste Trind Keratin-artikel 🙂 )

 13. zeker wel verbetering inderdaad!

 14. Het werkt echt goed!

 15. dat ziet er al beter uit.. ik wacht nog 2 weekjes af, na het eind resultaat en dan ga ik hem misschien zelf ook halen

 16. Dat ziet er al een stuk beter uit! Ik vind het trouwens mooi dat je je nagels recht vijlt 😉

 17. Ziet er goed uit! Bedankt voor die tip over die vijl, ik heb namelijk ook erg last van verkleuringen. Schaam me er soms erg voor, lijkt net of ik een zware shagroker ben ;).

 18. ziet er heel goed uit zeg 😀

 19. Ziet er al goed uit! Ben benieuwd naar de resultaten over een paar weken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.