Nagellak Reviews

Trind Keratin Treatment (Tussenstand na 2 weken)

Vorige week konden jullie al wat lezen over Keratin Treatment, een nieuw verzorgingssysteem van Trind (zie dit artikel). Inmiddels gebruik ik de set zo’n twee weken, dus het leek me een mooi moment om even te laten zien hoe mijn nagels er nu voor staan! Zo zagen mijn nagels eruit toen ik met Trind Keratin Treatment begon.

En zo zien ze er nu uit, twee weken later:

De belichting is wel ietsje anders, maar zoals je aan de witte randjes van mijn nagels kan zien zijn ze al een aardig stukje gegroeid. En dat binnen twee weken! Ook lijken m’n nagels er in het algemeen gewoon wat gezonder uit te zien.  Overigens lijken de verkleuringen minder doordat ik mijn nagels heel lichtjes heb opgevijld met een buffervijl, waardoor het verkleurde laagje minder is geworden (doe dit slechts één keer per maand, anders worden je nagels dun!), maar ik heb het vermoeden dat een deel van de verkleuring minder lijkt door deze behandeling.

Na twee weken vind ik dit echt een geweldig resultaat! Ik blijf Trind Keratin Treatment sowieso nog twee weken gebruiken om het werkelijke eindresultaat goed te kunnen beoordelen, maar op basis van de werking tot nu toe ben ik zeer tevreden. Uiteraard horen jullie over twee weken meer!

29 Comments

 • Reply
  Miranda
  28 september 2011 at 14:02

  wauw dat ziet er mooi uit, ik denk dast ik dit ook eens ga kopen. Aangezien mijn nagels nu echt extreem zwak zijn 🙁

 • Reply
  Tamara
  28 september 2011 at 14:42

  Wauw dat ziet er goed uit!

 • Reply
  Marlies
  28 september 2011 at 14:44

  Ik heb Trind ook eens 2 weken achter elkaar gebruikt. Het werkt echt super! M’n nagels waren veel sterker. Als je het daarna af en toe nog een dagje doet, dan blijven je nagels zo stevig.

 • Reply
  priscella
  28 september 2011 at 15:30

  wauw dat ziet er goed uit!!
  Helaas werkt Trind niet goed bij mij ik heb zelf namelijk vorige maand de perfect systeem voor 2 weekjes gebruikt(heb last van afbladderde nagels en nagels die snel chippen en zwak zijn) maar zonder enig goed resultaat wat ik erg jammer vindt.

 • Reply
  Joyce
  28 september 2011 at 15:32

  Dat ziet er heel erg mooi uit, vind ook de vierkante vorm van je nagels erg verzorgd ogen.

 • Reply
  Evelien
  28 september 2011 at 15:38

  Wat fijn dat het zo goed bevalt!
  Ik heb het ook maar besteld en ben er nu bijna een week mee bezig.

  Het lijkt wel of de nagels vreemd genoeg steviger worden. Alleen de laagjes kunnen nog steeds van de nagels afgehaald worden. Ik heb ze ook nog niet afgevijld, want was net zo trots op m’n langere nagels, na jarenlang nagelbijten. Is het het beste om ze toch maar wel af te vijlen? Zo ja, tot waar precies? Want mijn nagelbedden zijn nog een stuk korter dan die van jou.

  Alvast bedankt voor je reactie!

  • Reply
   Charlotte
   28 september 2011 at 15:54

   Ik zou ze gewoon zover mogelijk afvijlen! Het is misschien zonde, maar die laagjes die op dit moment los zitten zullen nooit mee aan elkaar ‘gelijmd’ worden en het zal nu waarschijnlijk weinig verbeteren. Ik zou ze dus gewoon helemaal afvijlen, desnoods helemaal tot aan het begin van de loszittende laagjes en dan kan je ze vervolgens met behulp van Trind Keratin Treatment weer gezond terug laten groeien. Het is even doorzetten, maar het is het waard!

   • Reply
    Evelien
    28 september 2011 at 17:29

    Dankjewel!

    Dan ga ik daar vanavond eens mee aan de slag!
    Hopelijk worden mijn nagels ooit zo mooi als die van jou!

 • Reply
  charile
  28 september 2011 at 17:28

  ziet er mooi uit!
  x

 • Reply
  Cariena
  28 september 2011 at 17:37

  Ziet er inderdaad beter uit! Ben benieuwd naar de volgende update en hoelang het duurt, ik wil er namelijk ook graag aan beginnen. Maar kijk liever nog de kat uit de boom hihi.

 • Reply
  gerrianne
  28 september 2011 at 18:17

  Dat ziet er al een stuk beter uit zeg! Over deze producten wordt ik ook heel enthousiast maar wil toch wachten om ze te kopen door mn low-budget.. Maar dan nog een vraag, je hoort vaak dat je een gewone nagellak hier gewoon overheen kan doen. Daar betwijfel ik zelf aan.. Mag dat ?! Of gaat de werking dan weg?! Daar ben ik echt heeel benieuwd na! Liefs, Gerrianne

  • Reply
   Charlotte
   28 september 2011 at 21:42

   Dat doe ik ook gewoon! Dat mag zeker, is echt geen probleem en de werking wordt er absoluut niet minder om 🙂

   • Reply
    gerrianne
    29 september 2011 at 20:45

    Dankjewel , dankjewel! Ik heb ze vanavond toch gekocht, doordat ik me toch mateloos begon te ergeren en mn moeder vond het dan toch maar weer nodig hihi! Maar nu ga ik dan ook zeker mijn best doen om mooie nagels te krijgen! En zeker ga ik dan gewoon nagellak door dragen, als de werking er niet minder om wordt 🙂

   • Reply
    Tessa
    15 december 2011 at 12:57

    breng je na de trind lakjes nog een basecoat aan of gelijk een kleurtje?

    • Reply
     Charlotte
     15 december 2011 at 14:00

     Meestal meteen de nagellak, maar als het een kleur is waarvan ik weet dat hij in je nagels gaat trekken doe ik er nog een basecoat onder 🙂

     • Reply
      Tessa
      15 december 2011 at 15:23

      Thanks! Zag vandaag de set in de winkel liggen en heb hem meegenomen, ga er vandaag meteen mee aan de slag. 😀

 • Reply
  Jennifer
  28 september 2011 at 19:25

  Lijkt goed te helpen! Maareh, je rookt niet? Die randjes zijn echt van de nagellak?

  • Reply
   Charlotte
   28 september 2011 at 21:41

   Nee, ik rook absoluut niet (ook nooit gedaan), het is echt puur van de nagellak…

 • Reply
  Renske
  28 september 2011 at 19:52

  Wow, dat lijkt echt goed te werken. Je nagels zijn echt een stuk minder geel.
  Mijn nagels groeien trouwens zoveel als dat in 1 week, echt niet normaal. Zelfde met mijn haar, dat groeit als een gek.
  Ik gebruik trouwens, door jouw goede reviews, nu al een tijd de Trind Nail Balsam tegen het afbladderen van mijn nagels en ik ben er super tevreden over. In combinatie met een voedende handcreme, heb ik er bijna geen last meer van.

  • Reply
   Charlotte
   28 september 2011 at 21:41

   Ah, goed om te horen! De Nail Balsam is inderdaad perfect tegen bladderende nagels 😀

 • Reply
  Joanne
  28 september 2011 at 20:24

  Mooi resultaat! Maar ligt deze al in de winkel? Ik zocht ‘m namelijk en kon het niet vinden!

  • Reply
   Charlotte
   28 september 2011 at 21:46

   Hij zou nu wel in de winkels moeten gaan verschijnen! Je kan ‘m in elk geval al wel vast bestellen via de webshop (link staat in het eerste Trind Keratin-artikel 🙂 )

 • Reply
  Suzanne
  28 september 2011 at 20:42

  zeker wel verbetering inderdaad!

 • Reply
  Dhini
  28 september 2011 at 23:05

  Het werkt echt goed!

 • Reply
  jennifer
  29 september 2011 at 08:38

  dat ziet er al beter uit.. ik wacht nog 2 weekjes af, na het eind resultaat en dan ga ik hem misschien zelf ook halen

 • Reply
  Nannick
  29 september 2011 at 19:41

  Dat ziet er al een stuk beter uit! Ik vind het trouwens mooi dat je je nagels recht vijlt 😉

 • Reply
  Nadine Lommen
  29 september 2011 at 21:01

  Ziet er goed uit! Bedankt voor die tip over die vijl, ik heb namelijk ook erg last van verkleuringen. Schaam me er soms erg voor, lijkt net of ik een zware shagroker ben ;).

 • Reply
  xx_Patries_xx
  30 september 2011 at 22:41

  ziet er heel goed uit zeg 😀

 • Reply
  Mariel
  2 oktober 2011 at 17:00

  Ziet er al goed uit! Ben benieuwd naar de resultaten over een paar weken

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.