Make-up Overig

Uit mijn beauty-comfort zone stappen!

Ik krijg vaak de vraag of ik eindelijk weer eens een nieuwe tutorial wil maken van een look, omdat het al zo lang geleden is dat ik dat heb gedaan. Daar hebben jullie helemaal gelijk in, want de laatste tutorial die ik maakte is uit december 2012. Shame on me! Ik heb echt wel zin om weer eens zo’n video op te nemen, maar om eerlijk te zeggen heb ik de afgelopen vier maanden elke dag vrijwel dezelfde look gedragen. Tja, dan wordt een tutorial maken toch wat lastig. Daarnaast realiseerde ik me dat ik qua nagellak ook wat vastgeroest ben in een vaste routine. Het wordt weer eens de hoogste tijd om mezelf uit m’n comfort zone te schoppen en weer eens wat nieuws te proberen!

Ik stond er vroeger op mijn werk altijd om bekend dat ik nooit twee keer dezelfde look droeg. Elke keer kwamen m’n collega’s nieuwsgierig kijken om te zien wat ik er deze keer weer van had gemaakt. Het was altijd net weer even wat anders! Tja, en toen kreeg ik het opeens wel heel erg druk met m’n studie, m’n werk en m’n website. Dan gaat het mis! Inmiddels grijp ik dagelijks uit gewoonte mijn favorieten producten en maak ik keer op keer weer dezelfde look. Het is makkelijk, ik hoef er niet over na te denken en ik weet dat de kleuren me goed staan. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, maar voor een beautyblogger is dat toch niet echt handig.

Voor m’n nagels lijk ik ook telkens naar dezelfde kleuren te grijpen. M’n flesje NYC Full Metal Jacket heeft vrijwel de bodem bereikt en wordt op een goede dag afgewisseld met een glitterlak die ik toevallig voor de website heb geswatched. Ook niet heel erg spannend dus.

Onlangs werd ik door een tijdschrift gevraagd om een aantal nail art-designs te maken die in het tijdschrift geplaatst zullen worden (daar horen jullie tegen de tijd van verschijning meer over!). Mijn laatste nail art was al bijna een half jaar geleden, maar ik vond het zo leuk dat ik meteen aan de slag ging. Een hele zaterdag heb ik me op mijn nagels gestort en toverde ik opeens het ene na het andere ontwerp tevoorschijn. Wow, ik kon het nog! Ik realiseerde me ook weer hoe leuk ik het eigenlijk vind om daarmee bezig te zijn en de kick die ik krijg als mensen me complimenteren op mijn bijzondere nagels. Bovendien is dat ook eigenlijk waarom ik ooit met Pinky Polish begonnen ben en ik weet dat veel van jullie dat missen. Terug naar de oorsprong dus.

Wie kent deze Cupcake Nail Art van vorig jaar nog?

Wat wil ik nou eigenlijk met dit verhaal zeggen? Het is weer de hoogste tijd om mezelf uit te dagen op beautygebied! Eindelijk weer eens experimenteren met verschillende looks, nail arts en technieken! Natuurlijk zal ik nog vaak genoeg naar mijn vaste producten grijpen, maar ik wil mezelf voornemen om minstens één keer per week gewoon eens wat nieuws te proberen. De pogingen zullen vast en zeker niet altijd even succesvol zijn, maar dat geeft natuurlijk ook niet. Gewoon lekker weer met beauty bezig zijn is natuurlijk altijd goed! Daarnaast zal het mijn artikelen vast en zeker ook ten goede komen.

Ik ga proberen mijn pogingen zoveel mogelijk vast te leggen en wie weet breng ik jullie ook wel weer op ideeën. Ik ben vast niet de enige! Tips met tutorials van geweldige looks zijn uiteraard altijd welkom bij de comments. Welke look zou ik eens moeten uitproberen?

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Wat een goed voornemen! Ik merk dat ik bij drukte ook snel naar dezelfde producten grijp. Eigenlijk vind ik al je looks wel leuk die je hebt gemaakt. De meer opvallende, maar ook de zachtere looks. Ik denk dat je op die manier voor ieder wat wils hebt. En nailart tutorials zijn ook erg leuk natuurlijk.

 2. Woohoo yeah! Ik vind jou looks en nailarts altijd zó leuk, lijkt me super om ze weer te zien 🙂 Ik ben heel benieuwd 😀

 3. Ik ben erg benieuwd naar wat we allemaal kunnen gaan verwachten! Leuk!

 4. Ik vond de look in je shoplog van gisteren trouwens erg mooi!

  1. MiriamH zegt:

   Ik ook!!!

 5. Wat leuk zeg! Ik ben heel benieuwd 😀

 6. Leuk. Ik ben benieuwd!

 7. spannend 😀 ik ben heel benieuwd!

 8. hihi ben heel benieuwd naar alle mooie looks!

 9. kathleen zegt:

  Ik wil wel eens een look zien met kleuren zoals munt, fel blauw, koraal,… Zo van die zomerse kleuren. 🙂

 10. ik ben super benieuwd 😀 weet zeker dat je gorgeous looks maakt!

 11. Martine zegt:

  Geweldig plan ! Maar ik begrijp wel dat het met de drukte van je studies niet altijd kan en die gaan toch voor op alles. Als je studies achter de rug zijn heb je nog tijd zat om terug meer met looks en nagels bezig te zijn. Maar je voornemens om minstens 1 keer in de week iets anders te proberen wordt wel erg gewaardeerd ! Waarom geen tutorial van je mooie look van gisteren in je shoplog ? Heb er gisteren ook een complimentje over gemaakt 🙂

 12. Martine zegt:

  Geweldig plan !! Maar ik begrijp wel dat het met de drukte van je studies niet altijd kan en die gaan toch voor op alles. Als je je studies achter de rug zijn heb je nog tijd zat om je terug met meer looks en nagels bezig te zijn. Maar je voornemens om minstens 1 keer in de week iets anders te proberen wordt wel erg gewaardeerd 🙂 Waarom geen tutorial van je mooie look van gisteren in je shoplog ? Heb er gisteren ook een complimentje over gemaakt 🙂

  1. Martine zegt:

   oeps, sorry, dat was niet de bedoeling om het twee keer te posten !

 13. Ja, die cupcake nagels herinner ik mij nog ja! Ik probeer mijzelf elke week weer uit te dagen met een nieuwe look die kleurrijk is, glitters bevat en altijd anders is. Zo leuk om te doen!

 14. Leuke uitdaging! Die nagels zijn superleuk joh! (;

 15. Ja super leuk dat je dat gaat doen! Ben benieuwd!

 16. Heel leuk ben benieuwd!

 17. Suzanne zegt:

  Goed voornemen, ik ben benieuwd!

 18. Leuk geschreven! Ik ben heel erg benieuwd!

 19. Mooi voornemen!

 20. Roos zegt:

  Leuk dat er meer looks voorbij komen 🙂 ik heb laatst een nieuwe beauty youtuber ontdekt en ik vond haar qua huid en haar veel weghebben van jou dus misschien heb je wat aan haar video’s als inspiratie: sharon farell.

 21. O wat leuk, een soort van uitdaging! Supertof, veel succes en ik ben heel benieuwd!

 22. Mrstredy zegt:

  Ik zou wel willen zien hoe je die look maakt mischien bestaat die al maar ik kon hem niet vinden xxxx

 23. Brigitta zegt:

  Jaaaa, die cupcakenagels vind ik zo leuk gemaakt 😉 Een look met turquoise oogschaduw lijkt me je ook prachtig staan en dan coraalkleurige lippen erbij 😉 (hint) 🙂

 24. Yay, meer looks! Ik kijk er nu al naar uit! Zeker naar dat blad waar je met nail art creaties in komt te staan, ik ben echt benieuwd! Ik kijk zelf altijd op Pinterest en verzamel daar alle foto’s in een mapje. Ik wissel ongeveer drie keer per week van nagellak en heb dus altijd behoorlijk wat inspiratie nodig! En die cupcake-nagels vind ik trouwens helemaal geweldig!

 25. Ben heel benieuwd! Ik draag elke dag een andere look. Maar het principe is bij mij wel altijd hetzelfde: zware oogmake-up, frisse blush, en zachte lippenstift. Ik zou dus ook wel eens buiten mijn comfortzone moeten stappen en gaan voor iets totaal anders, zoals bijvoorbeeld een ultranaturelle look, of strakke eyeliner ofzo.

 26. Super leuk om te lezen, ben erg benieuwd naar de nail art van je en wat we de komende tijden krijgen te zien van je!

 27. Jaaa meer how-to filmpjes!!

 28. Het is heel begrijpelijk om steeds terug te grijpen naar dezelfde zaken omdat je gewoon weet dat die altijd goed zijn. Leuk dat je nu jezelf uitdaagt om meer variatie te zoeken. Ik ben al benieuwd wat het oplevert

 29. Leuk om te horen! Het is begrijpelijk dat je steeds naar dezelfde producten grijpt, maar ik vind jouw tutorials juist altijd erg leuk om te kijken! Dus je begrijpt dat ik het fijn vind dat je weer vaker wilt gaan uitproberen 🙂 Full Metal Jacket is trouwens dankzij jouw site ook een van mijn favoriete lakjes!

 30. Wies zegt:

  Leuk om te horen! Ik grijp ook vaak naar hetzelfde. Ik zorg er nu voor dat ik wat vaker oogschaduw draag en meer verschillende kleuren blush daarmee kun je er net weer even anders uit zien!

 31. Je make-up is echt prachtig gedaan. Het nagellakje dat je draagt is ook echt een plaatje.
  Liefs, Ans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.