Budget Reviews

Vaderdag Budget-tip: The Master Perfumer herengeuren

Hopelijk waren jullie het niet vergeten, maar het is zondag natuurlijk Vaderdag! Ik heb mijn cadeautje inmiddels al in huis, maar voor de last-minute shoppers heb ik nog een fijne budget-tip, namelijk de herengeuren van The Master Perfumer. Fijne geuren die absoluut bij je vader in de smaak zullen vallen, goed blijven hangen en daarnaast niet al te duur zijn. Prima cadeautje dus!

Over de geuren van The Master Perfumer heb ik al eerder geschreven in dit artikel, waarin ik de heren- en damesgeuren samen reviewde. In het kader van Vaderdag leek het me nog wel even een mooi moment om de herengeuren nog extra in het zonnetje te zetten, aangezien deze eau de toilettes toch wel erg fijn zijn.

Zoals jullie al konden lezen is The Master Perfumer ontwikkeld door Kruidvat en zijn de geuren speciaal voor Kruidvat gemaakt. Ze zijn er perfect in geslaagd om fijne geuren te ontwikkelen die niet duur zijn, maar die ook niet goedkoop ruiken. Een mooie combinatie tussen prijs en kwaliteit! Een fles eau de toilette van 100ml (de herengeuren) kost slechts €7,99. Bovendien ziet de verpakking er ook nog eens strak uit, dus de fles zal keurig passen in de badkamer. Voor de mannen zijn drie verschillende geuren verkrijgbaar, namelijk Black Wood, Green Citrus en Blue Spice.

Black Wood is mijn absolute favoriet! Hoewel ik meestal de voorkeur geef aan citrusgeuren vind ik deze toch wel heel erg lekker. Het is een wat zware mysterieuze geur die veel mannen zal aanspreken. Mijn vriend draagt deze regelmatig en ik blijf ‘m erg prettig vinden. Zoals ik al eerder zei doet deze mij denken aan een geur van Abercrombie & Fitch, maar ik heb geen idee welke! Hoe dan ook, hij is lekker. Het is een geur voor zowel jonge als oude mannen en wat mij betreft de meest speciale geur van dit stel.

Green Citrus is de meest frisse geur uit de serie en is wat mij betreft echt zo’n klassieke mannengeur. Hij ruikt heerlijk frist (wat wil je anders met de combinatie van limoen, basilicum en vertiver) en is zo’n geur die een man ’s ochtends na het douchen lekker opspuit. Deze geur zal waarschijnlijk altijd een goede keuze zijn, aangezien het een geur is die veel mannen lekker zullen vinden, zeker nu het zomer wordt. Ook deze geur is geschikt voor zowel jonge als oude mannen.

Blue Spice is zoals de naam al doet vermoeden een wat kruidige geur. Ik moet zeggen dat ik hier geen groot fan van ben, maar ik merk dat veel mannen toch fan zijn van zo’n geur. Hij is wat zoeter dan de rest, waardoor ik ‘m iets geschikter voor jongere mannen vind. Wel vind ik de geur vrij uniek en hoewel het een combinatie van zoet en kruidig is, is de geur nog steeds vrij mannelijk.

Ik moet zeggen dat ik de mannengeuren misschien nog wel lekkerder vind dat de damesgeuren van The Master Perfumer! Niet zozeer om zelf te dragen, maar gewoon omdat ze prettig ruiken. Overigens blijven de herengeuren ook behoorlijk lang hangen en ruik je ze vaak nog aan het einde van de dag. Dat is best bijzonder als je je bedenkt dat het slechts eau de toilettes zijn en de damesgeuren vrij snel vervliegen.

Black Wood is onverwachts mij grote favoriet, maar met Green Citrus zit je vast en zeker ook wel goed als je een cadeautje zoekt. Voor €7,99 zijn het perfecte cadeautjes voor Vaderdag, maar ze zijn natuurlijk ook geweldig als kleine verrassing voor je vriend of broer. Een cadeautje kan nooit kwaad, nietwaar?

De eau de toilettes van The Master Perfumer kosten €7,99 en zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Dank je wel, mijn kinderen wisten nog geen kado voor vaderdag, nu kan ik je tip doorfluisteren 😉

 2. Zelf heb ik al een cadeau gekocht voor vaderdag, maar dit is inderdaad ook een leuk cadeau!
  Wel jammer dat het kruidvat filiaal bij mij in de buurt deze niet heeft, want het lijkt mij best een leuk cadeau voor mijn vader!

 3. Haha wat toevallig, ik heb deze vandaag ook aan mijn vader gegeven (: Heb hem de groene gegeven omdat ik die wel lekker fris vond voor als het warmer word. Hij vind hem echt heel erg lekker!
  (Heb het trouwens vandaag gegeven omdat ik zondag niet thuis ben in case you were wondering)

 4. Marianne zegt:

  Goede tip! ik was drastisch opzoek naar een vaderdag kado, maar geen idee wat ik hem dit jaar kon aansmeren..
  Hij houdt niet van snoep, is niet zo ver de persoonlijke verzorging, en ook al geen feestbeest
  kortom, al mijn kado’s van de vorige jaren werden braaf bewaard tot de volgende vaderdag -.-

 5. Suzanne zegt:

  Het lijkt mij moeilijk om een goede geur uit te zoeken voor iemand anders, je moet maar net weten wat hij lekker vindt. Ik heb voor mijn vader vijf verschillende Aziatische biertjes gekocht bij Xenos, kan hij vast waarderen voor bij het voetbal kijken. 😉

 6. Marielle zegt:

  Die blauwe vind ik echt geweldig! Als je hem juist opspuit is het niet echt mijn stijl maar na enkele minuten ruikt ie zoals Black, ja de bekende “Black” parfum voor mannen waar ik helemaal zot van ben! En deze is in alle Kruidvatten hier in Belgie die in mijn buurt zijn altijd uitverkocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.