Lifestyle Video's

Video: 3x toffe boekenseries (Femme)

Eén keer in de twee weken maak ik een video voor het toffe kanaal Femme. Deze week koos ik voor drie leuke boekenseries die ik jullie aan kan raden. Eens iets anders van beauty, maar natuurlijk niet minder leuk. Enjoy!

Genoemde series:
– Heather Wells-serie van Meg Cabot (5 delen, eerste deel ‘Size 12 is not Fat’)
– Delirium-serie van Lauren Oliver (3 delen, eerste deel is ‘Delirium’)
– Cormoran Strik-serie van Robert Galbraith (2 delen, eerste deel is ‘A Cuckoo’s Calling’ of ‘Koekoeksjong’.

9 Comments

 • Reply
  Joy
  9 maart 2015 at 21:50

  Wat je zegt over the silkworm kon ik mij helemaal in vinden! Ik heb het eerste deel in het Nederlands gelezen en de tweede in het Engels, ook ik vond het een erg complex verhaal en lastig om door te komen (terwijl ik ook het merendeel van mijn boeken in het Engels lees) Je zou misschien ook eens naar de boeken van Mo Hayder kunnen kijken. Ze heeft meerdere standalones maar ook een doorlopende serie genaamd ‘The Walking Man’, ben er zelf fan van!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  10 maart 2015 at 01:32

  Echt super leuk filmpje, ze klinken goed! Ik wou juist weer gaan beginnen met meer lezen maar had totaal geen idee wat precies.

  XO

 • Reply
  Margot
  10 maart 2015 at 09:37

  Die boeken van Meg Cabot klinken bekend!

 • Reply
  Maaike
  10 maart 2015 at 14:53

  Ik heb de Robert Galbraith boeken allebei in het Engels gelezen en vond ze allebei super. Idd het tweede boek was wat complexer, maar ik vond het juist heel erg leuk en een toevoeging aan het verhaal.

 • Reply
  Justine
  10 maart 2015 at 23:36

  Zijn de boeken van Meg Cabot ook in het Nederlands te vinden of enkel in het Engels? 🙂

  • Reply
   Charlotte
   11 maart 2015 at 09:42

   Volgens mij zijn de eerste twee delen in het Nederlands vertaald, de eerste heet geloof ik ‘Mag het een maatje meer zijn’ 😀

 • Reply
  Nina
  12 maart 2015 at 15:27

  Hey superleuk dat je de Meg Cabot boeken leuk vind, ik had ze toen aangeraden 😉
  Misschien vind je de Stephanie Plum serie van Janet Evanovich ook leuk!
  Het eerste deel ‘One for the Money’ is verfilmd, maar veel minder leuk dan de boeken.
  Er zijn onderhand een stuk of 20 boeken van dus gewoon bij de eerste beginnen, ze zijn echt geweldig geschreven. Stephanie Plum is een bounty hunter die in de meest bizarre situaties terrecht komt door de grappige en bijzondere personages in de boeken. Echt een komische serie, ook een beetje detective achtig en zeker spannend!

 • Reply
  Amany
  14 maart 2015 at 14:38

  Percy Jackson & de olympiers is echt een geweldige serie!! er zijn er vijf delen van en na die vijf delen gaat het verder met Heroes of Olympus. daar zijn er ook vijf van! I love percy jackson. de eerste twee delen zijn ook verfilmd, maar ik vind de boeken leuker. Die moet je echt lezen. de schrijver heet Rick Riordan.
  http://www.rickriordan.co.uk/home

 • Reply
  Jamie
  28 april 2015 at 21:02

  Hi Charlotte,

  Bedankt voor de tips! Het lijken me leuke series om te lezen,

  Groet

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.