Lifestyle Video's

Video: 5 Netflix Serie Tips (Femme)

Voor Femme maakte ik deze week een video met daarin 5 leuke series die te zien zijn op Netflix. We kennen natuurlijk allemaal wel series als Breaking Bad, Orange is the New Black en Pretty Little Liars, maar ik wilde juist wat tips geven van series die iets minder bekend zijn. In deze video vertel ik over een paar minder bekende aanraders!

Genoemde series:

 • White Collar
 • Orphan Black
 • The 4400
 • Drop Dead Diva
 • Haven

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Wendy zegt:

  Leuk!! Ik heb zelf geen netflix, maar kijk altijd online series. Werkt ook prima.
  Ik hou zelf niet zo van fantasy achtige series, maar ik ga zeker White Collar uitproberen.
  Als ik jou dan ook nog een tip mag geven: Episodes 🙂
  Geweldige serie. Ik ben een die hard Friends fan. (ben stiekem al wat ouder en echt opgegroeid met Friends). Friends zelf kijk ik dan ook geregeld terug.
  In Episodes speelt Matt LeBlanc (Joey uit Friends) mee als “zichzelf”. Wat ik zo geweldig grappig vind aan deze serie is dat het een mengeling is tussen britse humor (hou ik zelf heel erg van) en de vlotte amerikaanse comedy stijl. Ik heb hem al aan meerdere mensen aangeraden en iedereen is er weg van.
  Ik snap niet dat hij nog niet in Nederland op tv is gekomen.

 2. Je benoemd leuke series. Ik wil Orphan Black nog graag zien, maar moet eerst Vampire Diaries afkijken.

 3. Yayyy dit komt goed van pas 🙂 ik heb een half jaar Netflix bij m’n abonnement gekregen. Joepie.

 4. Ah, Orphan Black is echt geweldig! Kan niet wachten tot het derde seizoen begint. The 4400 keek mijn vader, maar dat was niet echt mijn ding. Ga de rest zeker een keertje kijken op een luie zondag!

 5. Drop dead diva vind ik zo leuk!

 6. Ik heb die zender niet maar zal het snel eens aanschaffen om ook leuke films te kijken!

 7. White collar en orphan black lijken me wel wat!! Mijn ultieme tip is Desperate Housewives. Voor ik aan die serie begon dacht ik dat het niets voor mij zou zijn. Volgens mij heeft de serie een beetje het imago alsof het voor vrouwen van 40+ bedoeld is, maar trust me, hij is echt heel leuk! O en ik kijk nu Downton Abbey, dat is ook geweldig 🙂

 8. Netflix, DE uitvinding van de laatste jaren, haha 🙂 Ik kan niet meer zonder! Zelf volg (of heb ik gevolgd en uitgekeken) The Vampire Diaries, The Originals, PLL, The Walking Dead, Hart of Dixie en How I Met Your Mother. Nu wil ik misschien Gilmore Girls opnieuw kijken.

 9. Leuk! Ik ben juist opzoek naar iets nieuws om te kijken

  Xo

 10. Leuk om eens wat andere series te horen 🙂 Ik ben nu bezig met Homeland, bijna seizoen 2 afgekeken. Spannend!

 11. Christa zegt:

  Jaaa Orphan Black is tof! White Collar is ook een lekkere wegkijkserie.
  De andere drie ken ik niet, en toch vind ik dat mezelf een redelijke serieverslaafde mag noemen haha.
  Zelf ben ik nu Elementary aan het kijken, een moderne versie van Sherlock.. kijkt ook erg makkelijk weg en Sherlock is zo’n lekker rare gast.
  Ik houd ervan!

 12. Tamara zegt:

  Misschien nog een tip waar ik op dit moment helemaal verslaafd aan ben op Netflix: the grimm! Echt superleuke serie!!

 13. Leuk, eens wat series die ik nog niet kende! Ga ze zeker noteren voor misschien ooit, want momenteel heb ik weinig tijd om series te kijken 🙁

 14. Esther zegt:

  Once upon a time! GEWELDIG!
  The Vampire diaries heb ik alweer een tijd geleden gekeken, ook ontzettend verslavend!

 15. Lindsey zegt:

  Super leuk dat je ook een filmpje maakt over series! Altijd leuk om van andere te horen waar hun naar kijken.

  Ik kijk altijd mijn series via couchtuner! Ik wil binnenkort ook aan de serie Haven beginnen… lijkt me wel een leuke serie.

  Ik kijk momenteel naar: Pretty Little Liars, Revenge, Once Upon A Time, The Vampire Diaries, The Originals, The 100 en natuurlijk Awkward!

  Het is altijd heel jammer dat veel series in Amerika stoppen vanwege slechte kijkcijfers 🙁 Ik keek eerste ook naar The Secret Circle en Star-Crossed.

  En net als (bijna) elk meisje keek ik naar Gossip Girl en 90210.

 16. lousaa zegt:

  Leuke tips! Ik ben momenteel echt weg van Scandal en the blacklist. Maar die zijn ook gewoon op tv. Hou er niet echt van om te veel doir elkaar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.