Lifestyle Pinky Power

Video: Back on track! – Pinky Power #4

Vorige week had ik een beetje een dipje en had ik geen zin om te sporten, maar deze week kwam ik letterlijk de sportschool uit stuiteren. Heerlijk! Ik neem jullie weer mee tijdens mijn dag en deel bovendien een fijne Spotify playlist met jullie. Enjoy!

 Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

10 Comments

 • Reply
  Eva
  1 april 2015 at 11:22

  Leuke video! 🙂 Je eet zoveel lekkere dingen! Heb de vorige video niet gezien maar het lijkt erop dat het beter met je gaat dat doen, fijn. Ik heb wel een vraag op zich: was je elke keer nadat je hebt gesport je haar met shampoo? Of spoel je het soms bijvoorbeeld alleen af?

  • Reply
   Eva
   1 april 2015 at 11:22

   ‘dat het beter met je gaat dat doen’ was een foutje haha 😛

 • Reply
  Kiss & Make-up
  1 april 2015 at 11:50

  Sporten vlak na ‘t ontbijt valt me altijd zwaar (letterlijk!) dus knap dat je dat doet 🙂 Dankjewel voor die muziektip. Met muziek gaat sporten inderdaad veel beter. Je lunch zag er lekker uit zeg, hmmm! Je bent echt wel een theeliefhebber eh, je begint en eindigt de dag ermee, hehe.

 • Reply
  Bloggloss
  1 april 2015 at 16:19

  Ah bedankt voor het delen van je playlist, nu weet ik gelijk wat er ook nog op mijn to-do lijstje stond! Aangezien ik nu elke dag sport is een muzieklijst heeeel belangijk haha!

 • Reply
  chucky1012
  1 april 2015 at 17:22

  Erg leuke video!
  Het eten ziet er super lekker uit!
  Mooie sportoutfit.
  Je ben zo sportief dat is goed van je 😉

 • Reply
  Danique
  1 april 2015 at 17:37

  Ik vind de Pinky Power video’s zo leuk! Je ziet er inderdaad op de een of andere manier inderdaad een beetje ‘frisser’ uit als in de vorige video 🙂

 • Reply
  Sarah
  1 april 2015 at 18:05

  Ik vind je nieuwe PinkyPower video’s super!! Bedankt om ze te maken! 😀

 • Reply
  Maaike
  2 april 2015 at 08:51

  Leuk! Ik doe mijn cardio altijd in groepslesvorm. Ik kan echt niet langer dan 5 minute op een loopband/ fiets/ cross trainer staan/ zitten, want ik vind het oersaai. haha. Heb je al eens Sleepy Time thee gehad van Celestial Seasonings? Dat vind ik echt de beste ‘just before bed’ thee.

 • Reply
  suus
  2 april 2015 at 14:27

  Leuke outfit! Ik heb ook een broek van jogha, met die heeft een grije print met soort van zwarte stippen.
  Ik vind je wel een beetje gehaast in deze.vlog…

 • Reply
  Hanna
  9 april 2015 at 16:48

  Wat een inspirerende video weer. Je moet echt eens losse thee proberen. Zo’n verschil!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.