Lifestyle Pinky Power

Video: Back on track! – Pinky Power #4

Vorige week had ik een beetje een dipje en had ik geen zin om te sporten, maar deze week kwam ik letterlijk de sportschool uit stuiteren. Heerlijk! Ik neem jullie weer mee tijdens mijn dag en deel bovendien een fijne Spotify playlist met jullie. Enjoy!

 Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Leuke video! 🙂 Je eet zoveel lekkere dingen! Heb de vorige video niet gezien maar het lijkt erop dat het beter met je gaat dat doen, fijn. Ik heb wel een vraag op zich: was je elke keer nadat je hebt gesport je haar met shampoo? Of spoel je het soms bijvoorbeeld alleen af?

  1. ‘dat het beter met je gaat dat doen’ was een foutje haha 😛

 2. Sporten vlak na ’t ontbijt valt me altijd zwaar (letterlijk!) dus knap dat je dat doet 🙂 Dankjewel voor die muziektip. Met muziek gaat sporten inderdaad veel beter. Je lunch zag er lekker uit zeg, hmmm! Je bent echt wel een theeliefhebber eh, je begint en eindigt de dag ermee, hehe.

 3. Ah bedankt voor het delen van je playlist, nu weet ik gelijk wat er ook nog op mijn to-do lijstje stond! Aangezien ik nu elke dag sport is een muzieklijst heeeel belangijk haha!

 4. Erg leuke video!
  Het eten ziet er super lekker uit!
  Mooie sportoutfit.
  Je ben zo sportief dat is goed van je 😉

 5. Danique zegt:

  Ik vind de Pinky Power video’s zo leuk! Je ziet er inderdaad op de een of andere manier inderdaad een beetje ‘frisser’ uit als in de vorige video 🙂

 6. Sarah zegt:

  Ik vind je nieuwe PinkyPower video’s super!! Bedankt om ze te maken! 😀

 7. Leuk! Ik doe mijn cardio altijd in groepslesvorm. Ik kan echt niet langer dan 5 minute op een loopband/ fiets/ cross trainer staan/ zitten, want ik vind het oersaai. haha. Heb je al eens Sleepy Time thee gehad van Celestial Seasonings? Dat vind ik echt de beste ‘just before bed’ thee.

 8. suus zegt:

  Leuke outfit! Ik heb ook een broek van jogha, met die heeft een grije print met soort van zwarte stippen.
  Ik vind je wel een beetje gehaast in deze.vlog…

 9. Wat een inspirerende video weer. Je moet echt eens losse thee proberen. Zo’n verschil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.