Video's

Video: De beste beautyproducten van 2015

Oh, nog maar iets meer dan een week te gaan en 2015 is alweer voorbij! Tijd om terug te blikken op dit jaar en de aller-aller-allerbeste producten te memoreren. Niet zomaar producten die fijn waren, maar de absolute toppers die nog jaren in mijn beautyroutine zullen blijven. Welke producten waren jouw ultieme favorieten van 2015? Laat het weten in de comments, ik ben altijd op zoek naar interessante nieuwe producten om uit te proberen!

Genoemde producten:

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

18 Comments

 • Reply
  cato
  24 december 2015 at 10:16

  Leuke video !

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  24 december 2015 at 11:53

  Wat een leuke video en wat een heerlijke producten. Estée Lauder Desirable heb ik ook ontzettend vaak gedragen in 2015!

 • Reply
  Marloes/GLAMOURMOES
  24 december 2015 at 14:10

  Je bent echt heel enthousiast over alle producten! Leuk om te zien!

  • Reply
   Charlotte
   25 december 2015 at 09:32

   Uiteraard! Ze zijn niet voor niets in deze video terecht gekomen, dus het zijn dan ook echt producten waar ik groot fan van ben 😀

 • Reply
  Yvonne
  24 december 2015 at 15:26

  Estee Lauder Desirable is ook mijn grote favoriet! Heb een dupe van deze kleur proberen te vinden maar het is er gewoon niet. Vind het een fantastische subtiele warmroze kleur die mijn gezicht echt ophaalt. Olaz night elixir heb ik ook en ga ik zeker opnieuw kopen als ie op is.

  • Reply
   Charlotte
   25 december 2015 at 09:31

   Wat leuk dat jij een beetje dezelfde favorieten hebt! Ik ben zelf ook nog een beetje aan het zoeken naar een dupe voor Disarable, maar er kan inderdaad niks tegenop. Ach, een mooi excuus om onszelf af en toe op een luxe product te trakteren 😉

 • Reply
  Marieke
  25 december 2015 at 10:42

  Komt Virgin Mojito niet in de sale komende zondag? In Groningen hebben we nog een doos vol in ieder geval! 🙂

  • Reply
   Charlotte
   25 december 2015 at 13:42

   Ook nog de Shower gel? Want de rest kan ik inderdaad nog wel krijgen!

 • Reply
  Selda
  25 december 2015 at 16:59

  Leuke favorieten! Ik heb potent ook en ik ben er dol op, vooral in de zomer. Nu ga ik meer voor donkere kleuren of een nude kleurtje. inst. ivory van de estee lauder pure color envy lijn is mijn favoriet. Ik denk dat deze bij jouw huid en haarkleur ook fantastisch zal staan! Echt een aanrader!

 • Reply
  Amelie
  25 december 2015 at 22:58

  Hopelijk komt Virgin Mojito deze zomer terug, die was inderdaad zo lekker!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  26 december 2015 at 12:21

  Wat zie je er weer moooooi uit 🙂 Leuk dat er meten iets van Olaz aan bod komt! Ben ook fan van het merk. Van RT heb ik tot nu toe een kwast (de grote poederkwast) en ik ben er zo tevreden over dat ik echt wel meer wil proberen.

 • Reply
  femketje
  26 december 2015 at 12:47

  fijne items laat je zien 😀

 • Reply
  aboutsbstyle
  26 december 2015 at 22:10

  Er zitten een paar prachtige producten tussen, en wel producten die ik herken bij jou echt leuk! en sommige staan nog steeds op mijn lijstje hoor. liefs soraya

 • Reply
  Shiralee
  27 december 2015 at 19:16

  Ik vind jouw enthousiasme altijd zo heerlijk en kijk daarom ook graag naar jouw video’s! Anastasia producten zijn trouwens ruim 10 euro goedkoper via Beautybay! Daar heb ik namelijk toevallig eergisteren de dipbrow gekocht, ook in Caramel! Ben ook erg benieuwd naar de kleurshampoo van Kruidvat, waarschijnlijk wordt het ook Warm Copper! Thanks voor de tip 🙂

  • Reply
   Charlotte
   28 december 2015 at 22:35

   Yes, dat van BeautyBay weet ik inderdaad, maar toch bedankt!

 • Reply
  Nicole
  27 december 2015 at 20:00

  Wat een prachtige favorieten. Ik ben heel erg benieuwd geworden naar die shampoo van Kruidvat. Ik ga ‘m eens proberen denk ik!

 • Reply
  Erma
  28 december 2015 at 21:49

  Zou de istablur ook iets zijn voor een hele droge huid?

  • Reply
   Charlotte
   28 december 2015 at 22:33

   Dan zou ik hem alleen op de T-zone gebruiken (als die wat vetter is), anders is hij misschien te droog. The Body Shop heeft nu wel een nieuw blurring-product uit de Drops of Youth-lijn, die heeft een vergelijkbare substantie, maar is minder matterend, dus wellicht geschikter.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.