Video's

Video: De beste beautyproducten van 2015

Oh, nog maar iets meer dan een week te gaan en 2015 is alweer voorbij! Tijd om terug te blikken op dit jaar en de aller-aller-allerbeste producten te memoreren. Niet zomaar producten die fijn waren, maar de absolute toppers die nog jaren in mijn beautyroutine zullen blijven. Welke producten waren jouw ultieme favorieten van 2015? Laat het weten in de comments, ik ben altijd op zoek naar interessante nieuwe producten om uit te proberen!

Genoemde producten:

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Leuke video !

 2. Wat een leuke video en wat een heerlijke producten. Estée Lauder Desirable heb ik ook ontzettend vaak gedragen in 2015!

 3. Je bent echt heel enthousiast over alle producten! Leuk om te zien!

  1. Uiteraard! Ze zijn niet voor niets in deze video terecht gekomen, dus het zijn dan ook echt producten waar ik groot fan van ben 😀

 4. Estee Lauder Desirable is ook mijn grote favoriet! Heb een dupe van deze kleur proberen te vinden maar het is er gewoon niet. Vind het een fantastische subtiele warmroze kleur die mijn gezicht echt ophaalt. Olaz night elixir heb ik ook en ga ik zeker opnieuw kopen als ie op is.

  1. Wat leuk dat jij een beetje dezelfde favorieten hebt! Ik ben zelf ook nog een beetje aan het zoeken naar een dupe voor Disarable, maar er kan inderdaad niks tegenop. Ach, een mooi excuus om onszelf af en toe op een luxe product te trakteren 😉

 5. Marieke zegt:

  Komt Virgin Mojito niet in de sale komende zondag? In Groningen hebben we nog een doos vol in ieder geval! 🙂

  1. Ook nog de Shower gel? Want de rest kan ik inderdaad nog wel krijgen!

 6. Selda zegt:

  Leuke favorieten! Ik heb potent ook en ik ben er dol op, vooral in de zomer. Nu ga ik meer voor donkere kleuren of een nude kleurtje. inst. ivory van de estee lauder pure color envy lijn is mijn favoriet. Ik denk dat deze bij jouw huid en haarkleur ook fantastisch zal staan! Echt een aanrader!

 7. Hopelijk komt Virgin Mojito deze zomer terug, die was inderdaad zo lekker!

 8. Wat zie je er weer moooooi uit 🙂 Leuk dat er meten iets van Olaz aan bod komt! Ben ook fan van het merk. Van RT heb ik tot nu toe een kwast (de grote poederkwast) en ik ben er zo tevreden over dat ik echt wel meer wil proberen.

 9. fijne items laat je zien 😀

 10. Er zitten een paar prachtige producten tussen, en wel producten die ik herken bij jou echt leuk! en sommige staan nog steeds op mijn lijstje hoor. liefs soraya

 11. Ik vind jouw enthousiasme altijd zo heerlijk en kijk daarom ook graag naar jouw video’s! Anastasia producten zijn trouwens ruim 10 euro goedkoper via Beautybay! Daar heb ik namelijk toevallig eergisteren de dipbrow gekocht, ook in Caramel! Ben ook erg benieuwd naar de kleurshampoo van Kruidvat, waarschijnlijk wordt het ook Warm Copper! Thanks voor de tip 🙂

  1. Yes, dat van BeautyBay weet ik inderdaad, maar toch bedankt!

 12. Wat een prachtige favorieten. Ik ben heel erg benieuwd geworden naar die shampoo van Kruidvat. Ik ga ‘m eens proberen denk ik!

 13. Zou de istablur ook iets zijn voor een hele droge huid?

  1. Dan zou ik hem alleen op de T-zone gebruiken (als die wat vetter is), anders is hij misschien te droog. The Body Shop heeft nu wel een nieuw blurring-product uit de Drops of Youth-lijn, die heeft een vergelijkbare substantie, maar is minder matterend, dus wellicht geschikter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.