Video's

VIDEO: Beautyfavorieten van dit moment <3

Het is een beetje laat voor een favorietenvideo van januari, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niet mijn favoriete beautyproducten met jullie wil delen! Deze keer véél skincare omdat mijn huid een beetje van slag was èn ik verschillende Aziatische beautyproducten aan het uitproberen ben. Maar ook een paar fijne make-upitems! Enjoy!

Genoemde producten:

– Hourglass Ambient Lighting Powder Dim Light
– Max Factor Lasting Performance Foundation 100
– Maybelline Lash Sensational Mascara
– Olaz Total Effects Dagcrème + Nachtcrème
– Olaz Regenerist Zichtbaar Regenererend Serum
– COSRX Snail Mucin 96 Power Essence
– Hada Labo Rohto Hadalabo Gokujun Hyaluronic Lotion Moist
– Bioré UV Aqua Rich Watery Essence SPF50

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

14 Comments

 • Reply
  Manwai
  10 februari 2016 at 19:32

  OMG die Hada Labo fles is mijn holy grail!
  Eind maart twee weken naar hongkong dus mooi lekker veel inslaan. haha

 • Reply
  femketje
  10 februari 2016 at 21:17

  oehh die highlighter <3 en wat is je haar pretty!

 • Reply
  Ikra
  10 februari 2016 at 22:51

  Hoi,

  Je dekbed is mooi. Waar heb je die gekocht?

  X Ikra

 • Reply
  irene
  11 februari 2016 at 00:03

  Leuke video!!

 • Reply
  Linda
  11 februari 2016 at 00:18

  Nu weet ik het zeker, als mijn dag- en nachtcreme op is, ga ik voor de producten van Olaz, je bent er al zo lang enthousiast over. 🙂 De lighting Powder is echt heel mooi, je ziet er zo mooi en sprankelend uit. Grappig dat je zo ineens nog een hele fijne mascara vind.
  Ik kreeg met de kerst facial oil van L’oreal en die is erg fijn, al is doseren hiermee een toverwoord, maar mijn droge huid reageerd er goed op. Leuke video 🙂

 • Reply
  chucky1012
  11 februari 2016 at 06:24

  Wat een mooie poeder!
  Leuke video 😉

 • Reply
  Tamara
  11 februari 2016 at 08:41

  Die producten van Olaz wil ik nu ook proberen! Als ik hoor hoeveel dingen je achter elkaar opsmeert ga ik een beetje aan mezelf twijfelen met alleen mn dagcreme en soms een primer onder mn foundation…

 • Reply
  Monica
  11 februari 2016 at 19:55

  Je ziet er mooi uit. Je bent 1 v mijn fav beautybloggers die kwalitatieve producten gebruikt! Ga zo door.

 • Reply
  Aboutsbstyle
  12 februari 2016 at 10:28

  Prachtige poeder ♡ liefs soraya

 • Reply
  Selda
  18 februari 2016 at 19:01

  Ook ik ben fan van de olaz producten, maar ik gebruik de parfumvrije versie. Daarnaast ben ik echt dol op dr. Hauscka rozencreme, vooral in de winter. In de zomer vind ik hem iets te dik, dan grijp ik vaak naar de olazcreme. Mijn favoriete mascara is die van YSL en Chanel (ik sla ze altijd in met de korting). Verder heb ik deze maand een stay-in creme van Yves Rocher ontdekt, waardoor mijn haar is gaan glanzen. Tot slot heb ik eindelijk een exfoliant van Paulas Choice besteld na maanden lang wikken en wegen. Ik heb veel blogposts gelezen en ik heb eerst samples besteld. Ik ben lyrisch, want ik heb eindelijk een oplossing voor mijn zwarte puntjes op mijn neus. Ok, ze zijn niet helemaal verdwenen, maar ze zijn zichtbaar verminderd!!

 • Reply
  Marielle
  19 februari 2016 at 20:33

  Hey Charlotte. Ik zou dolgraag de ingrediëntenlijsten willen zien van je Aziatische skincare. Ik heb 1X bij SaSa besteld maar daar staan zelden de ingrediëntenlijsten bij. En ik kan mij geen miskopen permitteren. Ben aan veel ingrediënten allergisch.

  • Reply
   Charlotte
   20 februari 2016 at 10:22

   In reviews over huidverzorging neem ik altijd de ingredientenlijsten op en voordat ik zelf iets koop zoek ik ze op internet op, want vaak zijn ze door blogs geplaatst (vaak ook in het Engels als er een Koreaanse lijst op de verpakking staat). Wellicht dat je dat in elk geval kunt doen? 🙂

 • Reply
  Marielle
  19 februari 2016 at 20:38

  Ik gebruik in de winter zo weinig mogelijk producten en hierdoor is mijn huid zeer mooi van geworden want ik heb altijd een slechte huid gehad en extreem gevoelig. Ik gebruik in de avond extra vierge Bio olijfolie die ik ongeveer 5 minuten in masseer. En 2 a 3X per week gebruik ik de Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion. Ik gebruik momenteel nog geen SPF creme daar wacht ik mee tot UV index 3 of tot als ie bijna 3 is.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.