Fashion Video's

Video: Fall Fashion Favorites met Ultimate Fashion Lover

Vandaag laat ik samen met Sarah van Ultimate Fashion Lover onze must-haves voor deze herfst zien. Welke items mogen niet in jouw karst ontbreken voor het komende seizoen? Wij gaan het je laten weten!

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Vandaag laat ik samen met Sarah van Ultimate Fashion Lover onze must-haves voor deze herfst zien. Vergeet je niet op onze kanalen te abonneren om nog veel meer leuke video’s te zien! Bekijk de video die we voor het kanaal van Sarah maakten hier en neem ook hier even een kijkje op Sarah’s kanaal.

Meer fashion zien? Klik hier voor meer artikelen en video’s over fashion!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

  1. Heel leuk gedaan! Ik volgde haar nog niet 🙂

  2. Wat een leuk & gezellig filmpje van jullie samen geworden! Een hoedje staat jullie allebei heel erg mooi! Het jasje/blazertje/vest vind ik ook heel erg mooi, ziet er netjes uit maar ook lekker warm en comfortabel, ideaal!

  3. Wat een leuke favorieten, ik hoop echt heel erg dat ik die hoed volgende week kan scoren bij de Primark vind de kleur zooo mooi en hij staat jullie beide heel goed 🙂

  4. Hele leuke video van jullie samen met hele leuke items! 🙂 Ik kijk stiekem al een beetje uit naar de herfst zodat ik weer nieuwe outfits kan dragen! 🙂 Ik heb je blog ontdekt via de blog van Sarah, ben je meteen gaan volgen via Bloglovin’ 🙂

  5. Wat een leuke video van jullie samen , er zitten echt hele leuke items tussen

  6. Wat een leuk filmpje en items

  7. Die HOED! <3 Hebben! Jammer dat we hier geen Primark hebben 🙁

  8. Ik kende jullie allebei al dus super leuk dat jullie samen een video op hebben genomen!

  9. super leuke video zo samen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.