Video's

Video: Favorieten Januari 2015

Better late than never! Tijd om mijn favoriete producten van de afgelopen maand met jullie te delen. Er zitten een paar echte pareltjes tussen! Vergeet trouwens niet om je te abonneren op mijn kanaal, zodat je elke vrijdag om 15.00 een nieuwe video kunt bekijken. Enjoy!

Genoemde producten:

 • Olaz Regenerist Night Renewal Elixir
 • The Body Shop Aloe Soothing Day Cream
 • Benefit Hoola Bronzer
 • Essence Frame For Fame Single Lashes Mix
 • Ardell Demi Whispies
 • MAC Studio Fix Fluid NW13
 • Anastasia Dipbrow Pomade Caramel

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Hele fijne favoriete!

 2. die losse wimpers lijken me nice 😀

 3. Ik heb nu een basic dagcreme van Nivea in een tube en factor 15. Daarnaast de parfumvrije nachtcreme, ook in een tube. Ik vind ze heel prettig! Ik gebruik liever geen cremes in potjes meer. Maar wat je zegt: juist omdat ze zo basic zijn blijft de huid rustiger denk ik. Die Mac Studio Fix Fluid lijkt me geweldig! Staat al een tijd op mijn wensenlijstje maar ik heb al zooooveel foundations. Maar ach, 1 meer of minder…(maak ik mezelf wijs)

 4. Nepwimpers heb ik recent weer herondekt, maar dan wel de volledige. Die stukjes lijken me zo lastig aanbrengen, dan moet je 4-5 keer per oog pielen in plaats van 1 keer. Maar misschien moet ik het gewoon maar een keer proberen.

 5. Marjolein zegt:

  Grappig, ik gebruik zowel het night elixer als dezelfde dagcreme al enkele maanden. Ik ben er zeer tevreden over. De tbs aloe night crème is te vet voor mij. Ik gebruik de Olaz 7in1 parfumvrij als nachtcrème. Nog een tip. Je kan het parfumvrije serum van Olaz als primer gebruiken vanwege het hoge aantal siliconen erin.

 6. Wat een mooie favorieten, de Hoola bronzer wil ik graag nog proberen!

 7. De foundation klinkt heel goed.

 8. Dat nachtelixer gebruik ik al een tijdje, erg fijn en inderdaad gewoon kopen in de aanbieding, 50% korting of 1+ 1 gratis heb je regelmatig bij Olaz. Beste is het wel alleen te gebruiken dus zonder daarna een nachtcrème.

 9. Ik vind het heel leuk dat je deze video alsnog hebt geplaatst! Altijd leuk om te zien

 10. Haha, ik denk dat ik een ongelooflijke kluns zou zijn met die wimpers!

 11. Ik ben wel benieuwd naar het serum van Olaz, gebruik al de daverende parfumvrij en het regenererend serum ook parfumvrije en daar ben ik heel erg tevreden over.

 12. Heel erg leuk om je favorieten te zien! Ik heb zelf nog nooit producten van MAC gekocht, maar deze foundation vind ik wel heel erg goed klinken.

 13. Ik ben heel benieuwd naar dat serum van Olaz. Hoor zo veel goede verhalen over de gezichtsverzorging van Olaz, dat ik het het proberen waard vind. De wenkbrauwproducten van Anastasia gebruik ik al een tijd met veel plezier. Dat vind ik echt de fijnste producten!

 14. Ik vind de Hoola bronzer er echt heel mooi uitzien. Ik dacht eerst dat hij te donker zou zijn maar dat valt goed mee.

 15. Serum van Olazzzz!

 16. Wat een leuke producten weer! Ik hou zo veel van je video’s, ben ook erg benieuwd naar je review van de dipbrow pomade.

 17. Leuke producten en vooral veel 😀

 18. Leuke video Charlotte! Je bent altijd zo lekker enthousiast! 🙂
  Ik ben zelf ook een The Body Shop liefhebber!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.