Video's

Video: Favorieten Oktober 2014

Vorige maand heb ik de favorieten even overgeslagen (jullie zagen ze al genoeg voorbij komen in andere video’s en artikelen), maar deze maand werd het toch weer tijd voor een klassieke favorieten-video. Deze keer weer met een leuke afwisseling van allerlei soorten producten!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Dat ziet er goed uit 😉
  Ik moet nodig de gel nagellak eens kopen.

 2. Mooie favorieten! Die douche foam hammam is zo lekker. Ik heb hem gebruikt op vakantie in Tunesië en nu doet de geur me altijd denken aan die reis.

 3. Leuke gezellige video weer 😀

 4. Weer een hele leuke video!

 5. Die Shiseido foundation heb ik een paar jaar geleden een tijd lang gebruikt, vond ‘m ook goed. Vooral de dekking. Je maakt me benieuwd naar die pillow spray… vraag me af of ’t wat zou doen voor mij.

 6. Sanne zegt:

  Hoi, wat een geweldige producten heb je gebruikt! Ik wil ook graag gaan bloggen, maar ik weet niet echt waar ik moet beginnen… Ik denk dat ik beauty/lifestyle wil doen maar daar zijn er al zo veel van, maar het is wel iets waar ik me graag in interesseer! Ik heb echt hulp nodig heb je nog tips voor me? Ik heb de FEMME video al gezien hoor, maar ik was zo ver ook al haha 🙂 Als jullie of jij nog tips voor me heeft hoor ik het graag! Verder: ik ben je grootste fan xxx Sanne

 7. Hele leuke producten!

 8. Wat een fijne favorieten heb je!

 9. Natasja zegt:

  Phycisians Formula is sinds kort in België te verkrijgen bij de drogisterijen van Di. Zeker een kijkje nemen dus als je eens in België bent.

  1. Wow, wat goed! Bedankt voor de tip 😀

 10. Cherrylyn zegt:

  Wat ben jij gezellig zeg! Leuk. Nieuwe volger heb je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.