Video's

VIDEO: Five Faves Juli 2016

Ik heb m’n maandelijkse favorieten in een nieuw jasje gestoken! Vanaf nu maak ik elke maand een video met mijn Five Faves, dus vijf verschillende favorieten. Van beauty tot gadgets, fashion tot boeken en nog meer! Wat waren jullie 5 favorieten van deze maand?

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Je geluid is nog een beetje wennen van je nieuwe video. Wel weer leuk bedacht zeg, deze serie! Vind het altijd leuk om de favorieten van anderen te horen,zo ontdek je soms nog eens geweldige producten. Zo grappig dat je zo fan bent van Pokemon 🙂

 2. Super leuke video! Enja Pokemon go is geweldig leuk dat jij dat ook speelt!

 3. Maaike zegt:

  Voor de pokemon GO check de website pokevision.com Daar kun je heel veel pokemon mee vinden die op er dit moment zitten. Hij telt ook af voor hoelang die er nog zit. Hij pakt niet alles, maar toch wel flink wat. Zeker een aanrader

 4. leuk dat je 5 favorieten laat zien aan ons, leuk en vooral handig bedacht. ik ben wel benieuwd geworden naar de koptelefoon. liefs soraya

 5. Monica zegt:

  Waar laat je je wenkbrauwen doen en op welke wijze? Wax of touwtje?
  Ben benieuwd

 6. Chantal zegt:

  Ga eens naar de Sloterplas, heel veel bijzondere Pokemon daar! Met name bulbasaurs, maar ook veel dratini heb ik begrepen! Ik ga er vandaag ook weer heen

 7. Varenka W zegt:

  aaaahhhh leuke video hoor 🙂 met mooie favorieten.
  Heb sinds kort een favo body oil van Lovea, de argan olie…..
  Ik weet niet of je die kent, maar die geur hmmmmmm & nog nooit een olie mee gemaakt die zo waanzinnig snel door je huid word opgeslurpt.
  Kan je meteen aankleden, en dat is echt bijzonder bij een olie.
  Oh en de Remederm zilver creme van Louis Widmer, die blijft voor altijd favoriet …..

 8. Annemiek zegt:

  Leuke video! Ik zit er ook aan te denken om de Bose quiet headphone te kopen, ik zit alleen heel erg te twijfelen tussen de 25 en de 35. Ik wil hem namelijk vooral gebruiken in het vliegtuig waar je toch geen draadloze functie mag gebruiken. Maarja, waarschijnlijk is de koptelefoon zo ongelofelijk fijn dat je het overal wil gaan gebruiken en dan ben ik bang dat ik anders spijt krijg als ik de bekabelde variant ga halen. Ik ben ook bang dat de accu functie van de 35 met de jaren minder gaat worden en dat je dan steeds moet opladen, net zoals je telefoon. En met de 25 heb je daar natuurlijk geen last van. Dus ik ken je struggels met de koptelefoon heel goed, misschien moet ik maar gewoon er eentje halen en waarcshijnlijk ben ik altijd blij :-p

  1. Bij de QC35 zit een kabel meegeleverd, zodat je hem ook niet-draadloos kunt gebruiken. De accu gaat ongeveer 20 uur mee, dus ook al wordt de accu wat slechter na de jaren (geen idee of dat gebeurt), dan zul je er vast nog een hele dag mee toe kunnen. Ik vind zelf het draadloze echt heerlijk! Had al draadloze dopjes voor tijdens het sporten, het geeft zoveel vrijheid, als je dat eenmaal gewend bent wil je niks anders meer 😉

   1. Annemiek zegt:

    ik heb de koptelefoon besteld! Gewoon de 35 omdat ik toch wel naar die neigde en inderdaad, waarschijnlijk is zo’n draadloze functie echt heel erg fijn. Kan hem volgende week meteen uitproberen in het vliegtuig richting LA :). Dankjewel voor je reactie, je hebt mij in ieder geval ermee geholpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.