Pinky Power

Video: Floaten en gezonder eten – Pinky Power #14

Pinky Powerrrrrrrr! In deze aflevering ga ik voor het eerst floaten bij Float Center in Amsterdam, ga ik aan de slag met de voedingsadviezen van mijn diëtist én krijgen jullie een kijkje achter de schermen als ik een video opneem. Enjoy!

Elke maandag én donderdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Ze komen altijd iets eerder op YouTube, dus abonneer je gratis via deze link op mijn kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Je kunt meer informatie over floaten en de verschillende locaties van Float Center vinden op deze site.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Flaoten is echt lekker om te doen! heel ontspannend

 2. Ontzettend leuk om deze Pinky Power te zien. Ik heb gelijk twee stuks fruit met wat nootjes gegeten.

 3. Ik vind je video’s altijd ontzettend leuk!
  Meteen wat leuke gezonde ideeën gekregen 🙂
  En dat floaten lijkt me serieus mega relaxt!
  Liefs Lonneke

 4. Danielle zegt:

  Leuke video ! Floaten lijkt me heel ontspannen. Als er een floatcentrum in het zuiden van het land komt wil ik het zeker een keer proberen. Ik ben nieuwsgierig naar je voedingsadvies. Ik vind het zelf ook erg lastig om niet te vergeten om tussendoortjes te eten. Misschien leuk om in een van de video’s uit te leggen welke tips jij gekregen hebt.

 5. Eveline zegt:

  Wat zijn deze video’s toch altijd heerlijk puur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.