Lifestyle Video's

Video: Get Ready With Me For… (Femme)

Het is weer themaweek bij Femme en deze week maken we allemaal een Get Ready With Me-video! In deze video ga ik jullie laten zien hoe ik me klaarmaak voor een ochtendje sporten. Ik laat zien wat ik eet, hoe ik mijn outfit kies en wat ik met mijn haar en make-up doe. Vergeet je trouwens niet hier op Femme te abonneren, dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Ah leuk, zo’n sporteditie! 🙂 Ik begin ook altijd met een flink en stevig ontbijt. Vind jouw kommetje wel vrij klein hoor 😉 En ja, zelf als ik sport dan draag ik make-up, dan voel ik me net zoals jij toch dat beetje beter en energieker.

 2. Yay! Een sport versie! Super leuk!

 3. Leuk om te zien! Ik draag zelf echt geen make up naar de sportschool! Tenzij ik vlak na school / werk ga en het er dus nog opzit 🙂

 4. Je sport bh is echt heel erg leuk! en een fijne tip om zo je staart te doen!

 5. Leuk, super originele video! <3

 6. Echt enorm tof om te zien!

 7. Leuk, een sportversie! 🙂 Ik heb een beetje een awkward vraag, maar ik hoop dat je hem kunt beantwoorden. Deze week heb ik mijn eerste sportlegging gekocht (na jaren in voetbalbroekjes gesport te hebben) maar watvoor ondergoed draag je in godsnaam onder zo’n ding? Ga jij zelf voor comfort, hoe het er uit ziet of een combinatie van beiden?

  1. Haha, ik snap je probleem! Persoonlijk ga ik voor van die hele dunne strings (H&M Divided heeft altijd goede, die zie je totaal niet). Ik vind dat zelf prima zitten, maar dat is natuurlijk persoonlijk! Ik heb ook weleens boxers o.i.d. geprobeerd, maar dat vind ik niet zo prettig zitten en bovendien wordt het vrij warm. Dus vandaar mijn keuze!

   1. Dankjewel voor je antwoord! Dat waren inderdaad de twee opties waar ik tussen twijfelde! Ga het van de week inderdaad eens met zo’n dunne string proberen. Thanks 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.