Lifestyle Video's

Video: Get Ready With Me For… (Femme)

Het is weer themaweek bij Femme en deze week maken we allemaal een Get Ready With Me-video! In deze video ga ik jullie laten zien hoe ik me klaarmaak voor een ochtendje sporten. Ik laat zien wat ik eet, hoe ik mijn outfit kies en wat ik met mijn haar en make-up doe. Vergeet je trouwens niet hier op Femme te abonneren, dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

9 Comments

 • Reply
  Kiss & Make-up
  12 september 2014 at 12:13

  Ah leuk, zo’n sporteditie! 🙂 Ik begin ook altijd met een flink en stevig ontbijt. Vind jouw kommetje wel vrij klein hoor 😉 En ja, zelf als ik sport dan draag ik make-up, dan voel ik me net zoals jij toch dat beetje beter en energieker.

 • Reply
  Idhuna
  12 september 2014 at 13:15

  Yay! Een sport versie! Super leuk!

 • Reply
  Stephanie
  12 september 2014 at 14:04

  Leuk om te zien! Ik draag zelf echt geen make up naar de sportschool! Tenzij ik vlak na school / werk ga en het er dus nog opzit 🙂

 • Reply
  todayslovely
  12 september 2014 at 15:04

  Je sport bh is echt heel erg leuk! en een fijne tip om zo je staart te doen!

 • Reply
  Denise
  12 september 2014 at 16:43

  Leuk, super originele video! <3

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  12 september 2014 at 22:07

  Echt enorm tof om te zien!

 • Reply
  Claudia
  13 september 2014 at 19:43

  Leuk, een sportversie! 🙂 Ik heb een beetje een awkward vraag, maar ik hoop dat je hem kunt beantwoorden. Deze week heb ik mijn eerste sportlegging gekocht (na jaren in voetbalbroekjes gesport te hebben) maar watvoor ondergoed draag je in godsnaam onder zo’n ding? Ga jij zelf voor comfort, hoe het er uit ziet of een combinatie van beiden?

  • Reply
   Charlotte
   13 september 2014 at 20:30

   Haha, ik snap je probleem! Persoonlijk ga ik voor van die hele dunne strings (H&M Divided heeft altijd goede, die zie je totaal niet). Ik vind dat zelf prima zitten, maar dat is natuurlijk persoonlijk! Ik heb ook weleens boxers o.i.d. geprobeerd, maar dat vind ik niet zo prettig zitten en bovendien wordt het vrij warm. Dus vandaar mijn keuze!

   • Reply
    Claudia
    13 september 2014 at 22:24

    Dankjewel voor je antwoord! Dat waren inderdaad de twee opties waar ik tussen twijfelde! Ga het van de week inderdaad eens met zo’n dunne string proberen. Thanks 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.