Reviews Video's

Video: iPhone 6 Review (Femme)

Voor Femme maakte ik deze week een video waarin ik mijn nieuwe iPhone 6 review! Ik heb hem de afgelopen week uitgebreid getest en laat in deze video weten wat ik er inmiddels van vind. Is het nieuwe toestel het upgraden waard of kun je nog beter eventjes wachten? Ik ga het vertellen!

Vergeet je trouwens niet hier op Femme te abonneren, dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Jammer zeg, ik dacht inderdaad al dat het een kleine vooruitgang was. Maar iPhone is gewoon een super degelijk apparaat zonder poespas wat gewoon perfect werkt. Hij staat nog steeds op mijn wishlist!

 2. Al jaren denk ik erover na om een iphone aan te schaffen! Android gurl here! Maar ik weet het niet, het is het toch net niet voor mij, ik zie na de opmaak en camera geen verschil meer!

 3. nelly zegt:

  Hoihoi…… Heb net nog even een vraag over je vorige stukje gesteld. Lees jij die ook nog??

 4. Lotte zegt:

  Het filmpje doet het bij niet…:( Op de website maar ook op YouTube niet..

 5. Wauw, wat gaaf! Echt super veel plezier ermee!

 6. Mijn iPhone 5 abonnement is nu ook afgelopen, maar ik twijfel of ik voor een 6 ga of dat ik de 5S neem. Ik vind 200 euro toch nog best wat geld om bij te betalen, maar wie weet valt het bij mijn provider mee. Ik hoop het haha!

 7. Wat een leuke review! 🙂
  Ik heb nog nooit een iPhone gehad, ik heb een BlackBerry. 🙂

 8. Fijn review!

 9. ik zag hem net in de winkel , maar vind hem niet heel speciaal

 10. Fijn even een snelle review uit vrouwenperspectief! Ik heb nu nog een iPhone 4 (ik weet het superoud!), maar mijn abonnement loopt eind november af. Dus ik ben even flink aan het rondkijken waar ik voordelig aan een iPhone 6 kan komen, dus erg nuttig.

  1. Milou zegt:

   Hey! Ik heb ook een iPhone 4, en mijn abonnement is ook afgelopen, ik heb de iPhone 6 besteld via Tele 2, daar is het nog vrij goedkoop!

 11. Ik heb ‘m toevallig afgelopen dinsdag besteld. Ik kan niet wachten totdat ‘ie binnen is. Ik ga van een 4S naar de 6, dus de grootte zal ontzettend wennen worden, maar de cameraspecificaties en dergelijke vind ik zooooooo leuk!

 12. Ik twijfel nog een beetje of ik een iPhone moet aanschaffen. Ik mag volgend jaar een nieuwe telefoon aanschaffen en heb iPhones altijd al erg tof gevonden… alleen ben ik nog al lomp en laat ik mn telefoon gewoon snel vallen.

 13. Fijn review! Hier ook een iPhone addict vanaf de iPhone 3 ga ik nergens anders voor.

  Ik heb nu een 5s en ik ga niet meteen over naar de 6.

 14. Ik ben heel blij met deze review, want aankomende maand ga ik mijn abonnement verlengen en dus ook een nieuw toestel. Ik twijfel alleen al tijden tussen een iPhone 5S en een iPhone 6, maar ik denk dat ik dan toch gewoon voor een iPhone 6 kies!

 15. Anne G. zegt:

  Ik blijf het zeggen: Je nieuwe blog entrys verschijnen niet op de begin pagina op een laptop.
  Op een smartphone en tablet wel…
  Please fix it…. 🙁

  1. Ik kan er helaas niks aan doen en heb geen idee waardoor het veroorzaakt wordt! Ik zou het graag willen oplossen, maar ik moet eerst uitzoeken waar het probleem in zit. Helpt het om een andere browser te gebruiken? Ik heb van anderen begrepen dat het probleem vooral in Google Chrome lijkt te zitten.

   1. Anne G. zegt:

    Ik gebruik altijd firefox en daar heb ik helaas hetzelfde probleem.
    De browser daar blijft “hangen” rond je blogpost van de cherryblossom nailart video. Dit kan wellicht een startpunt zijn…
    Het rare is, is dat mijn ipad nergens last van heeft en daar op gebruik ik google chrome..

    1. Heb je er nog steeds last van? Ik heb een aantal dingen aangepast, wellicht dat het heeft geholpen 🙂

     1. Anne G. zegt:

      Helaas…. bij mij is er niks veranderd 🙁

 16. Hele leuke video 😀

 17. Mijn 4s begint stilaan wat traagjes te worden… Zodra hij aan vervanging toe is koop ik waarschijnlijk wel een 6.

 18. Handige video! “Helaas” zit ik nog zo’n jaartje aan mijn 4s vast, maar dan zou ik nu alvast moeten gaan sparen wil ik een 6 kopen :’)

 19. Gelukzak! Ik wil écht graag een iphone 5s!

 20. Super mooie telefoon en maak er veel gebruik van 😉

 21. Niets ten nadele van IPhone-gebruikers, maar mijn ‘oude’ Samsung S3 is nog altijd platter, groter en sneller dan alle appel-telefoons bij elkaar. 🙂 Ik begrijp die hype van een nieuwe telefoon nooit zo goed. Uiteindelijk doe je er toch hetzelfde mee als voorheen? Je installeert Facebook, Twitter, Bloglovin en dezelfde spelletjes. Wat is de meerwaarde? En dan heb ik het nog niet eens over de mensen die ervoor in de rij gaan staan, terwijl je ‘m gewoon kunt bestellen…XD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.