Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Deze tag is altijd zo fijn!

 2. Mendy zegt:

  Wat een superleuke tag zeg! Grappig dat je nu ook eigenlijk in 1 filmpje heel veel soorten artikels berwerkt. Een kleine review en ook gelijk een vergelijking! Heel interessant en leuk om te zien hoe trouw je bent aan bepaalde producten!

 3. Wat een leuke tag! Even een tip voor de foundation: Rimmel heeft er één in een hele lichte kleur! Alleen niet hier in Nederland te koop (hier begint de lijn vanaf de kleur “Ivory”), wel in Engeland en buitenlandse webshops. Ik vind hem zelf heel fijn. 🙂

  1. Thanks, zoals ik in de video zeg koop ik vaak lichte kleuren van drogisterijfoundations als ik in Engeland ben, daar hebben ze het inderdaad wel 🙂

 4. Hele leuke video!

  XO

 5. Nou zeg, ik ben het gewoon met AL jouw antwoorden eens! Elke keer als ik iets dacht terwijl ik luisterde (Olaz-producten, Hema-potlood), vertelde jij het een seconde of wat later. 🙂 Zo grappig! Olaz vind ik inderdaad erg goed qua ingrediënten en ik heb altijd mijn Hema-potlood op voorraad, omdat geen enkel ander product dit heeft kunnen overtreffen, ook niet een potlood van Mac of andere duurdere merken.

 6. Oh ja, en wat die lichtere tinten foundation betreft, ik verbaas me daar ook zo over! Elk merk, en juist vooral high end, heeft veel te donkere kleuren als het om de lichtste tint gaat. Ik zeg dit geregeld tegen een verkoopster en dan zitten ze me glazig aan te staren en zie ik ze denken: jij hebt toch niet zo’n lichte huid? Nee t*t, dat is make-up wat je ziet! Te donkere make-up! Het is al zo lastig om de juist foundation te vinden, laat staan de juiste kleur. En in het buitenland, waar veel vaker de zon schijnt dan in ons landje (en dus vrijwel iedereen iets meer kleur in het gezicht heeft) hebben ze wél de allerlichtste kleuren te koop. Ik snap dat niet…

 7. Hele leuke tag! Ik heb hem zelf vandaag ook op mijn blog. MUA heeft een settingspray, ik weet niet of ie goed is, maar het bestaat dus wel!

 8. Wat een leuke video. Ik vind dat je de vragen echt heel leuk hebt beantwoord!

 9. Wat een leuke tag en video! Ik heb het zelfde met foundation en sinds een maandje of 2 heb ik er een van Yves Rocher en die is echt perfect qua kleur!

 10. Ik vind dit altijd een hele leuke tag! Het hema potlood heb ik ook; ik ben toch meer van de wenkbrauwpoeder ; ziet er net wat natuurlijker uit!

 11. Fijne video!
  Je laat goede producten zien.

 12. Hele leuke video, Charlotte!

 13. Leuke tag inderdaad! Ik heb ‘m zelf ook gedaan. 🙂 En dat van die fixing spray’s is inderdaad waar, die heb je niet van een budget merk. Had ik zelf niet aan gedacht. 🙂

 14. Laure zegt:

  Ah wat een fijne video! Ik heb een paar (budget) toppers op mijn verlanglijsjte gezet.

 15. Leuke tag! Knap dat die Max Factor mascara het beter doen dat je nieuwe van Estée Lauder. Zelf vind ik Covergirl een heel goed budgetmerk voor mascara. Voor huidverzorging ga ik ook meestal voor luxe, want net zoals jij let ik ook erg op de ingrediënten. Olaz is hier trouwens ook best duur, jammer. 42 CHF voor mijn dagcrème. Op welke website koop jij je Physicians Formula eyeliner?

 16. Leuke video!

 17. Janneke zegt:

  Leuk om te zien dat je zoveel budget producten fijn vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.