Video's

Video: Low budget vs. High end TAG!

Ik was getagd door de meiden van Girlscene om de Low Budget vs. High End tag te doen. Superleuk! Ga ik liever voor luxe items of kies ik toch voor een wat goedkopere optie? Ik ga het jullie vertellen!

Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn van nieuwe video’s!

18 Comments

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  20 juni 2015 at 19:21

  Deze tag is altijd zo fijn!

 • Reply
  Mendy
  20 juni 2015 at 19:25

  Wat een superleuke tag zeg! Grappig dat je nu ook eigenlijk in 1 filmpje heel veel soorten artikels berwerkt. Een kleine review en ook gelijk een vergelijking! Heel interessant en leuk om te zien hoe trouw je bent aan bepaalde producten!

 • Reply
  Kiki
  20 juni 2015 at 19:46

  Wat een leuke tag! Even een tip voor de foundation: Rimmel heeft er één in een hele lichte kleur! Alleen niet hier in Nederland te koop (hier begint de lijn vanaf de kleur “Ivory”), wel in Engeland en buitenlandse webshops. Ik vind hem zelf heel fijn. 🙂

  • Reply
   Charlotte
   20 juni 2015 at 22:52

   Thanks, zoals ik in de video zeg koop ik vaak lichte kleuren van drogisterijfoundations als ik in Engeland ben, daar hebben ze het inderdaad wel 🙂

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  21 juni 2015 at 00:06

  Hele leuke video!

  XO

 • Reply
  Yvonne
  21 juni 2015 at 09:54

  Nou zeg, ik ben het gewoon met AL jouw antwoorden eens! Elke keer als ik iets dacht terwijl ik luisterde (Olaz-producten, Hema-potlood), vertelde jij het een seconde of wat later. 🙂 Zo grappig! Olaz vind ik inderdaad erg goed qua ingrediënten en ik heb altijd mijn Hema-potlood op voorraad, omdat geen enkel ander product dit heeft kunnen overtreffen, ook niet een potlood van Mac of andere duurdere merken.

 • Reply
  Yvonne
  21 juni 2015 at 10:02

  Oh ja, en wat die lichtere tinten foundation betreft, ik verbaas me daar ook zo over! Elk merk, en juist vooral high end, heeft veel te donkere kleuren als het om de lichtste tint gaat. Ik zeg dit geregeld tegen een verkoopster en dan zitten ze me glazig aan te staren en zie ik ze denken: jij hebt toch niet zo’n lichte huid? Nee t*t, dat is make-up wat je ziet! Te donkere make-up! Het is al zo lastig om de juist foundation te vinden, laat staan de juiste kleur. En in het buitenland, waar veel vaker de zon schijnt dan in ons landje (en dus vrijwel iedereen iets meer kleur in het gezicht heeft) hebben ze wél de allerlichtste kleuren te koop. Ik snap dat niet…

 • Reply
  Amelie
  21 juni 2015 at 10:24

  Hele leuke tag! Ik heb hem zelf vandaag ook op mijn blog. MUA heeft een settingspray, ik weet niet of ie goed is, maar het bestaat dus wel!

 • Reply
  Nicole
  21 juni 2015 at 10:50

  Wat een leuke video. Ik vind dat je de vragen echt heel leuk hebt beantwoord!

 • Reply
  Lotte
  21 juni 2015 at 12:52

  Wat een leuke tag en video! Ik heb het zelfde met foundation en sinds een maandje of 2 heb ik er een van Yves Rocher en die is echt perfect qua kleur!

 • Reply
  Lotte van Hairgloss
  21 juni 2015 at 16:28

  Ik vind dit altijd een hele leuke tag! Het hema potlood heb ik ook; ik ben toch meer van de wenkbrauwpoeder ; ziet er net wat natuurlijker uit!

 • Reply
  chucky1012
  21 juni 2015 at 16:40

  Fijne video!
  Je laat goede producten zien.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  21 juni 2015 at 23:59

  Hele leuke video, Charlotte!

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  22 juni 2015 at 09:45

  Leuke tag inderdaad! Ik heb ‘m zelf ook gedaan. 🙂 En dat van die fixing spray’s is inderdaad waar, die heb je niet van een budget merk. Had ik zelf niet aan gedacht. 🙂

 • Reply
  Laure
  22 juni 2015 at 10:30

  Ah wat een fijne video! Ik heb een paar (budget) toppers op mijn verlanglijsjte gezet.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  22 juni 2015 at 11:05

  Leuke tag! Knap dat die Max Factor mascara het beter doen dat je nieuwe van Estée Lauder. Zelf vind ik Covergirl een heel goed budgetmerk voor mascara. Voor huidverzorging ga ik ook meestal voor luxe, want net zoals jij let ik ook erg op de ingrediënten. Olaz is hier trouwens ook best duur, jammer. 42 CHF voor mijn dagcrème. Op welke website koop jij je Physicians Formula eyeliner?

 • Reply
  Josanne
  22 juni 2015 at 11:59

  Leuke video!

 • Reply
  Janneke
  22 juni 2015 at 18:51

  Leuk om te zien dat je zoveel budget producten fijn vindt!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.