Nagellak Video's

Video: Mijn nagellakcollectie opruimen!

Al maanden, nee, jaren (!) krijg ik vragen over mijn nagellakcollectie. Ik wilde al tijden een nagellakstash-video opnemen, maar ik moest eerst wel even goed opruimen, want het was een puinhoop! Ik besloot de twee dingen samen te voegen en in een video te laten zien hoe ik mijn collectie opruim en welke lakjes in overhoud. Geloof me, ik ben er flink doorheen gegaan! Zoals ik in de video vertel zorg ik dat de lakken goed terecht komen bij vriendinnen en collega’s 🙂

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Leuk om te zien! En wat een verschil! Ik had een tijd geleden ook mijn collectie opgeruimd, voelt altijd zo fijn daarna!

 2. Oehh nailpolish heaven!! Heerlijk om zoveel te hebben

 3. Oh wow, ik had wel gedacht dat je veel nagellak zou hebben maar ZO veel? Woooooah 🙂 Je hebt mooi opgeruimd, was een heel werk zeg, phew. Die jelly lakjes van Barry M zien er super pretty uit.

 4. Oeh wauw wat heb je toch een prachtige stash en wat heb je veel weggedaan zeg. Ik bewaar mijn lakjes ook in een Helmer kastje en het is inderdaad echt irritant dat die Trind lakjes niet passen.

 5. Heerlijke video! 😀

 6. Wow veel nagellak heb je! Leuke video!

 7. Leuke video. Je zou de lakjes ook weg kunnen geven aan een goed doel (voor bijv. make-up workshops voor K.. patienten)?

  Groetjes,

  Ikk

 8. Ilona zegt:

  Heerlijk om te zien dit! Ik volg je blog al ontzettend lang en die nagellakcollectie van je, wauw.. stiekem beetje jaloers op! Een vraagje, welke lakjes heb je precies van Sally Hansen naast die parelmoer kleurige? 🙂

  1. Oef, de exacte kleuren weet ik niet uit m’n hoofd, maar heb een paar lakjes uit de Miracle Gelmserie (hebben ook in een artikel gestaan) en nog een lakje uit de Gem Crush collectie.

 9. Felicia zegt:

  Ik heb een kleinere collectie dan die van jou maar veel opi en Jolly jewels golden rose komen overeen. alleen vind ik het zo balen dat golden rose snel uitdroogt ipv opi flesjes met hun dop echt lang goed blijven. Hoe hou jij je golden rose lakjes langer houdbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.