Nagellak Video's

Video: Mijn nagellakcollectie opruimen!

Al maanden, nee, jaren (!) krijg ik vragen over mijn nagellakcollectie. Ik wilde al tijden een nagellakstash-video opnemen, maar ik moest eerst wel even goed opruimen, want het was een puinhoop! Ik besloot de twee dingen samen te voegen en in een video te laten zien hoe ik mijn collectie opruim en welke lakjes in overhoud. Geloof me, ik ben er flink doorheen gegaan! Zoals ik in de video vertel zorg ik dat de lakken goed terecht komen bij vriendinnen en collega’s 🙂

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

10 Comments

 • Reply
  PinkFairy
  16 augustus 2015 at 08:40

  Leuk om te zien! En wat een verschil! Ik had een tijd geleden ook mijn collectie opgeruimd, voelt altijd zo fijn daarna!

 • Reply
  anouk
  16 augustus 2015 at 10:23

  Oehh nailpolish heaven!! Heerlijk om zoveel te hebben

 • Reply
  Kiss & Make-up
  16 augustus 2015 at 11:01

  Oh wow, ik had wel gedacht dat je veel nagellak zou hebben maar ZO veel? Woooooah 🙂 Je hebt mooi opgeruimd, was een heel werk zeg, phew. Die jelly lakjes van Barry M zien er super pretty uit.

 • Reply
  Nicole
  16 augustus 2015 at 12:46

  Oeh wauw wat heb je toch een prachtige stash en wat heb je veel weggedaan zeg. Ik bewaar mijn lakjes ook in een Helmer kastje en het is inderdaad echt irritant dat die Trind lakjes niet passen.

 • Reply
  Charile
  16 augustus 2015 at 15:59

  Heerlijke video! 😀

 • Reply
  Ilse
  16 augustus 2015 at 18:58

  Wow veel nagellak heb je! Leuke video!

 • Reply
  Ikk
  17 augustus 2015 at 20:15

  Leuke video. Je zou de lakjes ook weg kunnen geven aan een goed doel (voor bijv. make-up workshops voor K.. patienten)?

  Groetjes,

  Ikk

 • Reply
  Ilona
  22 augustus 2015 at 10:47

  Heerlijk om te zien dit! Ik volg je blog al ontzettend lang en die nagellakcollectie van je, wauw.. stiekem beetje jaloers op! Een vraagje, welke lakjes heb je precies van Sally Hansen naast die parelmoer kleurige? 🙂

  • Reply
   Charlotte
   23 augustus 2015 at 08:41

   Oef, de exacte kleuren weet ik niet uit m’n hoofd, maar heb een paar lakjes uit de Miracle Gelmserie (hebben ook in een artikel gestaan) en nog een lakje uit de Gem Crush collectie.

 • Reply
  Felicia
  26 augustus 2015 at 10:46

  Ik heb een kleinere collectie dan die van jou maar veel opi en Jolly jewels golden rose komen overeen. alleen vind ik het zo balen dat golden rose snel uitdroogt ipv opi flesjes met hun dop echt lang goed blijven. Hoe hou jij je golden rose lakjes langer houdbaar?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.