Pinky Power Video's

Video: Op zoek naar balans – Pinky Power #3

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Pinky Power! In deze aflevering ben ik een beetje persoonlijk en vertel ik over hoe ik op zoek ben naar balans in mijn leven. Daarnaast heef ik jullie een kijkje in mijn boodschappenmandje, geef ik een lekkere tip voor een gezonde lunch en maak ik een heerlijke Shepherd’s Pie klaar!

 Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Het recept van de vegetarische Shepherd’s Pie van Jamie Oliver kun je hier vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Je moet het rustiger aan doen en denk aan jezelf!
  Zoveel doe je.
  Wat een heerlijk gerecht.

  Sterkte Xoxo

 2. Janneke zegt:

  Ik hoop echt voor je dat je de balans kunt vinden waar je naar op zoek bent :).

 3. Lauranne zegt:

  Die Sheperd’s Pie zag er lekker uit zeg! En je bent helemaal niet negatief vind ik, je mag toch even zeggen dat je wat minder energie hebt. Ik hoop dat je je balans vindt. Het zal even zoeken zijn, maar ik weet zeker dat het je lukt 😉 Mijn vriend is in juni afgestudeerd, dus die is ook recent beginnen werken en het is inderdaad een hele aanpassing. Vroeg opstaan, vaak lange dagen en het vergt gewoon veel concentratie gedurende de dag. Maar komt allemaal goed! 😉

 4. suus zegt:

  Je leven gaat een nieuwe fase in dat kost sowieso veel energie. Laat je niet gek maken, maak keuzes die goed voelen voor jou!

 5. Alles gaat met ups en downs en iedereen heeft wel eens een periode waarin alles wat minder vlot gaat en je even helemaal overweldigd raakt door de chaos. Da’s normaal.

 6. Je Sheperd’s Pie ziet er heerlijk uit! Daarnaast wil ik toch even reageren op je stukje over minder energie. Denk aan jezelf en verdeel je energie goed. Je doet zo veel, en ik begrijp dat je ook nog veeeeeeel en veeeeeel meer wil doen. Herkenbaar, en dat is in mijn geval helaas een van de redenen dat ik nu met een burn out thuis zit. Goed dus dat het je op valt en je er iets mee wil doen voordat het echt te laat is! Take care <3

 7. Chr zegt:

  Misschien moet je wat meer vetten eten en meer langzame suikers in plaats van een smoothie vol met fructose ’s ochtends vroeg ( dat is heel heftig voor je maag en darmen zo vroeg in de ochtend). Etenswaren met bepaalde gezondheidsclaims ( vaak onzinnige hypes Dit zijn toch de producten waarin de meeste rotzooi zit omdat er zoveel fabrieksprocessen bij betrokken zijn. Om genoeg energie te hebben eet ik maximaal 4 keer per week vlees, groente is de basis van al mijn maaltijden en eet ik verantwoorde vleesvervangers voor de geenvlees-dagen ( tempeh, tahu, paddenstoelen havermout), zeker geen vegaburgers etc ( dan kun je beter vlees eten, zoveel zooi stoppen ze in die producten dat het product zelf niet meer gezond is voor je lichaam én zelfs nog meer schade brengt aan het milieu) Ik vermijd toegevoegde suikers, zetmeel producten zoals brood, pasta en deegwaren, melk en melkproducten en zorg dat ik zoveel mogelijk zelf maak. ( Zoals kaas, kan je best zelf raspen! geraspte zaak uit een zakje bevat al veel meer rotzooi) Als ik boter nodig heb, gebruik ik roomboter en geen margarine maar ik vervang zoveel mogelijk door griekse olijfolie! ( alleen olijfolie it griekenland is 100% traditionele olijfolie zonder lage kwaliteitsolie erdoorheen gemengd). Ik raad je het boek ”de voedselzandloper” aan, heel interessant. Het enige boek dat ik tot nu toe ben tegengekomen zonder onzin en hypecultuur. 😀

  1. Bedankt voor je advies. Als je mijn andere video’s gezien zou hebben, zou je erachter zijn gekomen dat mijn eetpatroon behoorlijk gevarieerd is en ik standaard geen smoothies als ontbijt eet en gezonden vetten als noten, avocado’s en roomboter een groot deel van mijn voeding uitmaken. En ja, ik heb zelf het boek van Kris Verburgh gelezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.