Reviews Video's

Video: Opgemaakt! Pinky’s Prullenbak #18

Mijn laatste Pinky’s Prullenbak-video is nog niet eens zo lang geleden, maar ik heb weer een hele berg om jullie over bij te praten. Welke producten vond ik de moeite waard om op te maken, wat vond ik er nou echt van en zou ik ze opnieuw kopen? Ik vertel het in deze video!

Genoemde producten (+ bijbehorende reviews!):

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Yes, weer een ‘opgemaakt-filmpje’ 🙂 Wat heb je veel gezichtsverzorgingsproducten opgemaakt, wow! De Vaseline Spray & Go vind ik ook heel fijn. Al breng ik de substantie eerst op mijn hand aan. Anders zit de hele badkamer onder, haha!

  2. Sofie zegt:

    Leuk filmpje! Altijd interessant om te zien wat bloggers nu daadwerkelijk blijven gebruiken zodra de testperiode voorbij is. Wel wil ik je iets vragen… Je bent zo bezig met ‘goede’ ingrediënten en wat daadwerkelijk effectief voor de huid is maar je blijft toch Philosophy Purity Made Simple Cleanser gebruiken. Mag ik vragen waarom? Want als je op de ingrediënten afgaat moet je dat toch eigenlijk niet op je huid willen smeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.