Video's

Video: Opgemaakte Producten #17

Ik heb weer een bergje producten opgemaakt! Ik ga ze in deze video laten zien en vertellen wat ik ervan vind.

Genoemde producten:

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Hoi,
  Leuke video. Maar in deze video ben ik geen fan van je wenkbrauwen….

  1. Ik was een nieuw product aan het uitproberen, het pakt blijkbaar wat extra rood uit op camera. Kan gebeuren!

 2. Wow, wat heb je veel opgemaakt! Jij kunt het nieuwe jaar opgeruimd starten 😉 De Vaseline Spray & Go heb ik in een andere variant. Heerlijke geur en de werking is ook prettig.

 3. Wat een fijne opgemaakte producten!

 4. Dat zijn lekker veel producten!

 5. karin zegt:

  Leuk filmpje! De nagellak van claire’s ben ik 2 weken geleden nog tegen gekomen in Nijmegen.

 6. Hoi,
  leuke producten heb je opgemaakt ! Maar ik had nog twee vraagjes : 1) Waarom was jij je haar iedere dag, want ik heb al vaak gehoord dat dat superslecht is voor je haar, 2) Die oogmakeup remover heb ik ook gekocht op jouw aanraden, maar die staat nu al twee maanden te verslijten in mijn kast. Want ik vind hem echt supervettig. Ligt dit aan mij of heb jij dat ook ? Zo ja, hoe los jij dat dan op of is dat normaal dat ie’ zo vettig is ?
  Ik hoop dat je mijn vraagjes beantwoord en nog prettige feestdagen !! xxx

  1. Mijn haar was ik zo vaak omdat het dan beter voelt en valt. Bovendien sport ik veel. Dus is het voor mij prima zo. De oogmakeupremover ‘droogt’ bij mij heel snel op, waardoor hij al gauw helemaal niet (echt niet) vet aanvoelt.

 7. Leuk filmpje, en wat veel producten! Die Vaseline Spray & Go gebruik ik zelf ook en vind het een super product

  Xo

 8. Dat Claire’s lakje zag ik twee weken terug nog bij de Claire’s in Amstelveen!

 9. Leuke selectie heb je weer, ik verbaas me er altijd over hoeveel je altijd opmaakt 🙂

 10. Veel van The Body Shop, maar dat is dan ook echt een fijne winkel

 11. Wat een lekker veel opgemaakte producten!

 12. Milou zegt:

  Wat zie je er super leuk uit in deze video!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.