Persoonlijk Video's

Video: Over bloggen & toffe producten

Ik vond het wel eens tijd worden voor een persoonlijke video en in deze video vertel ik meer over hoe ik vanaf nu (weer) wil gaan bloggen. Hoe dat is? Dat vertel ik in deze video! En, om toch een beetje in het thema beauty (én leuke producten) te blijven, laat ik ook nog een paar nieuwe en interessante beautyproducten zien.

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Deze video bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Ik ben het helemaal met je eens dat je gewoon moet doen wat je leuk vind. Dat is precies waar bloggen om gaat toch? Doen wat je leuk vind 😉

 2. Je hebt gelijk en doe wat jij wilt doen en er is zoveel leuks naast bloggen 😉

 3. Ik vind het ook heel belangrijk om te doen wat ik zelf leuk vind, daarom heb ik geen uitgesproken vaste uploaddagen of rubrieken die op vaste dagen online komen… Soms wil ik ook meedoen met de druk om meer te bloggen en op vaste dagen te uploaden, maar ik vind het gewoon leuk dat ik kan doen waar ik zin in heb!

 4. Heel eerlijk; ik heb de video niet afgekeken, omdat ik eigenlijk niets met filmpjes heb. Maar ik heb lang genoeg gekeken om te zeggen: ‘You go girl’. Ik volg jou met name eigenlijk omdat je niet zo doorsnee bent. Een review van het zoveelste Bobbi Brown palette vind ik eigenlijk niet zo interessant om te lezen. Ik waardeer jouw blog omdat je ook nog echt wel eens zelf dingen koopt waar je benieuwd naar bent en dus reviews schrijft die niet zo gebruikelijk zijn. Ik heb het geduld niet voor filmpjes, maar af en toe kijk ik ze bij jou wel. Doe gewoon je eigen ding en laat je niet gek makend. Ik blog al 15 jaar en ja, het is veranderd. Maar hé dat hoort erbij en degenen die zich onderscheiden blijven toch wel bestaan.

 5. Je doet het super!

 6. Echt leuk om je weer zo enthousiast te zien. Succes met je banen en ik ben onwijs benieuwd naar je Aziatische makeup bestelling!

 7. Het komt echt heel bekend over, je doet vooral iets omdat je het zelf graag wilt en niet omdat het moet. Het is inderdaad geen race tegen de klok en ik wacht maar al te graag op je nieuwe video of artikel. Nu is het gewoon altijd een verassing wanneer er iets online staat en dat heeft ook wel iets!

 8. Goede keuze, Charlotte!
  Het moet geen verplichting en een wedstrijd worden inderdaad, maar vooral een leuke bezigheid!

 9. Lein zegt:

  Je hebt groot gelijk en ik weet zeker dat ook als je geen vaste uploadtijden hebt je trouwe volgers wel zullen blijven komen, ik wel tenminste!

 10. Leuk en goed om te zien dat je het plezier in bloggen opnieuw hebt gevonden! Ik kan het mezelf heel goed voorstellen en ik ben dan ook blij dat je je vasthoudt aan je eigen ideeën. Bloggen moet geen verplichting zijn. Ik volg jou juist, omdat je anders bent dan andere bloggers. Als ik een keer Bloglovin open vol met de nieuwste collectie of het nieuwste palette scrol ik al gauw naar jouw blog. Na één artikel weet ik heus wel het belangrijkste over die nieuwe producten.. Ga vooral zo door!

 11. Milou zegt:

  Hoihoi,

  Wat goed dat je voor jezelf kiest! Zouden alle bloggers moeten doen. Het is tenslotte jullie hobby waar wij naar kijken.

  Lekker zo doorgaan, want ik als volger heb ik niets van gemerkt!

  Liefs Milou

 12. Groot gelijk heb je! Ik las ook het artikel van je vriendin waar je het over hebt. Bloggen is inderdaad wel wat veranderd…

 13. Super goed dat je voor jezelf kiest. Ik ben zelf net begonnen met bloggen, dus zit nog in de enthousiaste beginfase en die is geweldig. Ik hoop dat je weer wat meer plezier gaat krijgen in het bloggen, maar ons uiteraard ook nog blijft vermaken met dit soort fijne en eerlijke video’s :).

 14. Hartstikke goed van je! Ik begin ook steeds meer mijn eigen plekje op het internet te vinden. Waar ik begon met 5 hoofdonderwerpen waar ik over wilde schrijven (beauty, fashion, lifestyle, sporten, reizen & boeken), zijn er nog maar twee overgebleven (boeken & reizen) en ik merk dat ik bloggen leuker vind dan ooit!

 15. Ik ben blij dat je zo eerlijk bent. Doe lekker je ding! Bloggen gaat over dat je dingen shared en je mood en thoughts gaat uiten. Bloggen is wel uitgegroeit tot een business ding maar zoals je zelf al zegt ik doe lekker mijn eigen ding! 😉

  Aangezien je zo into asian skincare bent, doe een research over gezichtszonnebrandcreme spf PA+++++, ze lopen daar ook voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.