Persoonlijk Video's

VIDEO: Persoonlijke update

Er zijn weer wat dingetjes in mijn privĂ©leven veranderd, dus het leek me tijd voor een snelle persoonlijke update. Binnenkort komt er weer een ‘echte’ video online! Thanks for understanding 🙂 x Charlotte

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

8 Comments

 • Reply
  Mendy
  16 mei 2016 at 18:52

  Ten eerste gefeliciteerd met je baan! Heel leuk voor je. Neem de tijd om uit te zoeken wat je wilt met je blog, het komt vast goed.

 • Reply
  Diana
  16 mei 2016 at 19:21

  Wat leuk, gefeliciteerd met je nieuwe baan!!

 • Reply
  wendy
  16 mei 2016 at 22:00

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je hebt helemaal gelijk dat je wat tijd nodig hebt. Neem die tijd en maak een beslissing waar jezelf achter kunt staan.

 • Reply
  chucky1012
  17 mei 2016 at 07:07

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  Xoxo

 • Reply
  Roshni
  17 mei 2016 at 13:25

  Wat spannend, veel succes met je nieuwe baan. Wat een goede vibe straal je uit! Haha fijn dat het zo goed met je gaat. Vooral met je blog doen waar je zelf zin in hebt. Veel liefs!

 • Reply
  aboutsbstyle
  17 mei 2016 at 20:29

  het klinkt allemaal zo bekent, en ik denk dat het inderdaad ook bij iedereen zo is. Dit kost tijd en neem de tijd de echte “fans” zullen toch wel blijven volgen. ik ben benieuwd wat er uitkomt na je zoektocht naar wat nieuws. ik houd het in de gaten ieder geval. liefs soraya

 • Reply
  Melanie
  18 mei 2016 at 00:35

  In ieder geval gefeliciteerd met je nieuwe baan!
  Voor wat betreft je blog: neem de tijd en je komt er vanzelf achter wat je echt wilt en wat jou zelf ook blij maakt; daar is het vooral ook om te doen. Je moet er zelf ook blij van worden en je er goed bij voelen…anders kan je dat ook niet overbrengen…en de trouwe fans zullen wel blijven ;-).

 • Reply
  Marjolein
  22 juli 2016 at 18:24

  Ik begrijp je heel goed, zowel wat je vertelt over je baan als over zoekende zijn met je blog. Ik heb jarenlang muziek gemaakt, actief geweest als singer-songwriter, maar kwam rond december ook op het punt dat ik gewoon niet meer wist of ik het op deze manier nog wilde. Ik ben nog steeds zoekende. De liefde voor muziek zal altijd blijven, maar de manier waarop ik dat vorm wil geven weet ik nu even niet. Dus het lijkt me een logisch proces waar je nu doorheen gaat. Veel succes met je zoektocht! XX

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.