Persoonlijk Video's

VIDEO: Persoonlijke update

Er zijn weer wat dingetjes in mijn privéleven veranderd, dus het leek me tijd voor een snelle persoonlijke update. Binnenkort komt er weer een ‘echte’ video online! Thanks for understanding 🙂 x Charlotte

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Mendy zegt:

  Ten eerste gefeliciteerd met je baan! Heel leuk voor je. Neem de tijd om uit te zoeken wat je wilt met je blog, het komt vast goed.

 2. Wat leuk, gefeliciteerd met je nieuwe baan!!

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je hebt helemaal gelijk dat je wat tijd nodig hebt. Neem die tijd en maak een beslissing waar jezelf achter kunt staan.

 4. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  Xoxo

 5. Roshni zegt:

  Wat spannend, veel succes met je nieuwe baan. Wat een goede vibe straal je uit! Haha fijn dat het zo goed met je gaat. Vooral met je blog doen waar je zelf zin in hebt. Veel liefs!

 6. het klinkt allemaal zo bekent, en ik denk dat het inderdaad ook bij iedereen zo is. Dit kost tijd en neem de tijd de echte “fans” zullen toch wel blijven volgen. ik ben benieuwd wat er uitkomt na je zoektocht naar wat nieuws. ik houd het in de gaten ieder geval. liefs soraya

 7. Melanie zegt:

  In ieder geval gefeliciteerd met je nieuwe baan!
  Voor wat betreft je blog: neem de tijd en je komt er vanzelf achter wat je echt wilt en wat jou zelf ook blij maakt; daar is het vooral ook om te doen. Je moet er zelf ook blij van worden en je er goed bij voelen…anders kan je dat ook niet overbrengen…en de trouwe fans zullen wel blijven ;-).

 8. Marjolein zegt:

  Ik begrijp je heel goed, zowel wat je vertelt over je baan als over zoekende zijn met je blog. Ik heb jarenlang muziek gemaakt, actief geweest als singer-songwriter, maar kwam rond december ook op het punt dat ik gewoon niet meer wist of ik het op deze manier nog wilde. Ik ben nog steeds zoekende. De liefde voor muziek zal altijd blijven, maar de manier waarop ik dat vorm wil geven weet ik nu even niet. Dus het lijkt me een logisch proces waar je nu doorheen gaat. Veel succes met je zoektocht! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.