Pinky Power

Video: #PINKYPOWERCHALLENGE en pizza! – Pinky Power #10

Yes, weer een nieuwe aflevering van Pinky Power! In deze video daag ik jullie uit om met mij de allereerste #PINKYPOWERCHALLENGE aan te gaan. Wat die challenge is? Dat vertel ik in deze video!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Wat houdt de allereerste #PinkyPowerChallenge in? Tot en met eind juni eet ik doordeweeks geen ongezonde tussendoortjes, chips, chocola, muffins en dergelijke. Ook pizza, frietjes en ander fastfood laat ik doordeweeks liggen. Even de troep uit m’n eetpatroon halen!

Doen jullie met mij mee? Ik houd mijn voortgang bij op Instagram met de hashtag #PINKYPOWERCHALLENGE op Instagram en ik zou het tof vinden als jullie met mij meedoen. Laat hier in de comments weten of je de uitdaging aangaat!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Ik ga me ook maar eens wagen aan deze challenge!

 2. Best bijzonder, s’ochtends pasta! Maar ik heb inderdaad ook al vaak gehoord om ’s ochtends wat zwaarder te eten, dus waarom niet!

 3. Jawel hoor, lekker ontbijtje, en gezond 🙂 Wat zit je haar mooi in deze video! Love it. Pasta gaat er bij mij trouwens ook altijd in, lekker. Succes met je challenge. Lijkt me haalbaar om het zo te spreiden tussen weekdagen en het weekend.

 4. Ik wil zo graag meedoen alleen ik twijfel altijd wat nu wel goed is en wat niet, zou je daar een keer een artikel over kunnen maken of heb je die toevallig al? (dan heb ik even iets gemist haha) Soms denk ik dat ik gezond bezig ben en dan blijkt het achteraf toch niet goed te zijn geweest, maar ben echt een noob in het gezond eten, weet ook niet waar ik op moet letten dus ja…

 5. Leuk! Ik doe mee!

 6. Daphne zegt:

  Yeah ik doe mee!!

 7. Ik vind het een hele uitdaging, maar ik wil het wel gaan proberen! Mindere n kan sowieso geen kwaad bij mij! Het jammer is alleen dat lekker fruit zoveel duurder is dan een zak chips…

 8. Leuke challenge! Ik ben deze week al voor de derde week bezig met ‘geen troep eten’. Wat mij heel erg helpt: geen geld bij me hebben als ik naar mijn werk ga (dan kan ik het ook niet kopen) en ik schrijf voordat ik boodschappen ga doen een weekmenu op en daarop houd ik dan bij wat ik ook echt gegeten heb.

 9. Anouk zegt:

  Tis idd wat jij zegt en het sluipt er in voor je t weet. Ik ga 13 juni op vakantie en tot die tijd doe ik met je mee. Ik zit wel in een rolstoel dus t is mss een beetje anders maar zeker geen excuus om gezonder met mijn lijf om te gaan. Op vakantie vind ik dat ik zo af en toe best mag snoepen maar daarna (10 dagen) dan ga ik zeker door en dan mag ik af en toe in weekend idd best iets lekkers van mezelf.

 10. Patricia zegt:

  Ik ben 3 weken geleden begonnen met afvallen en het gaat best redelijk, maar merk dat ik ook nog veel te veel ongemerkt tussendoor snack en teveel suiker gebruik, dus doe graag mee met deze challenge. Top idee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.