Video's

Video: Pinky’s Picks April 2015

De maand april is voor mijn gevoel echt razendsnel voorbij gevlogen. Klinkt cliché, maar zo hard zijn de andere maanden van dit jaar voor mij nog niet gegaan! Ondanks dat heb ik afgelopen maand een paar hele fijne producten ontdekt die ik echt even met jullie moet delen. Het zijn er niet veel, maar ze zijn echt de moeite waard. Kijk mee om ze te zien!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Ik heb gisteren ook die douchegel en bodylotion van de groene thee lijn gekocht, echt een heerlijke frisse geur! 🙂

 2. Ik heb toevallig ook gisteren producten uit de Green Tea Fiji lijn gekocht. Ik ben echt zo blij dat The Body Shop weer een meer neutrale frisse geur heeft uitgebracht. Lekker voor de warmere maanden.

 3. Ik moet dringend naar The Body Shop als ik al die enthousiaste commentaren hoor!

 4. Je hebt me weer eens erg benieuwd gemaakt naar die green tea collectie van TBS, ik moet maar eens snel langs gaan!

 5. Nafisah zegt:

  Wil je een keer n “TBS musthaves” doen? Lijkte zeer leuk! Want ik weet nooit wat ik zou moeten kiezen bij the bodyshop haha. Xx

 6. Hele mooie favorieten! Die foundation van L’Oreal lijkt me zo enorm fijn! En de RT kwast ook. Zo chique. Ik denk dat als ik ‘m tegenkom in Londen hem toch maar meeneem haha.

 7. jantine zegt:

  Prachtige kleur lipstick!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.