Video's

Video: Pinky’s Picks Februari 2015

Mijn kanaal komt helemaal in de Pinky-sferen! Ik laat al jaren elke maand mijn favoriete producten zien en ik heb besloten om deze video’s vanaf nu ‘Pinky’s Picks’ te noemen. Mijn aanraders qua beautyproducten die écht de moeite waard zijn. Enjoy!

Genoemde producten:

17 Comments

 • Reply
  Margot
  28 februari 2015 at 15:46

  Die nagellak is wel erg leuk!

 • Reply
  Jolien
  28 februari 2015 at 16:22

  Jammer van de bestanddelen van het TBS masker, eigenlijk gewoon pure siliconen en niet veel verzorgende bestanddelen…. Ik dacht dat jij iemand was die ook altijd zo let op ingrediënten? Leuke video!

 • Reply
  Beautyjuf
  28 februari 2015 at 17:04

  De Vaseline Intensive Care Aloe Soothe Hand Cream lijkt me erg fijn! Tof dat ‘ie zo snel intrekt. Dat vind ik altijd een enorm pluspunt bij een handcrème. Hmm, de geur..! Heerlijk dat deze hetzelfde is als de Body Spray.

 • Reply
  Akosua
  28 februari 2015 at 17:43

  Ik ben wel benieuwd naar het Bouncy Sleeping Mask, ik had op engelse blogs al positieve dingen gelezen. En als jij er ook blij mee bent, ga ik in ieder geval er aan voelen in de winkel.

 • Reply
  femketje
  28 februari 2015 at 18:17

  mooi lakje 😀

 • Reply
  anouk
  28 februari 2015 at 18:31

  Ohh ik ben heel benieuwd naar dat masker, het klinkt heel grappig

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  28 februari 2015 at 18:32

  Dat masker lijkt me fijn!

 • Reply
  Marielle
  28 februari 2015 at 19:15

  Wat een mooie nagellak! Misschien een keer naar de winkel gaan…

 • Reply
  chucky1012
  28 februari 2015 at 19:20

  Leuke naam voor de video van je favoriete producten!
  Het masker van TBS is al te koop!
  Had het namelijk begin van de week daar gezien.
  Heb je er geen spatel bij?
  Er hoort een spateltje bij te zitten.

  • Reply
   Charlotte
   28 februari 2015 at 20:20

   Ja, die zit erbij! Ik wist niet exact meer wanneer hij uit zou komen, maar het kan goed kloppen dat hij inmiddels overal verkrijgbaar is 🙂

 • Reply
  Jolien
  28 februari 2015 at 23:31

  Dat masker van The Body Shop heeft mijn nieuwsgierigheid erg aangewakkerd. Jammer dat je dit product nog niet kan verkrijgen, want ik zou het graag in huis hebben. Hoe je die structuur beschreef maakte me zelfs nog enthousiaster: een masker dat ‘veert’ is toch helemaal te gek!

 • Reply
  Suus
  1 maart 2015 at 01:08

  Hoi

  Leuke video!
  ik heb een gecombineerde huid, T-zone is vet en wangen zijn droog. Winter altijd last van eczeem rond mijn mond. Ik gebruik vaak sudocreme en de eerste paar dagen hydrocortison.
  Het ging nog wel want gebruikte Nivea producten. Maar na mijn zwangerschap 2 jaar geleden is het nog erger geworden. Ik moet met gezichtdoekjes (etos huis merk) de hele dag door mijn gezicht afnemen. Ik word er niet goed van. Draag ook nog een bril. Kan je mij helpen met dit probleem? Of een product aanraden?
  Alvast bedankt

  Groetjes Suus

  • Reply
   Charlotte
   1 maart 2015 at 08:46

   Yikes, dat is behoorlijk lastig. Ik denk niet dat ik je hierin advies kan geven, vooral omdat je te maken hebt met eczeem en dat meer de medische kant opgaat. Ik weet echter niet of die doekjes van Etos zo geschikt zijn om je huid constant mee te reinigen. Wellicht dat een micellaire reiniger (eentje zonder parfum en en zonder alcohol, die van Garnier met de roze dop is fijn). Maar verder ben ik bang dat ik je niet echt kan helpen…

   • Reply
    Suus
    1 maart 2015 at 15:41

    Bedankt voor je reactie. Ik zal de Garnier uitproberen. Ik ga op zoek naar een Dermatoloog in de buurt. Xx

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  1 maart 2015 at 10:35

  Benieuwd naar het bouncy facemask!!

 • Reply
  Chinouk
  1 maart 2015 at 13:02

  Hele leuke favorieten! Ik gebruik op dit moment helemaal geen masker, ik vind ze toch maar weinig verschil maken in mijn huid, maar deze variant van TBS lijkt me toch wel erg lekker! Al gebruik ik al een hele volle nachtcrème dus eigenlijk heb ik het niet nodig. Ik heb die Cleansing Balm van Clinique ook gehad, heb er van genoten, hele fijne reiniging!

 • Reply
  Andrea
  1 maart 2015 at 13:38

  Het Sleeping Mask klinkt heel erg interessant! Ik ga snel eens kijken bij TBS.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.