Video's

Video: Pinky’s Picks Februari 2015

Mijn kanaal komt helemaal in de Pinky-sferen! Ik laat al jaren elke maand mijn favoriete producten zien en ik heb besloten om deze video’s vanaf nu ‘Pinky’s Picks’ te noemen. Mijn aanraders qua beautyproducten die écht de moeite waard zijn. Enjoy!

Genoemde producten:

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Die nagellak is wel erg leuk!

 2. Jolien zegt:

  Jammer van de bestanddelen van het TBS masker, eigenlijk gewoon pure siliconen en niet veel verzorgende bestanddelen…. Ik dacht dat jij iemand was die ook altijd zo let op ingrediënten? Leuke video!

 3. De Vaseline Intensive Care Aloe Soothe Hand Cream lijkt me erg fijn! Tof dat ‘ie zo snel intrekt. Dat vind ik altijd een enorm pluspunt bij een handcrème. Hmm, de geur..! Heerlijk dat deze hetzelfde is als de Body Spray.

 4. Ik ben wel benieuwd naar het Bouncy Sleeping Mask, ik had op engelse blogs al positieve dingen gelezen. En als jij er ook blij mee bent, ga ik in ieder geval er aan voelen in de winkel.

 5. mooi lakje 😀

 6. Ohh ik ben heel benieuwd naar dat masker, het klinkt heel grappig

 7. Dat masker lijkt me fijn!

 8. Wat een mooie nagellak! Misschien een keer naar de winkel gaan…

 9. Leuke naam voor de video van je favoriete producten!
  Het masker van TBS is al te koop!
  Had het namelijk begin van de week daar gezien.
  Heb je er geen spatel bij?
  Er hoort een spateltje bij te zitten.

  1. Ja, die zit erbij! Ik wist niet exact meer wanneer hij uit zou komen, maar het kan goed kloppen dat hij inmiddels overal verkrijgbaar is 🙂

 10. Dat masker van The Body Shop heeft mijn nieuwsgierigheid erg aangewakkerd. Jammer dat je dit product nog niet kan verkrijgen, want ik zou het graag in huis hebben. Hoe je die structuur beschreef maakte me zelfs nog enthousiaster: een masker dat ‘veert’ is toch helemaal te gek!

 11. Hoi

  Leuke video!
  ik heb een gecombineerde huid, T-zone is vet en wangen zijn droog. Winter altijd last van eczeem rond mijn mond. Ik gebruik vaak sudocreme en de eerste paar dagen hydrocortison.
  Het ging nog wel want gebruikte Nivea producten. Maar na mijn zwangerschap 2 jaar geleden is het nog erger geworden. Ik moet met gezichtdoekjes (etos huis merk) de hele dag door mijn gezicht afnemen. Ik word er niet goed van. Draag ook nog een bril. Kan je mij helpen met dit probleem? Of een product aanraden?
  Alvast bedankt

  Groetjes Suus

  1. Yikes, dat is behoorlijk lastig. Ik denk niet dat ik je hierin advies kan geven, vooral omdat je te maken hebt met eczeem en dat meer de medische kant opgaat. Ik weet echter niet of die doekjes van Etos zo geschikt zijn om je huid constant mee te reinigen. Wellicht dat een micellaire reiniger (eentje zonder parfum en en zonder alcohol, die van Garnier met de roze dop is fijn). Maar verder ben ik bang dat ik je niet echt kan helpen…

   1. Bedankt voor je reactie. Ik zal de Garnier uitproberen. Ik ga op zoek naar een Dermatoloog in de buurt. Xx

 12. Benieuwd naar het bouncy facemask!!

 13. Hele leuke favorieten! Ik gebruik op dit moment helemaal geen masker, ik vind ze toch maar weinig verschil maken in mijn huid, maar deze variant van TBS lijkt me toch wel erg lekker! Al gebruik ik al een hele volle nachtcrème dus eigenlijk heb ik het niet nodig. Ik heb die Cleansing Balm van Clinique ook gehad, heb er van genoten, hele fijne reiniging!

 14. Het Sleeping Mask klinkt heel erg interessant! Ik ga snel eens kijken bij TBS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.