Video's

Video: Pinky’s Picks Juni 2015 + nieuwe uploaddagen YouTube

Nieuwe maand, nieuwe favorieten. En ik kan jullie verzekeren dat er hele fijne tussenzitten! Let op, vanaf donderdag zal ik video’s op andere dagen gaan uploaden, namelijk op maandag en op donderdag. Geen Pinky Power dus vandaag, die komt donderdag online!

Elke maandag én donderdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Ze komen altijd iets eerder op YouTube, dus abonneer je gratis via deze link op mijn kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Genoemde Producten:
– MAC Pro Longwear Waterproof Nourishing Foundation
– MAC Margin Blush
Real Techniques Sculpting Brush
– Rimmel Stay Matte Pressed Powder
– Olaz Total Effects Day Cream + Night Cream
The Body Shop Virgin Mojito Shower Gel + Body Sorbet

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Leuke producten.
  Mooie make-up kwast!

 2. Wat een mooie producten!

 3. Kim zegt:

  Leuk! Over die mac foundation; heb je de ‘basis’ pro longwear wel eens geprobeerd? Zo ja, welke vind je fijner en wat zijn de verschillen? 🙂

  1. Ja, lang geleden, toen die net was gelanceerd! Ik vond hem fijn, maar helaas is de lichtste kleur niet geschikt voor mij en bovendien vond ik die nog stroever om aan te brengen. Deze is iets matter en is wat makkelijker uit te werken! Qua dekking is deze nieuwe ook iets beter, vind ik zelf.

 4. Mooie favorieten! Ik heb die creme van Olaz ook geprobeerd maar helaas was die niet voedend genoeg voor mijn droge huid. Naar de foundation van MAC ben ik wel benieuwd! 🙂

 5. Wat zie je er mooi uit in deze video! <3 De nieuwe Pro Longwear Waterproof foundation is inderdaad heel goed, ben er ook van onder de indruk. Margin ziet er ook mooi uit van kleur zeg, pretty! Ik hou sowieso van warme blushtinten. Was vandaag op zoek naar de Olaz Total Effects dagcrème, maar ze hadden 'm niet, jammer.

 6. I was always so obsessed with Real Techniques products and also I’m a huge fan of Mac stuff 🙂 great video, as always! It’s a pleasure for me to watch you 🙂

 7. Mooie producten! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.